Εθισμος...

Re: Απάντηση: Εθισμος...

Τώωρα.Εχει φορτώσει εδώ και καιρό.:BDGBGDB55:
Υ.Γ
Δεν πιστευω να πιστευεις ότι θεωρω γλωσσοφαγέα :flipout: :flipout: τον Afam.
Απο αλλού έρχονται τα βουντού;)
Αλλά δέν μασάμε απο τέτοια.Βάλαμε σταυρό όξω απο τη εξώπορτα.:flipout: :flipout:

Περίμενε, το Σ/Κ που θα κατέβω και θα δω τις φάτσες σας, θα σας φτιάξω όλους κουκλάκια, θα πάρω κι ένα κουτάκι καρφίτσες και... τρέμετε!

Τι πειρατής είμαι άλλωστε...

Υ.Γ. Στο βουντού δεν πιάνουν οι σταυροί!

Μπορεί κάποιος να μου κάνει πμ το λινκ να δω και εγώ περί τίνος πρόκειται; Ή πολύ ντόρος για το τίποτε;;;

Γιατι? Οι παρεες μας δεν εκτειθενται σε δημοσια θεα? Δεν μιλαμε ανοικτα με /στις παρεες μας? Η μηπως μιλαμε συνομωτικα? Ποιος εχει πει οτι κατι που εκτιθεται δημοσιως χρηζει ελληνοχριστιανικης λογοκρισιας?

Βασίλη, δεν ξέρω πως το βλέπεις εσύ, αλλά εγώ θεωρώ σημαντικό το ότι όσα γράφω εδώ τα βλέπουν 3000 άνθρωποι, τους περισσότερους από τους οποίους δεν τους ξέρω καν. Αυτό απέχει πολύ από την παρέα μου, όπου διαλέγω ποιους θα περιλαμβάνει. Δεν είναι τυχαίο ότι γίνονται πολλές παρεξηγήσεις σε δικτυακούς τόπους. Συνηθέστερη αιτία είναι είτε ότι κάποιος παίρνει θάρρος περισσότερο από αυτό που ο άλλος κρίνει ότι του έχει δώσει.

Επομένως, δεν είναι υποκρισία να είσαι πιο ευγενής σε έναν δημόσιο χώρο, είναι σεβασμός προς τους ανθρώπους που δεν γνωρίζεις τόσο καλά και συμβάλλει στον τελικό σκοπό μας: να περνάμε όλοι -γνωστοί και άγνωστοι- καλά!

Φυσικά, δεν μπορούν να έχουν όλοι την ίδια γνώμη για το αν μία κατάσταση είναι εντός ή εκτός ορίων. Όσο προσεκτικά και να τα ορίσουμε, οι γκρίζες περιοχές θα είναι πάντα υπαρκτές και μεγάλες. Κάποιοι θα κινούνται κοντά στο "βόρειο" σύνορο και άλλοι στο "νότιο" - των διαχειριστών συμπεριλαμβανομένων.

Άλλο αυτό, όμως, και άλλο η λογοκρισία, η οποία είναι πολύ βαρύτερη λέξη. Ειλικρινά, αν πιστεύετε ότι έστω και ένα μύνημα εδώ έχει σβηστεί λόγω του ιδεολογικού του περιεχομένου και όχι λόγω του ύφους του, θα το κάνω θέμα. Αλλά η δική μου γνώμη είναι ότι η αυστηρότητα και ο συντηρητισμός των διαχειριστικών παρεμβάσεων περιορίζεται σε θέματα "αισθητικής".

Αυτη η οποιαδηποτε αλλη αισθητικη δεν συζητηθηκε ποτε . Και καλα στο avforum δεν μπορουσε να πει κανεις τπτ διοτι υπηρξε ενας ιδιοκτητης οποτε κανεις δεν μιλαγε, αν και τοτε απο οσο θυμαμαι τουλαχιστον δεν υπηρξαν ιδιαιτερα προβληματα.

ΕΔΩ ομως, που υποτιθεται οτι το φορουμ ανηκει στα μελη του, οπως το Αιγαιο στα ψαρια του ενα πραμα, δεν εχει τεθει ποτε η οριοθετηση σαν συζητηση και θεωρω οτι πριν αποφασισετε να κανετε οτιδηποτε, θα επρεπε να ξεκινησετε μια συζητηση και ενδεχομενως μια δημοσκοπηση οπου καθε ενδιαφερομενος θα πει την αποψη του ωστε να βγουνε συμπερασματα. Απο κει και περα, θα κανατε οτι αποφασιζε η πλειοψηφια των ΕΝΕΡΓΩΝ μελων.

Δεν ξερω αν ειναι εμφανης η ιδιαιτεροτητα του φορουμ αυτου. Οι διαχειριστες μεχρι τωρα εχουν αυτοτοποθετηθει και αποφασιζουν στο ονομα της καλης λειτουργιας του φορουμ. Ολα αυτα προεκυψαν απο τις πολυ δυσκολες στιγμες μεταβασης απο το παλαιο φορουμ στο νεο. Και ολοι λιγο-πολυ το εχουμε δεχτει αυτο, καποιοι εχοντας κατα νου οτι ολα αυτα θα διευθετηθουν με το Συλλογο, καποιοι διοτι δεν τους ενδιαφερει και θελουν απλα να συμμετεχουν, και καποιοι αλλοι για αλλους (τριτους) λογους.

Απο εκει ομως και μεχρι καποιος να αποφασιζει για την αισθητικη του συνολου με μια αφαιρετικη λογικη, εχει μεγαλη αποσταση. Διοτι δεν εχει τετοια...εντολη να το πω ετσι. Εκτος και αν τελικα το Αιγαιο δεν ανηκει στα ψαρια του αλλα σε καποιον αλλο ιδιοκτητη, οποτε δεν τιθεται καν θεμα συζητησης.

Φυσικά, δεν μπορούν να έχουν όλοι την ίδια γνώμη για το αν μία κατάσταση είναι εντός ή εκτός ορίων. Όσο προσεκτικά και να τα ορίσουμε, οι γκρίζες περιοχές θα είναι πάντα υπαρκτές και μεγάλες. Κάποιοι θα κινούνται κοντά στο "βόρειο" σύνορο και άλλοι στο "νότιο" - των διαχειριστών συμπεριλαμβανομένων.

ΟΛΟΙ "ΕΝΩΣΗ" ΚΕΝΤΡΟΥ

Σε αυτό που θα έπρεπε όλοι μας να δώσουμε βάση το αγνοήσαμε η
Για ακριβολόγο το περάσαμε στα ψιλά
.Εννοώ φυσικά την κατάντια του πιτσιρικά .Εγώ πάντως πιστεύω ότι το
Video δεν έπρεπε να αποσυρθεί γιατί αυτό θα ήταν ένα καλό παράδειγμα
Στα παιδιά μας και στο πως αυτά μπορεί να καταντήσουν
Το να κολλάμε στα μπινελικια που ήταν στα Γερμανικά με υποτίτλους στα Αγγλικά
Αυτό το θεωρό λ@μ@κι@ ( δεν το είπα αλλά το εννοώ)

Λευτέρη μου δεν υπάρχει αποϊδεολογικοποιημένη αισθητική και νομίζω οτι το ξέρεις.
Επομένως θα επαναπροσδιοριστεί και η αισθητική??
Και προσωπικά θα θεωρήσω τίς ιστορίες με τα avatar πταίσματα,για χαριν τής κουβέντας.
Τούς αόρατους τυπάκους που ζητάνε να σβυστεί μέσω p.m. έστω ένα ´καί´εσύ πώς θα τούς χαρακτήριζες??
Τουλάχιστον οι συμμετέχοντες με nickname ή με το ονομά τους γράφουν ποστάκια.Πώς είναι δυνατόν να επικρατεί η γνώμη ενός ή δύο αοράτων μελών,που ενοχλούνται απ´όσα βλέπουν ή διαβάζουν??
Kαι η υιοθέτηση τών απόψεων αυτών τών τυφλοποντίκων,ευοδωνει την εμπιστοσύνη μελών και φόρουμ??
Oταν με το καλό μπείς στο club ,εάν έχεις την καλωσύνη απαντάς.

Εγώ λέω να συνεχίσουμε αναίμακτα την πλακίτσα-σάτιρά μας.
:operator:
Λοιπόν πού είχαμε μείνει ?

αα..στα βιντεάκια.

Λοιπόν θα ανεβάσω το "Voulez-Vous" για να ανεβούμε λίγο όλοι.:BDGBGDB55:
Ωωχχ , ξέχασα..
Στο βίντεο οι κουκλάρες φοράνε κολάν !!!:slapface:

Out of question..:violent-smiley-030: :flipout:

Ρε Δημήτρη, εκείνο το avatar με την κοπελίτσα που την κοίταγε η κάμερα κάπως από ψηλά:flipout: :flipout: :flipout: ( ναι φορούσε κολάν ) ήτο ασύγκριτα καλύτερο, από τωρινό

Περίμενε, το Σ/Κ που θα κατέβω και θα δω τις φάτσες σας, θα σας φτιάξω όλους κουκλάκια, θα πάρω κι ένα κουτάκι καρφίτσες και... τρέμετε!

Τι πειρατής είμαι άλλωστε...

Υ.Γ. Στο βουντού δεν πιάνουν οι σταυροί!

Στέργιο....αναμένουμετην κάθοδο -bye-

Αυτό που με ενοχλεί αφάνταστα είναι ότι από την παρασκευή η μάλλον από το Σάββατο που έχει αρχίσει αυτό το "πανηγύρι" ο αξιότιμος κύριος που έστειλε ΡΜ στον Νίκο δεν είχε την ευθιξία να βγει δημόσια και να υποστήριξη τις απόψεις του.
Μπορεί βέβαια να είναι εκτός και να μην έχει μπει στο forum από το Σάββατο
Που έκανε την καταγγελία, αλλά αυτό θα αποδειχθεί στο μέλλον.

Σπύρο, έβαλα σε εισαγωγικά την "αισθητική" ακριβώς για αυτό που λες.

Από εκεί και πέρα, θα προτιμούσα οι παρατηρήσεις του καθενός για συγκεκριμένα γεγονότα να γίνεται με pm, και δημοσίως να γίνονται μόνο οι γενικές τοποθετήσεις, υπό μορφή προτάσεων.

Όταν η άποψη απαγκιστρώνεται από συγκεκριμένη αφορμή αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα. Αντίθετα, οι σελίδες επικρίσεων για κάθε μεμονωμένο περιστατικό κουράζουν και από ένα σημείο και μετά θα αγνοηθούν ως "background noise". Εγώ δεν το θέλω αυτό. Θέλω οι απόψεις των μελών να λαμβάνονται υπόψη. Αλλά επειδή και εμείς άνθρωποι είμαστε, ο τρόπος που αυτές παρουσιάζονται παίζει ρόλο στο πως θα εκληφθούν.

Δεν ξέρω ,Μπορεί να είμαι λάθος η να μην κατάλαβα καλά, αλλά αν
είναι οι παρατηρήσεις του καθενός για συγκεκριμένα γεγονότα να γίνεται με ΡΜ ποιος ο λόγος ύπαρξης του forum?
Ειδικά στην κατηγορία AVclub Café δεν νομίζω ότι αρμόζει αυτό που
Λες φίλε μου.

ας βαλουμε τα πραγματα στης θεσεις τους κατ αρχην να ζητησω συγνωμη πρωτα απ ολα απ τον Νικο τον Μπαβιολη και κατ δευτερο απο την υπόλοιποι κοινοτητα που απαρτίζουν του avclub

πριν αναχωρησω απ το Μοντρεαλ ανεβασα θεμα στην κατηγορια των διαχειριστων οτι το video το"προκαλει" και αν δεν το κατεβασει μεχρι την Δευτερα το μεσημερι ωρα Ελλαδος θα αναγκαστω να το βγαλω εγω,φυσικα οσοι με ξερετε ουτε κατα διανοια δεν θα εκανα κατι τετοιο και φυσικα ηθελα να κανω λιγο πλακα αλλα ο Νικος σεβόμενος την άποψη μου το κατέβασε σε χρόνο dt οπως συνηθίζει να κάνει σε ολες της δουλειες του (πραγμα που δεν είχα υπολογίσει)

εγω απο Κυριακη ειμαι μεσα στα αεροπλανα και συνηρθα μολις χτες οπου διαπιστωσα οτι το θεμα ειχε πάρει άσχημη τροπή

παντελονια φουστες καταδοτες και αλλα ζαρζαβατικα αρχισαν να ανεβαινουν οποτε πηρα το θαρρος να ανεβασω αυτο το post οχι γιατι φοραω παντελονια αλλα γιατι θα πρεπει να δοθει εν ατελος σε κατι που ξεκινησε ενα αστειο και κατεληξε να χαλαμε την ζαχαρενια μας και οχι τιποτε αλλο αλλα και με την καθυστερηση του Φορουμ λογω επικειμενων αλλαγων οπως θα διαβασατε και στης ανακοινωσεις καταντα προς το παρων την αποστολη μυνηματων διαδικασια χρονοβορα

οποιος παρ αυτα θελει καποιες διευκρινησεις επ αυτου ειμαι στην διαθεση του

Μόνο αυτό δεν περίμενα να έχει γίνει σ' αυτήν την ιστορία...:bang:

Larry χωρίς να το θες κατάφερες και μας έκανες όλους άνω κάτω!!:flipout:

Well done mister...:SFGSFGSF:

Υ.γ Όλα αυτά φυσικά χωρίς καμία δόση ειρωνείας!

εχουμε το εθνικο χαρακτηριστικο της ανυπομονησιας.....αν αργουσες λιγο ακομα Λαρρυ θα κατεβαιναμε σε απεργια πεινας αλυσοδεμενοι εξω απο την Βουλη

Απάντηση: Re: Εθισμος...

εχουμε το εθνικο χαρακτηριστικο της ανυπομονησιας.....

ναι..και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά έχουμε κι εσένα με το περιστρεφόμενο γλειφιτζούρι στο avatar και μας έχεις κάνει π....τάνα τον εγκέφαλο μίστερ...-bye-

Απάντηση: Re: Εθισμος...

...που ξεκινησε ενα αστειο

Μπράβο βρε Larry ! :slapface:

Μας έκανες άνω-κάτω πρώτα κ τώρα μας λες ότι ήταν αστείο... :grinning-smiley-043

Θα σε δω κ θα σου πω από κοντά κάνα δύο λογάκια....... :argue:

εννοείται ότι κάνω πλάκα κ σε πειράζω. :flipout:-bye-

Τι λέτε να πασαλείψουμε με πίσσα και μετά να του ρίξουμε και πούπουλα του Larroukou !!!!!!:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Το επίμαχο video