ES9038PRO SABRE DAC

Απάντηση: Re: ES9038PRO SABRE DAC

Α πα πα ! ακουστικές εντυπώσεις και συγκριτικό στα προσεχώς σύντομα φαντάζομαι ;εντός Σεπτεμβρίου ;:SFGSFGSF:

Με το καλό να τοποθετηθεί ,να μπούν και και τα <καλούδια> του και βλέπουμε .Εχω και τα γνωστά χωροταξικά θέματα γιατί το κουτί είναι τίγκα

Έτσι μπράβο, αυτές είναι αναβαθμίσεις!
Και η κόκκινη πλακέτα τροφοδοσίας πάνω από το mainboard είναι σαν δαγκάνες brembo σε συμβατικό αμάξι, ωραίος!

Μανόλη, βάλε και την οθόνη 4.3 και μιλάμε για άλλες καταστάσεις .Βέβαια αν μπορέσει να μπεί μια πρόσοψη από μαύρο πλεξιγκλάς με την οθόνη ενσωματωμένη ,θα είναι και και όμορφο .Τώρα αν κάποιο καλό παλληκάρι έχει κάποια πρόταση που μπορώ να κάνω τέτοια πρόσοψη ,θα το εκτιμούσα .Εναλλακτική λύση παραμένει η επιλογή αλουμινένιας πρόσοψης του Ιταλού

Σαφώς και η ενσωμάτωση της οθόνης δίνει άλλη νότα στην κατασκευή και άλλο επίπεδο λειτουργικότητας.
Βρίσκεσαι Θεσσαλονίκη, δεν έχω πληροφορίες για εκεί για να είμαι αληθής.
Ο Ιταλός κάνει άψογη δουλειά με το αζημίωτο και μάλιστα αναλαμβάνει - εάν το επιθυμείς - και όλη τη μελέτη σχεδίασης, κοψίματος εάν δεν μπορείς να του στείλεις το σχέδιο, αλλά τα χρεώνει όλα.

Εάν η πρόσοψη είναι αλουμινίου έχεις δύο επιλογές, είτε θα κάνεις την οθόνη χωνευτή στο πίσω μέρος που θα βυθίζεται μέσα στο αλουμίνιο αφήνοντας μπροστά ένα πάχος 2-3mm που θα κοπεί σε 45μοίρες φαλτσογωνιά προς την οθόνη, είτε θα τη βυθίσεις λιγότερο και θα ενσωματώσεις μπροστά ένα πλαίσιο plexi, αλλά όχι μαύρο γιατί θα περιορίσεις αισθητά τη φωτεινότητα της οθόνης.
Εάν τώρα η πρόσοψη γίνει από plexi, πιστεύω ότι έχεις τρεις δρόμους είτε plexi διάφανο όπου θα το βάψεις μαύρο εσωτερικά με εξαιρεση το πλαίσιο της οθόνης (θέλει προσοχή για να μη φαίνεται το περίγραμμα στην οθόνη) ή plexi πολύ σκούρο όπου θα ανοίξεις πλαίσιο για να βυθιστεί η οθόνη και μπροστά της θα βάλεις διάφανο plexi (περίπτωση 2 αλουμινίου) ή όπως την περίπτωση (1) του αλουμινίου.

Mανόλη ευχαριστώ .
Ο προβληματισμός παραμένει ότι είναι πλέον <πίττα> εκεί μέσα και δεν πέφτει βελόνα και επομένως ή βγάζουμε τους μ/σ σε άλλο κουτί εξωτερικά [για να αδειάσει ο χώρος] ή πάω σε άλλο κουτί .
Ας έρθει με το καλό και να είστε σίγουροι ότι θα ζητήσω βοήθεια

τα Β ΙΙ αν δεν κανω λαθος ,δεν φορανε 80MHz?

Αν θυμάμαι καλά, κάποια από τα πρώτα φορούσαν. Το συγκεκριμένο του Πέτρου φοράει το γνωστό 950 στα 100MHz.

EDIT: Το βρήκα, όσα παρήχθησαν από το 2011 και πέρα φορούσαν ρολόι 100MHz.

Χωριανοί, κατεβαίνει ο Ντάουν Τζόνις. Πως ; Δεν σας αφορά ;
Καλά,

ακούσατε ακούσατεεεεε βγήκε το 9038 του αχλαδάκια.

Να βλέπω κορασίδες να τσιρίζουν

Σάββα ,νομίζω ότι έχει ξεφύγει λίγο στις τιμές ,αν μάλιστα υπάρξει και τελωνείο είναι πολύ ζόρικη η κατάσταση

Κοστίζει ένα 100άρικο πάνω απ' ότι το 9018. Σαν τσιπάκι το 9038 κοστίζει ένα 20άρικο πάνω από το 9018, τα υπόλοιπα πάνε για το κόστος ανάπτυξης (εμ, κάποιος το πληρώνει κι' αυτό). Μου θυμίζει τους επεξεργαστές των υπολογιστών όπου το αρχικό κόστος είναι διπλάσιο γιατί απλά ξέρουν ότι υπάρχουν άτομα που θέλουν να είναι πάντα στην κόψη της τεχνολογίας.
Να προσθέσω πως το μόνο στάδιο, που κι' αυτό αναμένεται, είναι το Mercury με opa (όπα, είπα, λέω...). Τίποτα για το Counterpoint.
Θα δω τι μπορεί να γίνει με το NTD1 αλλά σε πρώτη ματιά χωρίς στάδιο εξόδου μου είναι αδιάφορο. Νομίζω πως το 9028 θα κερδίσει κόσμο μόνο και μόνο γι' αυτό το λόγο

Ας ακούσουμε το 9028 και βλέπουμε

Απ' ότι λέει ο Russ το Mercury είναι "πνευματικό αδερφάκι" του Counterpoint, οπότε αυτό είναι το στάδιο.. υποψιάζομαι ότι θα είναι υβριδικό, με discreet ημιαγωγά στην είσοδο και μετά με opa.

Όπως το βλέπω όλοι θα αγοράσουν το 9038 (no brainer, μιας και είναι μόλις $20 πιο ακριβό από το 9028..) και μετά θα ψάχνουν για αναλογικά στάδια.

Το 9028 είναι για τους πιο "τεμπέληδες", ως ταμάμ αναβάθμιση από 9018.

Υπάρχει και ο φόβος του τελωνείου Σάββα ,οπότε η τιμή θα βρεθεί αλλού.
Το πλήρες πακέτο με τις τροφοδοσίες είναι κάτι λιγότερο από 500 δολάρια

Αυτό ακριβώς, άλλη μια παρτίδα αρπαχτής!

Σαφώς και δεν θα ακολουθήσω...οι πιστοί βουβαλάκηδες μάλλον θα αρχίσετε τις μεταμεσονύκτιες αναμονές σε προβληματικές σχεδιάσεις του αχλάδα!

Μπά Μανόλη ,δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοιο ενδιαφέρον απ όσους ξέρω ,τουλάχιστον .
Θα περιμένουμε να δούμε πώς θα ολοκληρωθεί η <εγχείρηση > του 9018 σε 9028 και βλέπουμε ...

Αυτό ακριβώς, κάντε την αλλαγή σε 9028 και θα ήσαστε μια χαρά (με τις τροφοδοσίες των LT3042) και εάν κάποιοι θέλουν οπωσδήποτε 9038, ας κάτσουν σταδιακά να κάνουν τη δική τους σχεδίαση πάνω στην πλατφόρμα και όχι να πλουτίζουν τύπους σαν τον αχλάδα.