ναι..και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά έχουμε κι εσένα με το περιστρεφόμενο γλειφιτζούρι στο avatar και μας έχεις κάνει π....τάνα τον εγκέφαλο μίστερ...![]()
Εγώ είμαι νέος στο avclub (Aπό τα μέσα Δεκεμβρίου 2006) και δεν
ξέρω αν ο κ Σουρλας είναι πράγματι γιατρός.
Αν όμως είναι γιατρός θα με ενδιέφερε (και πιστεύω ότι δεν είμαι ο μόνος )
η επιστημονική του άποψη για τον πιτσιρικά.
ας βαλουμε τα πραγματα στης θεσεις τους κατ αρχην να ζητησω συγνωμη πρωτα απ ολα απ τον Νικο τον Μπαβιολη και κατ δευτερο απο την υπόλοιποι κοινοτητα που απαρτίζουν του avclub
πριν αναχωρησω απ το Μοντρεαλ ανεβασα θεμα στην κατηγορια των διαχειριστων οτι το video το"προκαλει" και αν δεν το κατεβασει μεχρι την Δευτερα το μεσημερι ωρα Ελλαδος θα αναγκαστω να το βγαλω εγω,φυσικα οσοι με ξερετε ουτε κατα διανοια δεν θα εκανα κατι τετοιο και φυσικα ηθελα να κανω λιγο πλακα αλλα ο Νικος σεβόμενος την άποψη μου το κατέβασε σε χρόνο dt οπως συνηθίζει να κάνει σε ολες της δουλειες του (πραγμα που δεν είχα υπολογίσει)
εγω απο Κυριακη ειμαι μεσα στα αεροπλανα και συνηρθα μολις χτες οπου διαπιστωσα οτι το θεμα ειχε πάρει άσχημη τροπή
παντελονια φουστες καταδοτες και αλλα ζαρζαβατικα αρχισαν να ανεβαινουν οποτε πηρα το θαρρος να ανεβασω αυτο το post οχι γιατι φοραω παντελονια αλλα γιατι θα πρεπει να δοθει εν ατελος σε κατι που ξεκινησε ενα αστειο και κατεληξε να χαλαμε την ζαχαρενια μας και οχι τιποτε αλλο αλλα και με την καθυστερηση του Φορουμ λογω επικειμενων αλλαγων οπως θα διαβασατε και στης ανακοινωσεις καταντα προς το παρων την αποστολη μυνηματων διαδικασια χρονοβορα
οποιος παρ αυτα θελει καποιες διευκρινησεις επ αυτου ειμαι στην διαθεση του
all is well that ends well ?
Μπα δεν νομίζω .Αλλά ας υποθέσουμε ότι είναι έτσι . Τότε βέβαια , δεν καταλαβαίνω γιατι αυτή η εξήγηση , δεν δόθηκε χθες στις 16.36 όταν το πρωτον πόσταρε ο καθ' όλα αγαπητός Λάρρυ μετά το υπερατλαντικό του ταξίδι και όταν ήδη είχαν δημοσιευθεί 100 περίπου ποστς στο θέμα "Εθισμός" . Επρεπε δηλαδή να φθάσουν τα 100 και τα ποστς στο θέμα περί λογοκρισίας ;
Οχι πως έχω καμμία διάθεση να δημιουργήσω θέμα , αλλά εν προκειμένω ο μεν Larry , γνωστός χωρατατζής έκανε την πλάκα του - η οποία , ειρήσθω εν παρόδω , ήταν για τα δικά μου μέτρα ατυχέστατη - και μάλλον έδειξε ποιός είναι το Μεγάλο Αφεντικό του φόρουμ , όμως οι υπόλοιποι που εξέλαβαν ως σοβαρή την υπόδειξη του και έστερξαν να υποστηρίξουν με θεωρητικές κατασκευές περί αποϊδεολογικοποιημένης αισθητικής , μάλλον έμειναν έκθετοι .
Τα avatar του Δημήτρη Θ. και του havoc τελικά ποιόν ενόχλησαν ; Η μήπως έκανε πλάκα ο Λάρρυ πάλι ;
Αλήθεια αν τελικά είχε διαμαρτυρηθεί στα σοβαρά το μέλος trehagirevopoulos θα είχε αντιμετωπισθεί η διαμαρτυρία του το ίδιο σοβαρά και το ίδιο άμεσα ;
Larry , u r the best !
Πάντως τα video είναι fake , διαπιστωμένο ... Αληθινές περιπτώσεις δεν υφίστανται , διότι όταν κάθεσαι στο pc , αδρανοποιήσαι και δεν κουνιέσαι στο τέλος ...
Havoc, μετά λες να πάρουν εμένα στο lost, ε;
Ο Larry μας έστειλε αδιάβαστους
;
Επίσης, κάπου πήρε το ματάκι μου 2 επιθέσεις σε βάρος του Σωκρατίδη με πολύ ειρωνικό και επιθετικό ύφος....
ΧΜΜΜΜΜΜΜΜΜ
αμα δεν βγει ο σουρλας με μπικινι καφτο και πινακιδα με το νουμερο του γυρου πανω απο το κεφαλι του εγω δεν κατεβαινω στο ριγκ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.