ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3

Re: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Και στη ψηφιακή ΝΕΤ αν κρίνω και από το χθεσινό παιχνίδι η ποιότητα ήταν πεσμένη σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Και στη ψηφιακή ΝΕΤ αν κρίνω και από το χθεσινό παιχνίδι η ποιότητα ήταν πεσμένη σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Εχω την ιδια αποψη. Χθες εβλεπα πιξελακια στις γραμμες του γηπεδου, ενω την προηγουμενη βδομαδα ηταν "ξυραφι".

Και σε εμένα το ίδιο.Έβλεπα το παιχνίδι και η ποιότητα ήταν κατώτερη απο την προηγούμενη εβδομάδα.Και το σήμα είχε διακυμάνσεις στην ποιότητα του.Γιατί;

Και στο σημερινό παιχνίδι του Παναθηναικού με την Ολύμπια η εικόνα πιξελιάζει και δεν έχει την καλύτερη ευκρίνεια.

Και στο σημερινό παιχνίδι του Παναθηναικού με την Ολύμπια η εικόνα πιξελιάζει και δεν έχει την καλύτερη ευκρίνεια.

αυτο ειναι το λιγοτερο. ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ @@ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ πολυ απλα δεν σε νοιαζει η εικονα. Και οταν παιρνεις να κανεις παραπονα η κυρια ειρωνευεται και αφηνει το ακουστικο κατω ανοικτο χωρις να μιλαει. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ. ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΔΙ ΠΟΛΛΟΙ.ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΤΣΑΜΠΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.

Σωστος ο Εκι13!!!

καλησπέρα

από μοσχάτο με κεραία στον Υμηττό έχω κανονική λήψη sport+ κλπ, digea, αλλά το μπουκέτο με ετ1 νετ και ετ3 βγαίνει με πολλα πιξελιάσματα και σήμα 91% περιπου αλλά πολλά λάθη. το πρωί στρώνει λίγο με λάθη 300 περίπου σε tv samsung αλλα το βράδυ δεν μπορεις να παρακολουθήσεις.

σε αναλογικό πιάνω κανονικά με εξαίρεση στην νετ που εχω τρείς οριζόντιες γραμμές

είναι θέμα εκπομπής η μπορεί να είναι και καλωδίωσης μιας και τώρα μπήκα στο σπίτι και δεν ξέρω τι γίνεται.

καμμια ιδέα?

καλησπέρα

από μοσχάτο με κεραία στον Υμηττό έχω κανονική λήψη sport+ κλπ, digea, αλλά το μπουκέτο με ετ1 νετ και ετ3 βγαίνει με πολλα πιξελιάσματα και σήμα 91% περιπου αλλά πολλά λάθη. το πρωί στρώνει λίγο με λάθη 300 περίπου σε tv samsung αλλα το βράδυ δεν μπορεις να παρακολουθήσεις.

σε αναλογικό πιάνω κανονικά με εξαίρεση στην νετ που εχω τρείς οριζόντιες γραμμές

είναι θέμα εκπομπής η μπορεί να είναι και καλωδίωσης μιας και τώρα μπήκα στο σπίτι και δεν ξέρω τι γίνεται.

καμμια ιδέα?

Η εκπομπή είναι ακόμα ασταθής και γενικά μια βλέπεις σωστά μια γυρνάς σε αναλογικό για να δεις κανονικά!

αυτο ειναι το λιγοτερο. ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ @@ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ πολυ απλα δεν σε νοιαζει η εικονα. Και οταν παιρνεις να κανεις παραπονα η κυρια ειρωνευεται και αφηνει το ακουστικο κατω ανοικτο χωρις να μιλαει. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ. ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΔΙ ΠΟΛΛΟΙ.ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΤΣΑΜΠΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.

Να απολυθούνε όλοι οι πράκτορες του Κόκκαλη που δεν παθαινουν σοκ στη λιμπιντο κάθε φορά που ο τιτανοτεράστιος Διαμαντίδης πιάνει τη μπάλα!

Σας έχουν καλομάθει τους Παναθηναϊκούς οι περιγραφές του Σκουντή και του Χατζηγεωργίου και δεν μπορείτε να αντέξετε οτιδήποτε κινείται στα όρια του αντικειμενικού!

Έλεος πια!

Η εκπομπή είναι ακόμα ασταθής και γενικά μια βλέπεις σωστά μια γυρνάς σε αναλογικό για να δεις κανονικά!
παντως εγω μονο αναλογικά βλεπώ γιατι δεν παρακολουθείς απο τα error. το ραδιο παιζει κανονικά αλλα η tv τιποτα.

γιαυτο ρωτάω κιολας να ξέρω τι γίνεται πριν αρχίσω να ψάχνω πρίζες κεραιες κλπ

Σημείωση : Αν - παρ' ελπίδα - αρχίσετε τα οπαδικά εδώ, θα αποχωρήσετε (όσοι θα συμμετάσχετε ασφαλώς) με ένα ban 3ήμερο μέχρι να ηρεμήσετε...

Επειδή είναι καλύτερα να προλαμβάνεις παρά να θεραπεύεις, σκεφτείτε λίγο ΠΡΙΝ ποστάρετε ;)

Φιλικά

Φίλιππος

χάθηκε κι αυτός ο φίλος τεχνικός της ερτ. πώς να πάρουμε ύστερα την κρατική με καλό μάτι όταν κανένα αυτί δεν ακούει;

Η νετ μεταδίδει τώρα ντοκιμαντέρ σε 16/9....από ότι φένεται δεν περιορίστηκαν στα αθλητικά γεγονότα!

Να απολυθούνε όλοι οι πράκτορες του Κόκκαλη που δεν παθαινουν σοκ στη λιμπιντο κάθε φορά που ο τιτανοτεράστιος Διαμαντίδης πιάνει τη μπάλα!

Σας έχουν καλομάθει τους Παναθηναϊκούς οι περιγραφές του Σκουντή και του Χατζηγεωργίου και δεν μπορείτε να αντέξετε οτιδήποτε κινείται στα όρια του αντικειμενικού!

Έλεος πια!

φιλε εσυ γιατι θιχτηκες? κακως απαντησες. δεν ειναι οπαδικο φορουμ. αναφερομουν στους υπαλληλους της ερτ και σε αυτην την @@@ που σηκωσε το τηλεφωνο και με ειρωνευοταν. οπως διαμαρτυροομαστε για την εικονα,εχω δικαιωμα να διαμαρτυρομαι και γι αυτο.την πληρωνω δεν την βλεπω τσαμπα.και απαιτω σεβασμο. φιλικα.
τελειωνουν εδω τα αθλητικα.

Η νετ μεταδίδει τώρα ντοκιμαντέρ σε 16/9....από ότι φένεται δεν περιορίστηκαν στα αθλητικά γεγονότα!
μα τα ντοκιμαντερ ειναι το πιο ευκολο.τα εχουν ηδη σε 16:9. ;)

"Στην υγειά μας" σε 16:9 εχθές από την ΝΕΤ...
Προχωρά το θέμα !!!

Η ΕΡΤ τηρει την υποσχεση της και μεταδιδει ολοενα και περισσοτερο προγραμμα σε 16:9 και μαλιστα με πολυ καλη εικονα, ειδικα στην ψηφιακη

Το επομενο βημα που θα κανει την διαφορά ειναι να δειξει και ταινιες widescreen, οπως της Disney-Pixar των οποιων εχουν τα δικαιωματα. Αν δωσει και 5.1 στο DVB-T θα μιλαμε για τηλεοπτικη επανασταση

Ευχομαι να μην εχουμε πισωγυρισματα με την νεα διοικηση, αν και δεν νομιζω οτι υπαρχει πια τετοιο ενδεχομενο

Αν δωσει και 5.1 στο DVB-T θα μιλαμε για τηλεοπτικη επανασταση.
Περιλαμβάνεται το Dolby Digital 5.1 στις προδιαγραφές του DVB-T; Υπάρχουν τέτοιες μεταδόσεις στο εξωτερικό;

Περιλαμβάνεται το Dolby Digital 5.1 στις προδιαγραφές του DVB-T; Υπάρχουν τέτοιες μεταδόσεις στο εξωτερικό;

εννοειται πως ΝΑΙ και στα 2!

κανουν δοκιμαστικες μεταδοσεις απο Αιγινα/Παρνηθα ή το πρωι τα επιασα για λιγο απο σποντα..?