Δε νομίζω οτι το 9023 σε ενα αναλυτικό σύστημα εχει καμμιά ελπίδα μπροστα ας πούμε στην κλασική υλοποίηση του dim dim με 9018. Η διάφορες στα δυναμικά ειναι χαοτικές στο σύστημα μου.
Last edited:
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
(πόσοι κάτάλαβαν τι είπες τώρα ρε Σωκ? Εμείς τα συζητήσαμε για τον πονοκέφαλο... πόσοι άλλοι το καταλαβαίνουν αυτό?)Ποιος βάζει σε πολύ αναλυτικό σύστημα κάτι ήδη τόσο αναλυτικό ή ακόμα-ακόμα και κάτι πιο πολύ όπως μερικά βουβάλια ή άλλα και κάνει πολύωρη ακρόαση;
Δεν σημαίνει ότι ένα dac με χαμηλότερη παραμόρφωση θα ακουστεί πιο αναλυτικό ή πιο σωστό είτε στην εικόνα ή κάπου αλλού.
Μία από τις σημαντικότερες μέρες στη ζωή ενός audiophile είναι η μέρα που θα παραδεχτεί στον εαυτό του ότι αυτό που του αρέσει να ακούει δεν είναι απαραίτητα το πιο πιστό / hi fi.
"Κανένας ντιούης (εξ όσων γνωρίζω) δεν εχει φτιάξει μηχάνημα σωστά"
Καλά αυτόν ακόμα τον διαβάζουμε και δεν τον έχουμε μπανάρει ;:tdown: και :behead: με συνοπτικές διαδικασίες περικαλώ
Του λείπει όμως κάτι, αυτό που θα έκανε τη διαφορά...
Εγώ τελικά δεν μπόρεσα μέχρι τώρα να καταλάβω.
Οι σχεδιάσεις diy με 9023 έχουν πρόβλημα με μπάσα / εικόνα σε σχέση με άλλες diy που βασίζονται σε άλλο dac chip ή έχουν γενικά πρόβλημα συγκριτικά με άλλες, αποδεδειγμένα καλές υλοποιήσεις του εμπορίου, έστω και πολύ ακριβές? Υπάρχει σχετική εμπειρία ή το "reference" που λέει και ο Παναγιώτης?
Αφού το λες εσύ.![]()
...τά αναλογικά στάδια δημιουργούν τίς διαφορές...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.