Χρηστο φτανεις τετοιες θερμοκρασιες? Σου γραφω απο ενα Lenovo Gaming Laptop που χρησιμοποιώ για δουλεια καθημερινα (εχω να παω γραφειο απο το Μαρτη) και σε τετοια χρηση σπανια παει 30C. Τωρα που σου γραφω το speedfan λεει 26 στη CPU.
Σημειωνω πως αγοραζω gaming laptops ακριβως γιατι ειναι ανθεκτικα σε θερμοκρασιες και δεν ανεβαζουν ευκολα, ενω ειναι και σχετικα αναβαθμισημα. Το προηγουμενο ηταν ενα XPS M1530 που ακομα το χρησιμοποιει η συζηγος για δουλεια. Μοντελο του 2008
Στα 700 πάνω κάτω αν και εφ όσον βέβαια. Χρήστο τίποτα τρομερό, σουίτα office, διαχείριση εταιρικής ιστοσελίδας, και προγράμματα ERP, μάλλον η επεξεργασία raw θα είναι η πιο δύσκολη δουλειά, αλλά όλα θέλω να γίνονται γρήγορα και χωρίς κανένα κόλλημα.
Στα 700 πάνω κάτω αν και εφ όσον βέβαια. Χρήστο τίποτα τρομερό, σουίτα office, διαχείριση εταιρικής ιστοσελίδας, και προγράμματα ERP, μάλλον η επεξεργασία raw θα είναι η πιο δύσκολη δουλειά, αλλά όλα θέλω να γίνονται γρήγορα και χωρίς κανένα κόλλημα.
Δεν είναι κάτι φοβερό Νίκο.
.... και οπως ειπαμε .... ΠΡΟΣΟΧΗ στην παστα και την ψυκτρα !
Τα δυο πραγματα που προσωπικα θεωρω Night on Elm Street !
Για οποιον δεν θελει (η δεν μπορει) να ειναι προ-σε-κτι-κος
υπαρχει παντα το συναρμολογημενο συστημα !
Παντως .... σηκωνε ΦΟΒΕΡΟ ιντριγκαρισμα αυτη η δηλωση.
Οχι οσον αφορα VfM σε Wintel ... αλλα οσον αφορα VfM σε Apple
Ομως προτιμησα να το προσπερασω![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.