Euro 2008 HD από τον Hellas Sat !

Εκι, με τα Premiere "ανοιχτά", και με το Premiere HD να δείχνει ταινιάρες, νομίζω οτι αξίζει να προχωρήσεις σε αγορά άσχετα με τον HellasSat!

για ποσο καιρο θα ειναι ανοιχτο το Premiere δεν ξερουμε (βλεπε nagra 3).

οπως και να χει το θεμα ο ελληνικος δορυφορος θα δειξει και euro και ολυμπιακους. αν κανετε υπομονη εντος της επομενης εβδομαδας θα εχετε επισημη ανακοινωση. πιστευω μεγαλυτερο προβλημα θα ειναι το πιατο γι αυτο καντε τα κουμαντα σας.

για ποσο καιρο θα ειναι ανοιχτο το Premiere δεν ξερουμε (βλεπε nagra 3).

οπως και να χει το θεμα ο ελληνικος δορυφορος θα δειξει και euro και ολυμπιακους. αν κανετε υπομονη εντος της επομενης εβδομαδας θα εχετε επισημη ανακοινωση. πιστευω μεγαλυτερο προβλημα θα ειναι το πιατο γι αυτο καντε τα κουμαντα σας.

το πιατο γιατι?

Απάντηση: Re: Euro 2008 HD από τον Hellas Sat !

το πιατο γιατι?

Προφανώς εννοεί αυτούς που δεν έχουν πιάτο στον Hellas Sat και θα αναγκαστούν να δώσουν κάποιο μικρό ποσό για μια τέτοια εγκατάσταση.

και ποσο παει?

eksartatai an tha valeis kinoumeno i ena deftero 60ari..

oson afora gia to premiere..iparxei me ton kathrein i dinatotita na valoume ellinikous ipotitlous??opws me ton dm??ligo off topic

Last edited:
Διαβαζω για το πιατο οτι ειναι μανουρα κτλ και θελει πολλα λεφτα για αγορα και εγκατασταση.
Προτεινω σε ολους τους φιλους λοιπον που εχουν αυτον τον προβληματισμο να πανε να αγορασουνε ενα 80αρι πιατακι των 20 ευρω και ενα ματι των 5-10 ευρω και να τα στησουν μονοι τους, δεν πιστευω οτι ειναι τοσο δυσκολο!
Η χαρα και η ικανοποιηση που θα παρετε βλεποντας οτι πιασατε σημα θα ανταμειψει την μιση-μια ωρα που κανατε την δουλεια.

Προσωπικα εστησα το πρωτο μου πιατο οταν ημουν 15 χρονων, ενα 60αρι στον hotbird με αναλογικο δεκτη και η αληθεια ειναι οτι ειχα χαρει πολυ!
Εκτοτε εχω "παιξει" με παρα πολλα πιατα και δορυφορους και δεν με δυσκολεψε ποτε καμια εγκατασταση ή στοχευση δορυφορου.

ναι ρε παιδια.γιατι εγω ποιατο εχω στον hellas.hd δεκτη δεν εχω.ειμαι χιο, δεν ξερω ακομα ποιον δεκτη να παρω...kathrein-dream800-vantage(μου αρεσει αλλα δεν ξερω αν θα βγει με 2 tuners)και ποτε θα τον εχω

Εγώ να ρωτήσω κάτι σχετικό με το θέμα μας... Τελικά, απο ΠΟΙΟΝ περιμένουμε ανακοίνωση?

αν θα ειναι υπουργος, η ερτ η καποιος αλλος δεν εχει σημασια. η ουσια ειναι οτι τα μηχανηματα εχουν παραγγελθει, εχουν αποφασισει κωδικοποιηση και τις υπολοιπες λεπτομερειες. δυστυχως δεν μπορω να πω κατι παραπανω.
ετυχε να μιλησω με φιλο εκ των εσω και να μου πει καποια πραγματα.

ανακοινωσε το..το @@@@@@ δεν μπορω δεν μπορω να περιμενω!!:drummer::fahne90:

Διαβαζω για το πιατο οτι ειναι μανουρα κτλ και θελει πολλα λεφτα για αγορα και εγκατασταση.
Προτεινω σε ολους τους φιλους λοιπον που εχουν αυτον τον προβληματισμο να πανε να αγορασουνε ενα 80αρι πιατακι των 20 ευρω και ενα ματι των 5-10 ευρω και να τα στησουν μονοι τους,

ενα 80αρι πιατακι των 20 ευρω

υπαρχει τετοιο πιατο?

20 ευρω???????

Φιλε μου Μποκερα 23 ευρω ειχα παρει ενα πριν 3 χρονια για hellasat και ενα LNB 3 euro (Lidl) και δουλευουν μια χαρα τοσο καιρο, ουτε ιχνος σκουριας δεν εχει πιασει το πιατο και συ μου λες για κολυβα?:smash:

ενα τοσο φθηνο πιατο και lnb δεν θα επηρεασει ομως και την ποιοτητα της εικονας μιας και μιλαμε για hd?

ενα τοσο φθηνο πιατο και lnb δεν θα επηρεασει ομως και την ποιοτητα της εικονας μιας και μιλαμε για hd?
Την ποιότητα της εικόνας δε θα την επηρεάσει. Απλά θα έχει χαμηλότερη απολαβή σε σχέση με ένα επώνυμο κάτοπτρο (αλλά αυτό γίνεται πιο αισθητό σε δορυφόρους με ασθενέστερο σήμα και επομένως δυσκολότερη λήψη) και μικρότερη αντοχή στο χρόνο. Αν και η λήψη του HellasSat 2 δεν παρουσιάζει ιδιαίτερες απαιτήσεις, είμαι της αρχής ότι, έστω και στην πιο απλή δορυφορική εγκατάσταση, είναι καλό πάντα να επιλέγουμε εξαρχής τα ποιοτικότερα υλικά για να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε βάθος χρόνου.

Προ ημερών είχα πεί να προσέχουν οι νεωφώτιστοι γιατί τα "κοράκια" είναι ικανά να τους πουλήσουν μέχρι και "πιάτο HD"!

Με πέντε λεπτάκια ψήσιμο, σε βλέπω να φεύγεις φορτωμένος...

χιχιχιχιχιχι

Re: Απάντηση: Re: Euro 2008 HD από τον Hellas Sat !

Προ ημερών είχα πεί να προσέχουν οι νεωφώτιστοι γιατί τα "κοράκια" είναι ικανά να τους πουλήσουν μέχρι και "πιάτο HD"!

Με πέντε λεπτάκια ψήσιμο, σε βλέπω να φεύγεις φορτωμένος...

χιχιχιχιχιχι

μπα κοροϊδο δεν θα με πιασουν..απλα ενταξει να το σιγουρεψω!

αν θα ειναι υπουργος, η ερτ η καποιος αλλος δεν εχει σημασια. η ουσια ειναι οτι τα μηχανηματα εχουν παραγγελθει, εχουν αποφασισει κωδικοποιηση και τις υπολοιπες λεπτομερειες. δυστυχως δεν μπορω να πω κατι παραπανω.
ετυχε να μιλησω με φιλο εκ των εσω και να μου πει καποια πραγματα.

ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ...

Νομίζω ότι εάν δεν ειπωθεί τίποτα επίσημα μέχρι το Πάσχα θα πάω προς Ελβετία πλευρά...

:smash:

ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ...

Νομίζω ότι εάν δεν ειπωθεί τίποτα επίσημα μέχρι το Πάσχα θα πάω προς Ελβετία πλευρά...

:smash:

Μεσα στην βδομάδα θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις (αυτη ειναι η πληροφορία που έχω)