Κάλλη μου έχω διαβάσει χ 2 φορές ότι έχει γράψει
αυτός ο σκοτεινός Αγγλος...Απλά ότι καλύτερο στη λογοτεχνία του φανταστικού..
Και καταπληκτικός ζωγράφος...
Δείτε τις εικόνες στα δύο Abarat...
![]()
η υπογραφή του μοναδικού ανθρώπου που με έκανε να νιώσω το κακό να με περιτριγυρίζει, να αναδύεται πίσω από τις λέξεις και να με πνίγει.
Νομίζω ότι ήταν τα μοναδικά βιβλία που δεν θέλησα να διαβάσω πάνω από 6-7 σελίδες.
Kώστα, δεν αντιλέγω.
Ούτε ήταν ο φόβος που με απέτρεψε , αλλά αυτή η αίσθηση του κακού που υπέβοσκε πίσω από κάθε αράδα.
Ήταν σαν να νιώθεις αυτό το 'κακό' να μπαίνει μέσα σου, και ποτέ δεν ένιωσα κάτι τέτοιο σε άλλα αντίστοιχα βιβλία.
Δεν μπορώ με λέξεις να αποδώσω αυτό το τρομακτικό συναίσθημα, το βέβαιο όμως είναι ότι δεν θέλω να το ξανανιώσω...
κι ομως αυτο ειναι που τον κανει σπουδαιο...Παντως αν δεν μπορεις τα "αγρια" του διαβασε τον "Υφαντοκοσμο"-ενα απο τα καλυτερα παραμυθια που γραφτηκαν ποτε...
Πάνο, δεν είναι θέμα άγριου ή τρομακτικού....το επαναλαμβάνω. εξάλλου, έχω διαβάσει ¨αγρια" βιβλία.
Το κακό, δυστυχώς δεν μπορώ να περιγράψω αυτό το συναίσθημα, αυτό δεν θέλω να νιώσω. Τον Υφαντόκοσμο, αν και τον είχαμε, μάλλον αρνήθηκα να τον διαβάσω για τους ίδιους λόγους. Μπορεί να έκανα και λάθος....εξάλλου, πάνε χρόνια από τότε..
δεν εχει σχεση με τα αλλα.Take my word on that.καμμια....ριχτου μια ματια.
Πραγματικά δεν μπορω να καταλαβω πως γινανε διασημοι πολλοι απο αυτους που ποσταρετε
πιτσιρικάς ζωγραφιζα καλύτερα:BDGBGDB55:
Πραγματικά δεν μπορω να καταλαβω πως γινανε διασημοι πολλοι απο αυτους που ποσταρετε
πιτσιρικάς ζωγραφιζα καλύτερα:BDGBGDB55:
Όπα ρε κουλτουριάρη :eviltongue::eviltongue::eviltongue:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.