Euro 2008 HD από τον Hellas Sat !

για να δουμε.....
Yπουργείο Μεταφορών (ΥΜΕ): Συνεχίζονται οι προσπάθειες για το Euro HD στον Hellas Sat 2
Συντάκτης: Κώστας Πρέντας
Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι προσπάθειες της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνιών του YME για την προβολή του Euro 2008 και των Ολυμπιακών αγώνων σε υψηλή ευκρίνεια μέσω του Hellas Sat 2. Για την επίτευξη του εγχειρήματος πρέπει να ξεπεραστούν μια σειρά από τεχνικά και νομικά ζητήματα, ενώ και ο χρόνος πλέον πιέζει ασφυκτικά. Αν όλα εξελιχθούν ομαλά, θα διατεθεί στους ενδιαφερόμενους ένας αριθμός καρτών συστήματος Conax, με τρόπο που θα αποφεύγει (ή τουλάχιστον θα περιορίζει) τα φαινόμενα «συγκέντρωσης» ή «μαύρης αγοράς».

Το Satleo εύχεται να διευθετηθούν έγκαιρα οι όποιες εκκρεμότητες απομένουν και να έχουμε σύντομα τις επίσημες ανακοινώσεις. Πρόκειται για μια αξιέπαινη (και ταυτόχρονα όχι και τόσο συνηθισμένη για τα ελληνικά δεδομένα) προσπάθεια ενός κρατικού φορέα, που αξίζει να στεφθεί με επιτυχία... (Κώστας Πρέντας)

Προχτές το βράδυ (Τρίτη 15/4) έκλεισε η συμφωνία για το σύστημα κωδικοποίησης με τον άνθρωπο της Conax που ήρθε γι'αυτόν το σκοπό στην Ελλάδα ... ;)
Αναμένουμε πλέον την τυπική επικύρωση της αγοράς των HD δικαιωμάτων και της συμφωνίας με την Conax από τους αρμόδιους φορείς (ελληνική γραφειοκρατία γαρ...), και στη συνέχεια θα έχουμε την πολυπόθητη ανακοίνωση από τον κ.Ρουσσόπουλο (από μέρα σε μέρα και σίγουρα πριν το Πάσχα!)... ;)

Απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι!!!! Αντε αναμενεται να κανουμε τεχνολογικη ανασταση!!!!!!!!

Ρε παιδιά εγώ πρόσφατα έφτιαξα ένα HTPC με 450 eur.
Πάνω του έχει μια skystar2 αλλά έχω και ένα dreambox.
Αν με το καλό ανέβει το EURO2008 στον HellasSat προτείνετε να πάρω δέκτη ή καμιά skystar hd με CI + conax CAM Κλπ κλπ....
Ευχαριστώ.

Το dreambox το έχω περίπου 1,5 χρόνο και το έχω εκμεταλλευτεί σχεδόν στο έπακρο.
Τo HTPC το έφτιαξα για να βλέπω το HD υλικό μου στην TV.
To θέμα είναι ότι δεν θα μπορέσω να τα χώσω σε κάποιον HD δέκτη που να αντικαταστήσει το dream.
Το dream θα μείνει. Δεν έχω πρόβλημα να χρησιμοποιώ και το HTPC που και που για να βλέπω κανα HD δορυφορικό.

Θέλω να πω ότι κυρίως τα λεφτά είναι το θέμα.

Μα το κάτι παραπάνω για τον δέκτη δεν θα είναι παραπάνω από μια Skystar με CI και CAM?

αμα γίνει κάποιο groupbuy στην Κατερίνα πχ , από τα 150+50 ευρώ της skystar με το cam , θα πάμε στα 250+50 μπορεί και σε καλύτερη τιμή ... Απλά το groupbuying δεν είναι επίσημο feature του avclub και περιμένω από γνωστούς-αγνώστους να αρχίσουμε τα pm

Παιδιά πολύ μου φαίνεται αργούν τις ανακοινώσεις. Αλλά όπως είπε και ο παραπάνω φίλος.... έχουμε καιρό μέχρι τον Ιούνιο.

τα μελη του avclub να μην ανησυχούν.....θα φροντισουμε (το κατα δυναμην)να μην σας λειψει τιποτε...