Για το θεμα της διατομης νομιζω οτι αυτοσαρκαστηκα λεγοντας οτι πηγα να το παιξω εξυπνος βαζοντας αυθαιρετα πιο χοντρο καλωδιο και την πατησα,πως σου ξεφυγε αυτο;
Για το θεμα της ποιοτητας νομιζω οτι μπορω να ξεχωρισω την διαφορα της εννοιας απο την διατομη.Ειπα οτι αποφευγω οταν ανακαλωδιωνω ηχεια να αλλαζω διατομη και μεταλλο του αρχικου,και χρησιμοποιω καλωδια που κατα την αποψη μου ειναι υψηλοτερης καθαροτητας μεταλλου και με καλυτερο insulation.Kαι αυτο σου ξεφυγε;
Η αποψη του Σταυρου,σεβαστη οπως ολων.
Αν ως δευτερο κατασκευαστη εννοεις την Tune audio,κουοταρω απο την σελιδα της εταιρειας.
"..all internal wiring are made of high purity OFC copper with wax cotton insulation".....γι'αυτο ρωτησα τον Μορφεα αν εχει σχεση με την εταιρεια διοτι οντως δεν το γνωριζω.Αν μιλαμε για το ιδιο προσωπο και εταιρεια,το τι διαβαζουμε στο φορουμ και τι στη σελιδα της εταιρειας,κατα την γνωμη μου δεν συμφωνουν.Αν δε ο Μορφεας δεν εχει σχεση με την εταιρεια Tune audio,τοτε ας προσθεσουμε και την Tune audio στις εταιρειες που επιλεγουν καλης ποιοτητας καλωδια για εσσωτερικη καλωδιωση των ηχειων της.
Nα προσθεσω και κατι τελευταιο.Λες οτι δυο κατασκευαστες μου λενε οτι δεν εχω δικαιο.Σε τι;Στο οτι μερικοι αλλοι κατασκευαστες διδουν σημμασια στο εσσωτερικο καλωδιο;Δεν ειναι θεμα αν εχω η αν εχεις δικαιο.Ειναι γεγονος αυτο.Λιγοι μεν αλλα υπαρχουν κι αυτοι πως να γινει;Επ'αυτου σε παρακαλω δες ξανα τι ειπα.Ειπα οτι ειμαι εξ εκεινων που πιστευουν στις βελτιωσεις που μπορει ενα καλωδιο να επιφερει,αλλα θεωρω τις τιμες πολλων καλωδιων απαραδεκτες.