ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3

Re: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Μενω στους προποδες του Υμητου (Αγια Παρασκευη) και δεν μπορω να πιασω τα καναλια της Digea ουτε απο Παρνηθα αλλα ουτε απο Αιγινα...... :confused: Καμια βοηθεια ??

Πάντως για πρώτη φορά, πολύ καλή η μετάδοση 16/9 της ΝΕΤ στο ΠΑΟ-Κοπενχάγη

Μενω στους προποδες του Υμητου (Αγια Παρασκευη) και δεν μπορω να πιασω τα καναλια της Digea ουτε απο Παρνηθα αλλα ουτε απο Αιγινα...... :confused: Καμια βοηθεια ??

Από ... Παρνηθα ??
μααα δεν εκπέμπουν ψηφιακά .. ουτε digea ουτε ερτ..

"Παιξε" με την κεραία μηπως ειναι προς Παρνηθα γυρισμενη..
εαν εχετε κεντρική και δεν μπορεις να επέμβεις.. δοκίμασε με
εσωτερική..
Και γω Αγία μενω, και πιανω μια χαρά όλα !
και με κεντρική αλλά και με εσωτερική.

Από ... Παρνηθα ??
μααα δεν εκπέμπουν ψηφιακά .. ουτε digea ουτε ερτ..

"Παιξε" με την κεραία μηπως ειναι προς Παρνηθα γυρισμενη..
εαν εχετε κεντρική και δεν μπορεις να επέμβεις.. δοκίμασε με
εσωτερική..
Και γω Αγία μενω, και πιανω μια χαρά όλα !
και με κεντρική αλλά και με εσωτερική.

Ευχαριστω, θα το κοιταξω και θα σας πω....

Πάντως, από Αίγινα τίποτα. Και έκανα όνειρα.:bigcry:

Απάντηση: Re: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Πάντως, από Αίγινα τίποτα. Και έκανα όνειρα.:bigcry:
Εμάς στην ταράτσα έκαναν κάτι εργασίες και αναγκαστικά ξηλώσαμε τις κεραίες μας (προσωρινά).
Όταν την βάλω ξανά την δική μου, θα την στρέψω στην Αίγινα να δω τι σήμα θα έχω.
Με ένα μικρό καλώδιο στο διαμέρισμά μου, τα έπιασα ψηφιακά της Αίγινας στο 35. Περιοχή Μοσχάτο.
Να δω τι κέρδος θα έχω στην ταράτσα. Η κεραία μου κανονικά, κοιτάει Υμηττό.

Παιδιά καλησπέρα.Νομίζω ότι την χθεσινή προσπάθεια της ΝΕΤ πρέπει να την επικροτήσουμε και να μην βλέπουμε μόνο τα άσχημα. Έστω και τώρα λοιπόν είδαμε 16/9 καθαρό και με ωραία χρώματα , αν δε φτιάξουν όλο το πρόγραμμα τους σε 16/9 όπως λένε θα είναι μπροστά από τα κανάλια της DIGEA που τόσο πολύ έχουν διαφημιστεί και η εικόνα που προσφέρουν και ειδικά στις αθλητικές μεταδόσεις είναι μια μουτζούρα. Αν δείτε τώρα την μετάδοση του αγώνα της ΑΕΚ είναι για γέλια και δεν έχει καμία σχέση με αυτή της ΝΕΤ χθες. Ένα μπράβο και από μένα στην ΝΕΤ

Re: Απάντηση: Re: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Εμάς στην ταράτσα έκαναν κάτι εργασίες και αναγκαστικά ξηλώσαμε τις κεραίες μας (προσωρινά).
Όταν την βάλω ξανά την δική μου, θα την στρέψω στην Αίγινα να δω τι σήμα θα έχω.
Με ένα μικρό καλώδιο στο διαμέρισμά μου, τα έπιασα ψηφιακά της Αίγινας στο 35. Περιοχή Μοσχάτο.
Να δω τι κέρδος θα έχω στην ταράτσα. Η κεραία μου κανονικά, κοιτάει Υμηττό.

Σίγουρα από Αίγινα; Γιατί νομίζω ότι το έψαξα και στο 35. Step by step βέβαια βάση συχνότητας, για να μη χαλάσω τη σειρά για άλλη μια φορά με την αυτόματη ανίχνευση.
Τα έψαχνα στο 52, γι αυτό και δεν τα έπιανα. Ευχαριστώ για την πληροφορία θα επανέλθω.

Στο 35 δεν υπάρχει ψηφιακή εκπομπή από κανένα κέντρο εκπομπής στο λεκανοπέδιο.Κάποιο λάθος έκανε ο φίλος.

Απάντηση: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Έχεις δίκιο φίλε stingg, έγραψα λάθος για την 35 και το έγραψα και σε ακόμα ένα μήνυμα. Και πάλι συγνώμη!
Τα κανάλια που έπιασα από την Αίγινα ΔΕΝ ήταν στο 35 αλλά στο 63 (810 MHz)!
Ήταν τα... MAD, MTV, 0-6, SPORT.

Φίλε #@george@# τα κανάλια ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3, ΒΟΥΛΗ, εκπέμπουν από την 52 από Υμηττό.
Μόνο σε αυτήν την συχνότητα θα τα πιάσεις.

Όντως η μετάδοση της Νετ τόσο στον χθεσινό αγώνα όσο και στο Ολυμπιακός- Τρίπολη ήταν πολύ καλή..
Ξέρετε αν υπάρχει μελλοντική δυνατότητα για μετάδοση HD μέσω του mpeg2 και αν υπάρχει για ποιό λόγο δεν το κάνουν;

Όντως η μετάδοση της Νετ τόσο στον χθεσινό αγώνα όσο και στο Ολυμπιακός- Τρίπολη ήταν πολύ καλή..
Ξέρετε αν υπάρχει μελλοντική δυνατότητα για μετάδοση HD μέσω του mpeg2 και αν υπάρχει για ποιό λόγο δεν το κάνουν;

Υπάρχει δυνατότητα,απλά θα χρειαστεί πολύ μεγάλο bitrate,οπότε εάν είναι να υπάρξει HD μετάδωση θα είναι σε mpeg4.

Re: Απάντηση: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Έχεις δίκιο φίλε stingg, έγραψα λάθος για την 35 και το έγραψα και σε ακόμα ένα μήνυμα. Και πάλι συγνώμη!
Τα κανάλια που έπιασα από την Αίγινα ΔΕΝ ήταν στο 35 αλλά στο 63 (810 MHz)!
Ήταν τα... MAD, MTV, 0-6, SPORT.

Φίλε #@george@# τα κανάλια ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3, ΒΟΥΛΗ, εκπέμπουν από την 52 από Υμηττό.
Μόνο σε αυτήν την συχνότητα θα τα πιάσεις.
Έτσι το είχα καταλάβει κι εγώ Σάκη. Και δυστυχώς, εδώ στην Άνω Γλυφάδα, δε μπορούμε να πιάσουμε Υμηττό. Στήριζα τις ελπίδες μου στην Αίγινα, αλλά... δεν. Ευτυχώς που υπάρχει και το Con-x TV. Σε βάθος χρόνου... ελπίζω.

Πάντως την χάρηκα την εικόνα χθες. Για μένα η καλύτερη εικόνα σε ποδοσφαιρικό αγώνα που εχω δει. Και η χειρότερη Μπαρτσελόνα-παναθηναικός, και σήμερα πολύ χάλια ιδίως το παιχνίδι του Παοκ. Παίζει να δούμε ανταγωνισμό μεταξύ των καναλιών για καλύτερο αποτέλεσμα; Γιατί από χθες κατάλαβα οτι μπαίνει πολύ δυνατα το κρατικό, μήπως και θορυβιθούν αυτά της Digea......Για να δούμε......

Τα κανάλια που δείχνουν ποδόσφαιρο παίρνουν όλα την ίδια εικόνα. Από εκεί και πέρα είναι καθαρά θέμα του κάθε καναλιού τι θα βγάλει προς τα έξω....

περισσότερα εδώ

Και ολόκληρο το θέμα εδώ αν δεν το έχετε δει...

Η ABC δεν διαμαρτύρεται στο Ant1 για τη χάλια εικόνα που βγάζει και τη δυσφημεί; Γιατί η εικόνα που δείχνει ο Αντ1 είναι δυσφήμηση για την εταιρεία που κάνει τη παραγωγή.

Υπεύθυνος για την εικόνα που μπαίνει στο σπίτι μας είναι ο Αντ1... και αυτός γίνεται ρόμπα... (σε εμάς τους λίγους που ξέρουμε να κρίνουμε...)

Δεν βλέπω το λόγο να παραπονεθεί η ABC.....

Η ABC δεν διαμαρτύρεται στο Ant1 για τη χάλια εικόνα που βγάζει και τη δυσφημεί; Γιατί η εικόνα που δείχνει ο Αντ1 είναι δυσφήμηση για την εταιρεία που κάνει τη παραγωγή.

Σε καμιά περίπτωση...η ABC ''γυρίζει'' το πρόγραμμα,η εικόνα που δίνουν στον Αντ1 είναι άριστη,μόνο οι διαμοιραστές δικαιωμάτων μπορούν να πουν κάτι.

Υπεύθυνος για την εικόνα που μπαίνει στο σπίτι μας είναι ο Αντ1... και αυτός γίνεται ρόμπα... (σε εμάς τους λίγους που ξέρουμε να κρίνουμε...)

Δεν βλέπω το λόγο να παραπονεθεί η ABC.....

Αντώνη,ο μέσος Έλληνας χωρίς ιδιέταιρες γνώσεις όμως,δεν ξέρει τι εικόνα δίνουν στον Ant1 και πως φτάνει στους δέκτες τους.Οπότε πολλές φορές μπορεί να πεί κάποιος ότι η εικόνα που φεύγει από το γήπεδο είναι έτσι χάλια...

Σόρυ αλλά ο μέσος Έλληνας που δεν ασχολείται όπως εμείς δεν έχει ιδέα και πως να χρησιμοποιήσει το καινούργιο του τηλεκούτι γιατί δεν έχει μάθει να ανοίγει το εγχειρίδιο χρήσης της συσκευής.... το κλασικό RTFM...:D

Νομίζεις ότι παίρνουν χαμπάρι από άσχημη εικόνα ????

Για να μην σου πω τι βλέπω πλέον σχεδόν καθημερινά..... άστο...