ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3

Re: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Τι σοι τεχνικοί ειναι αυτοί που το καλό το κάνουν χειρότερο; Στη τύχη πατάνε τα κουμπιά;

Προφανώς το σήμα από το βαν της ΕΡΤ στο δρόμο για το ραδιομέγαρο κάνει στάση για καφέ !!!!:D

Δεν είναι θέμα tutorial, απλά καμιά φορά φαίνεται από την αρχή το πως θα πάει η μετάδοση και σήμερα , χωρίς να το παίξω Πυθία, το ήξερα...
Για το άλλο θέμα,
HD mpg2 422 38Mbit
SD mpg2 422 19.2Mbit

Το downconvert γίνεται σε εμένα, αλλά το τελικό προιόν της μετάδοσης περνά από το βαν της ΕΡΤ και μέσω οπτικής ίνας πάει στο ραδιομέγαρο

Η εικόνα που βλέπεις αυτή την στιγμή πρέπει να είναι εξαιρετική...αλλά εάν ανοίξεις ΝΕΤ....Στις υπόλοιπες μεταδόσεις,εσείς δίνετε την εικόνα στο ραδιομέγαρο;

Προφανώς το σήμα από το βαν της ΕΡΤ στο δρόμο για το ραδιομέγαρο κάνει στάση για καφέ !!!!:D

:flipout::flipout::flipout: Πάντως καινούρια Van έχουν από ότι πρόσεξα τις προάλλες..

εμενα με ικανοποιει η εικονα στο ματς του ΠΑΟ - Μπαρτσα αλαλ εχουν υπαρξει κ καλυτερες..βεβαια εμενα η εικονα της ΕΤ1 ειναι χαλια ειδικα σε μεταδοσεις Α1(εκτος απο αυτες που γινονται στο κλειστο του ΟΑΚΑ) ...επειδη ειπατε πιο πανω για καινουργια Βαν ενοειτε για την ΕΡΤ?αν μπορει ας μου απαντησει καποιος αν παιζει τιποτα τωρα η θα ξεκινησει κανα HD η ΕΡΤ μεσα στο 2011? γιατι ειχε ξεκινησει ενας διαγωνισμος .....

Η εικόνα που βλέπεις αυτή την στιγμή πρέπει να είναι εξαιρετική...αλλά εάν ανοίξεις ΝΕΤ....Στις υπόλοιπες μεταδόσεις,εσείς δίνετε την εικόνα στο ραδιομέγαρο;

Η εικόνα που βγαίνει από εμένα έχει περάσει από quality control της EBU, αν καταλαβαίνεις τι θέλω να σου πω.

Κάθε φορά το τελικό προιόν περνά από τα βαν της ΕΡΤ

Εγώ κάνω multi μετάδοση, δηλαδή για όλους και απλά μοιράζω τα σήματα σε όποιον ζητηθεί.

εμενα με ικανοποιει η εικονα στο ματς του ΠΑΟ - Μπαρτσα αλαλ εχουν υπαρξει κ καλυτερες..βεβαια εμενα η εικονα της ΕΤ1 ειναι χαλια ειδικα σε μεταδοσεις Α1(εκτος απο αυτες που γινονται στο κλειστο του ΟΑΚΑ) ...επειδη ειπατε πιο πανω για καινουργια Βαν ενοειτε για την ΕΡΤ?αν μπορει ας μου απαντησει καποιος αν παιζει τιποτα τωρα η θα ξεκινησει κανα HD η ΕΡΤ μεσα στο 2011? γιατι ειχε ξεκινησει ενας διαγωνισμος .....

Προσωπικά δεν ξέρω τίποτα για HD στην ΕΡΤ

τα οποια να φανταστω οτι ειχαν/εχουν HD εξοπλισμο? κ δεν χρησιμοποιητε πληρως?

Λάθος φαντάζεσαι.....
Είναι SDI απλά, αλλά και αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα που σηκώνει πολλή κουβέντα αλλά και πάλι δεν μπορώ να μιλήσω -bye-

Απο sky uk ειναι αψογη η εικονα του παιχνιδιου.Μονο μια ερωτηση εχω για τον ηχο.Παρολο που εχω συνδεση HDMI με τον ενισχυτη δεν μου βγαζει ενδειξη dolby digital γιατι ???

Επεισης θα ηθελα να ρωτησω γιατι περναει απο van της ΕΡΤ το σημα σας???
Ποιος ο λογος????

Επεισης θα ηθελα να ρωτησω γιατι περναει απο van της ΕΡΤ το σημα σας???
Ποιος ο λογος????

Έτσι πρέπει να είναι, γιατί το βαν τους προσθέτει και τις δικες του κάμερες , όπως επίσης και τα σχόλια, οπότε από εκεί πάει τελικό προιόν στο ραδιομέγαρο.

Απο sky uk ειναι αψογη η εικονα του παιχνιδιου.Μονο μια ερωτηση εχω για τον ηχο.Παρολο που εχω συνδεση HDMI με τον ενισχυτη δεν μου βγαζει ενδειξη dolby digital γιατι ???

Το flag για το dolby το βγάζει ο εκάστοτε provider, στην περίπτωσή σου, το sky UK

Δεν μπορείτε τα παιδια από την ABC να τους πείτε ότι η εικόνα που φτάνει στις τηλεοράσεις δεν είναι καλή και να κοιτάξουν τι φταίει;

Γκουχ γκουχ !!!!! τι είπες τώρα !!!!!:D

Δεν μπορείτε τα παιδια από την ABC να τους πείτε ότι η εικόνα που φτάνει στις τηλεοράσεις δεν είναι καλή και να κοιτάξουν τι φταίει;

Πλάκα κάνεις τώρα ε????
Παίζεις με τον πόνο μας τώρα. Εμείς τα βλέπουμε και παρακαλάμε να τελειώσει το μαρτύριο μας...

Last edited:

Μάλλον δεν έχει ιδέα τι πάει να πει τεχνικός και συνδικαλιστής της ΕΡΤ !!!!:BDGBGDB55:

Πλάκα κάνεις τώρα ε????
Παίζεις με τον πόνο μας τώρα. Εμείς τα βλέπουμε και παρακαλάμε να τελειώσει το μαρτύριο μας...

Εσύ που τα έβλεπες όλα,μπορείς να μας πεις προφανώς και τι έκαναν λάθος οι τεχνικοί της ΕΡΤ.Όταν εσείς δίνετε εικόνα πχ για το mega είναι εξαιρετική...κάθε φορά που μπαίνουν οι τεχνικοί της ΕΡΤ...βλέπουμε μια θολούρα...