Εθισμος...

Ο πιτσιρικάς ενηλικιώθηκε

Ο πιτσιρικάς μεγάλωσε και μυαλό δεν έβαλε

Re: Απάντηση: Re: Εθισμος...

ναι..και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά έχουμε κι εσένα με το περιστρεφόμενο γλειφιτζούρι στο avatar και μας έχεις κάνει π....τάνα τον εγκέφαλο μίστερ...-bye-

ρε ειναι για καλο σκοπο......ρωτα και τον γιατρο....

ΥΓ : καταγγελω δημοσια την προσπαθεια (ξανα) λογοκρισιας εναντιον μου απο τον Petran......( καλα εσενα το κεφαλι γυριζει απο την αυπνια με το φρεσκο σου μωρο οχι απο το αβαταρ μου )

Εγώ είμαι νέος στο avclub (Aπό τα μέσα Δεκεμβρίου 2006) και δεν
ξέρω αν ο κ Σουρλας είναι πράγματι γιατρός.
Αν όμως είναι γιατρός θα με ενδιέφερε (και πιστεύω ότι δεν είμαι ο μόνος )
η επιστημονική του άποψη για τον πιτσιρικά.

Last edited:
Αν δεν είναι στημένο, ο πιτσιρικάς δεν πρέπει να κυκλοφορεί έξω ελεύθερος.

Εγώ είμαι νέος στο avclub (Aπό τα μέσα Δεκεμβρίου 2006) και δεν
ξέρω αν ο κ Σουρλας είναι πράγματι γιατρός.
Αν όμως είναι γιατρός θα με ενδιέφερε (και πιστεύω ότι δεν είμαι ο μόνος )
η επιστημονική του άποψη για τον πιτσιρικά.

Μωρε γιατρος ειναι αλλα να δωσετε και κανα φραγκο τι ετσι στο τρυποτσεπι παλι ?

(Σπυρο να σου δωσω τον αριθμο λογαριασμου μου μετα )

Απάντηση: Re: Εθισμος...

ας βαλουμε τα πραγματα στης θεσεις τους κατ αρχην να ζητησω συγνωμη πρωτα απ ολα απ τον Νικο τον Μπαβιολη και κατ δευτερο απο την υπόλοιποι κοινοτητα που απαρτίζουν του avclub

πριν αναχωρησω απ το Μοντρεαλ ανεβασα θεμα στην κατηγορια των διαχειριστων οτι το video το"προκαλει" και αν δεν το κατεβασει μεχρι την Δευτερα το μεσημερι ωρα Ελλαδος θα αναγκαστω να το βγαλω εγω,φυσικα οσοι με ξερετε ουτε κατα διανοια δεν θα εκανα κατι τετοιο και φυσικα ηθελα να κανω λιγο πλακα αλλα ο Νικος σεβόμενος την άποψη μου το κατέβασε σε χρόνο dt οπως συνηθίζει να κάνει σε ολες της δουλειες του (πραγμα που δεν είχα υπολογίσει)

εγω απο Κυριακη ειμαι μεσα στα αεροπλανα και συνηρθα μολις χτες οπου διαπιστωσα οτι το θεμα ειχε πάρει άσχημη τροπή

παντελονια φουστες καταδοτες και αλλα ζαρζαβατικα αρχισαν να ανεβαινουν οποτε πηρα το θαρρος να ανεβασω αυτο το post οχι γιατι φοραω παντελονια αλλα γιατι θα πρεπει να δοθει εν ατελος σε κατι που ξεκινησε ενα αστειο και κατεληξε να χαλαμε την ζαχαρενια μας και οχι τιποτε αλλο αλλα και με την καθυστερηση του Φορουμ λογω επικειμενων αλλαγων οπως θα διαβασατε και στης ανακοινωσεις καταντα προς το παρων την αποστολη μυνηματων διαδικασια χρονοβορα

οποιος παρ αυτα θελει καποιες διευκρινησεις επ αυτου ειμαι στην διαθεση του

all is well that ends well ?
Μπα δεν νομίζω .Αλλά ας υποθέσουμε ότι είναι έτσι . Τότε βέβαια , δεν καταλαβαίνω γιατι αυτή η εξήγηση , δεν δόθηκε χθες στις 16.36 όταν το πρωτον πόσταρε ο καθ' όλα αγαπητός Λάρρυ μετά το υπερατλαντικό του ταξίδι και όταν ήδη είχαν δημοσιευθεί 100 περίπου ποστς στο θέμα "Εθισμός" . Επρεπε δηλαδή να φθάσουν τα 100 και τα ποστς στο θέμα περί λογοκρισίας ;

Οχι πως έχω καμμία διάθεση να δημιουργήσω θέμα , αλλά εν προκειμένω ο μεν Larry , γνωστός χωρατατζής έκανε την πλάκα του - η οποία , ειρήσθω εν παρόδω , ήταν για τα δικά μου μέτρα ατυχέστατη - και μάλλον έδειξε ποιός είναι το Μεγάλο Αφεντικό του φόρουμ , όμως οι υπόλοιποι που εξέλαβαν ως σοβαρή την υπόδειξη του και έστερξαν να υποστηρίξουν με θεωρητικές κατασκευές περί αποϊδεολογικοποιημένης αισθητικής , μάλλον έμειναν έκθετοι .

Τα avatar του Δημήτρη Θ. και του havoc τελικά ποιόν ενόχλησαν ; Η μήπως έκανε πλάκα ο Λάρρυ πάλι ;

Αλήθεια αν τελικά είχε διαμαρτυρηθεί στα σοβαρά το μέλος trehagirevopoulos θα είχε αντιμετωπισθεί η διαμαρτυρία του το ίδιο σοβαρά και το ίδιο άμεσα ;

Larry , u r the best !

Πάντως τα video είναι fake , διαπιστωμένο ... Αληθινές περιπτώσεις δεν υφίστανται , διότι όταν κάθεσαι στο pc , αδρανοποιήσαι και δεν κουνιέσαι στο τέλος ...

Havoc, μετά λες να πάρουν εμένα στο lost, ε;

Ο Larry μας έστειλε αδιάβαστους!
Παρ' όλα αυτά, θεωρώ την συγκεκριμένη πλάκα τραβηγμένη από τα μαλλιά.

Εκτός κι αν ο Larry επίτηδες "αποκάλυψε" ότι ήταν πλάκα, μόνο και μόνο για να ηρεμήσουν τα πνεύματα...

Υ.Γ. Κάτι άσχετο... ο Μπέλλος πού έχει εξαφανιστεί; Είναι καλά;

all is well that ends well ?
Μπα δεν νομίζω .Αλλά ας υποθέσουμε ότι είναι έτσι . Τότε βέβαια , δεν καταλαβαίνω γιατι αυτή η εξήγηση , δεν δόθηκε χθες στις 16.36 όταν το πρωτον πόσταρε ο καθ' όλα αγαπητός Λάρρυ μετά το υπερατλαντικό του ταξίδι και όταν ήδη είχαν δημοσιευθεί 100 περίπου ποστς στο θέμα "Εθισμός" . Επρεπε δηλαδή να φθάσουν τα 100 και τα ποστς στο θέμα περί λογοκρισίας ;

Οχι πως έχω καμμία διάθεση να δημιουργήσω θέμα , αλλά εν προκειμένω ο μεν Larry , γνωστός χωρατατζής έκανε την πλάκα του - η οποία , ειρήσθω εν παρόδω , ήταν για τα δικά μου μέτρα ατυχέστατη - και μάλλον έδειξε ποιός είναι το Μεγάλο Αφεντικό του φόρουμ , όμως οι υπόλοιποι που εξέλαβαν ως σοβαρή την υπόδειξη του και έστερξαν να υποστηρίξουν με θεωρητικές κατασκευές περί αποϊδεολογικοποιημένης αισθητικής , μάλλον έμειναν έκθετοι .

Τα avatar του Δημήτρη Θ. και του havoc τελικά ποιόν ενόχλησαν ; Η μήπως έκανε πλάκα ο Λάρρυ πάλι ;

Αλήθεια αν τελικά είχε διαμαρτυρηθεί στα σοβαρά το μέλος trehagirevopoulos θα είχε αντιμετωπισθεί η διαμαρτυρία του το ίδιο σοβαρά και το ίδιο άμεσα ;

Θα ...... ξαναπάρει φωτιά το Κορδελιό
μου φαίνεται...:chinscratch:

Re: Απάντηση: Εθισμος...

Larry , u r the best !

Πάντως τα video είναι fake , διαπιστωμένο ... Αληθινές περιπτώσεις δεν υφίστανται , διότι όταν κάθεσαι στο pc , αδρανοποιήσαι και δεν κουνιέσαι στο τέλος ...

Φίλε μου το πρώτο video με τον πιτσιρικά εμένα δεν μου φαίνεται στημένο
και από ότι έχω διαβάσει, την κάμερα την είχαν βάλει κρυφά οι γονείς του
γιατί ο μικρός παρουσίαζε νευρωτική συμπεριφορά.
το δεύτερο video είναι ψεύτικο (και μπήκε απλά για πλάκα ) γιατί αν προσέξεις ο υπολογιστής Δεν είναι συνδεμένος με την πρίζα.
Τώρα για το τρίτο τι να πω, από την ζωχαδα του τύπου νομίζω ότι είναι
Πραγματικό περιστατικό που έπιασε κρυφή κάμερα.
Τώρα το ότι αδρανοποίησε όταν κάθεσαι μπροστά στο υπολογιστή είναι σχετικό.
Αυτό μπορεί να συμβαίνει στους μεγάλους ( αν και δεν είναι κανόνας αυτό )
Εγώ προσωπικά έχω δει παρόμοια συμπεριφορά παίρνοντας έξω από internet café και μάλιστα σε παιδί λίγο μεγαλύτερης ηλικίας.

Όσο μένουν αναπάντητα ερωτήματα (όπως του συνονόματου, του Σούρλα, του Σωκρατίδη του Κόκαρ και του Θεοδωρόπουλου) θα υπάρχει αυτό το κλίμα.
Επίσης, κάπου πήρε το ματάκι μου 2 επιθέσεις σε βάρος του Σωκρατίδη με πολύ ειρωνικό και επιθετικό ύφος....
ΧΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

Last edited:
Havoc, μετά λες να πάρουν εμένα στο lost, ε;

Ο Larry μας έστειλε αδιάβαστους

;

εγω λεω να ανοιξουμε εταιρεια παραγωγης ταινιων....
εγω και ο Φωτης τα τεχνικα σκηνοθετες βλεπω πολλους εδω μεσα....και απο ηθοποιους-ψωνια εχω την εντυπωση οτι θα κανουμε θραυση !!!

ασε που υποψιαζομαι οτι θα λειτουργησει μυοχαλαρωτικα η κινηση......πως τα παιδια με το θεατρο στο σχολειο μενουν μακρυα απο τις κακες τους συνηθειες ?? Ενα τετοιο πραγμα !!!!!!

Re: Απάντηση: Εθισμος...

Επίσης, κάπου πήρε το ματάκι μου 2 επιθέσεις σε βάρος του Σωκρατίδη με πολύ ειρωνικό και επιθετικό ύφος....
ΧΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

Εννοεις τις δικες μου τοποθετησεις Δημητρη ?

Γιατι δεν θυμαμαι να συστηθηκες σαν δικηγορος ρε συ.....

αμα δεν βγει ο σουρλας με μπικινι καφτο και πινακιδα με το νουμερο του γυρου πανω απο το κεφαλι του εγω δεν κατεβαινω στο ριγκ

αμα δεν βγει ο σουρλας με μπικινι καφτο και πινακιδα με το νουμερο του γυρου πανω απο το κεφαλι του εγω δεν κατεβαινω στο ριγκ

Λύσσαξες ρε,λύσσαξες.:BDGBGDB55: :BDGBGDB55: Αντε να μιλήσω σοβαρά τώρα.
Πάντως το νέο σου ´υπνωτιστικό´avatar δούλεψε.:flipout:
Θα μου το δανείσεις ???;)

Γιατί μας το χαλάτε ρε παιδια ???
Πάνω που ανεβαίνει λίγο το θερμόμετρο του ρίχνετε πάγο !!!!!

Ούτε στα 37.5 δεν έφτασε!!!!
:BDGBGDB55: :BDGBGDB55:

Δημητρη Ντοκατζη

ήθελα πρώτα να συνεννοηθώ με τον Νικο τον Μπαβιολη που δικο του ηταν το θέμα διότι πάνω απο όλα ειμαστε όλοι φιλαράκια εδω μεσα και δεν ηθελα να νομίζει ότι θα του κατεβαζα το θέμα και για να λύσω τυχόν παρεξήγηση (που φυσικά δεν υπήρξε), κατάφερα και τον πέτυχα σήμερα το μεσημεράκι και μετά τοποθετήθηκα στο παρόν thread

guybrush

πέρα ότι θα τα πούμε το Σαββατο ,οχι φιλε μου δεν σκαρώνω τέτοιες ιστορίες για να πάρω επάνω μου την όποια ευθύνη όμως όπου φταίω έστω και καθυστερημένα τοποθετούμε