Euro 2008 HD από τον Hellas Sat !

Griffin ?!!

Αν γινει πραγματηκοτητα αυτο τοτε ενα εχω να πω στους υπευθυνους:
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!!

Οτι σκοπευουν να εισπραξουν και απο δεκτες που πολλοι ηδη εχουν στη κατοχη τους πολυ καλυτερους ηταν επομενο, αλλα να μεταχειριζεται ο καθε πελατης σαν υποπτος πειρατης μη επιτρεποντας τον να επιλεγεξει εναν δεκτη της ελευθερης αγορας με CI αυτο θυμιζει φασισμο !!

Ευχομαι να μην ζησουμε αυτον τον εφιαλτη.

Re: Απάντηση: Re: Euro 2008 HD από τον Hellas Sat !

Δεν θα έβαζα το χέρι μου στην φωτιά....απλώς, δεν υπήρχε λόγος να ασχοληθούν μαζί του (οι περισσότεροι). Όσοι ασχολήθηκαν γιατί είχαν λόγους ή κίνητρα το έκαναν κόσκινο (σε πληροφορώ). Νομίζω ότι μπορούν να επιβεβαιώσουν κι άλλοι απο εδώ μέσα!

Η Bulsatcom έχει griffin ή irdeto η και τα δύο; Πάντως είχε ακουστεί τότε που βάρεσε κανόνι η Athinasat (είχε griffin) ότι θα επιστρέψει δριμύτερη. Λέτε να υπάρχει σχέση;
Καταρχήν να ευχηθώ και εγω χρόνια πολλά!
Όσο για το παραπάνω συστημα κρυπτογραφησης το ειχε το Athina sat και θα συμφωνησω με τον mpokeRas οτι απλα δεν ειχαν ασχοληθει ιδιαιτερα οι υπευθυνοι των emu με το συστημα αυτο. Οι λογοι ειναι απο τη μια το πακετο που δεν ειχε ευρυτερο ενδοιαφερον και απο την αλλη η σχετική μίζα που έπεσε για να μην ασχοληθούν...
Δεν ειναι άλλωστε τυχαιο οτι μολις τα δυο επιμαχα καναλια (και αυτα με το ουσιαστικο ενδοιαφερον) ανεβηκαν στην κυπριακή Ν*va σταματισε σε λιγες μερες το πακετο απο την γνωστη καρτα...
Επίσης το συγκεκριμενο συστημα επαιζε κανονικοτατα σε non public εκδοσεις συγκεκριμενων emu (με το αζημίωτο φυσικά...)

Tελικα θα δειξει euro ΗD o hellasat ή οχι?

Θα το μάθουμε λίγο πριν τη σέντρα αυτό...:fahne90:

Τότε όμως θα'ναι αργά για τα λαμόγια γιατί ο δρόμος από το Sky Digital ή το Αλβανικό πακέτο δεν θα'χει γυρισμό και θα κοιτάνε να πουλήσουν σε τίποτα λέσχες κολιτσίνας πάλι...:D

Επιβεβαιώνω όσα έγραψε ο Αντωνης Δ. περί griffin για το ...προαλειφόμενο πακέτο ΟΤΕ, τα διασταύρωσα κι εγω απο άτομα που γνωρίζουν, αλλά δεν υπάρχει ακόμη οριστική απόφαση. Παντως, εφόσον υπάρξει πακέτο, αυτή τη στιγμή το griffin είναι σοβαρός υποψήφιος, με δεύτερη πιθανότητα (μικρότερη) ...όπως καλά μαντέψαμε το NDS...
Σε καθε περιπτωση τα νεα δεν είναι καλά, αφού σε κανένα απο τα δυο συστήματα δεν χορηγούνται σκέτες κάρτες, ως εκ τούτου να...μην περιμένει "καλά λόγια" ο ΟΤΕ απο εμάς γενικότερα! Το μόνο που θα μπορούσε να "χρυσώσει το χάπι" είναι το τρίπτυχο "δωρεάν δέκτης", φτηνή συνδρομή και ποιοτικό περιεχόμενο.
Να δούμε βεβαια και αν θα υπάρξει τελικά πακέτο...

Χρόνια πολλά σε όλους. Πιστεύω κι εγώ ότι τελικά το τρίπτυχο θα είναι: "δωρεάν δέκτης", κανονική συνδρομή 2 χρόνων και ποιοτικό περιεχόμενο (όπως θέλει το λέει ο καθένας).

Ο ΟΤΕ από Σεπτέμβριο ας κάνει ότι θέλει και εμεις οι καταναλωτές και άμεσα ενδιαφερόμενοι θα δούμε τι θα πράξουμε. Το θέμα με το Euro μας καίει θεωρώ περισσότερο. Σε ένα μήνα και κάτι έχουμε έναρξη και το θέμα μάλλον έχει τελματώσει.
Ας εβγαιναν οι υπευθυνοι και ας έλεγαν " κύριοι εδω και x χρόνο προσπαθουμε να μεταδώσουμε το Euro σε HD. Για x λόγους η προσπαθεια πέτυχε/απέτυχε". Απλά και ξεκάθαρα. Τώρα αν το εγχείρημα πετύχει θα βγουν με τυμπανοκρουσίες για το αθάνατο ελληνικο πνεύμα και αν αποτύχει κανένα πρόβλημα γιατι δεν είχαν υποσχεθεί τίποτα. Τόσο δύσκολο είναι να υπάρξει μια ανακοίνωση?

οταν λετε ποιοτικο περεχομενο εννοειται τουλαχιστον : discovery hd, nat geographic hd, history hd.

:flipout:

Απο την αρχαιότητα δεν υπάρχουν...σίγουρες πληροφορίες στην Ελλάδα!
Η Πυθία έφτιαξε παράδοση!

ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕ EURO 2008, HD & OTE Γ.....Ω ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ?
ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΝΕΤ, ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!

Η εκπομπή σε μετάδοση υψηλής ευκρίνειας HD από την ΕΡΤ και τον HellasSat, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Υπουργείου Μεταφορών, δείχνει να σκοντάφτει στο Υπουργείο Τύπου που ανήκει η ΕΡΤ. Εκεί εσείς παιδιά στην Αγία Παρασκευή, αν καταφέρετε να πείσετε το Υπουργείο σας και να κάνετε τελικά την πρώτη μετάδοση υψηλής ευκρίνειας, τότε δεν πρόκειται κανείς να δει τίποτα άλλο στο EURO 2008, πλην αυτής της μετάδοσης υψηλής ευκρίνειας (800.000 LCD τηλεοράσεις πουληθήκαν πέρσι στη χώρα μας - HD-Τrue & HD-Ready. Οι τηλεοράσεις αυτές είναι πολύ κουρασμένες από την ποιότητα 4.3 της ΕΡΤ, η οποία είναι μεν κατάλληλη για τις γιαγιάδες μας με καταρράχτη, αλλά σε μας με τις LCD HD τηλεοράσεις, μας φαίνονται ότι οι... ανορεξικοί άνθρωποι θα πρέπει να κάνουν άμεσα δίαιτα (μοιάζουν κοντόχοντροι και πλακουτσωτοί!)
Πηγή: Satleo

Sky Digital HD, Αλβανικό πακέτο ή Ελβετό και έχεις ήσυχο το κεφάλι σου και από μεταδόσεις και από απαράμιλλη ποιότητα. Κι άσε τους ιθαγενείς να ψάχνουν τη κατάλληλη μίζα να κάνουν δουλειά.:award:

Πάλι τα καφενεία θα τους ξελασπώσουν όταν έρθει η ώρα. Εμείς θα ανήκουμε παντοτινά αλλού.

Το άρθρο αυτό μιλά για την έκδοση άδειας για το νέο δορυφορικό μπουκέτο του ΟΤΕ το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την μετάδοση του EURO σε HD από την ΕΡΤ.
Όπως έχουν ήδη τονίσει πολλοί πρόκεται για διαφορετικά projects.
Βέβαια τώρα εγώ θυμάμαι δήλωση του πρόεδρα ότι η ΕΡΤ θα εμπλουτίσει το περιεχόμενο του νέου μπουκέτο με την παραχώρηση της μετάδοσης του EURO σε HD.
Είδωμεν.

Μακάρι να συνέβαινε κάτι τέτοιο αλλά δύσκολο στις 30 μέρες που μένουν για την έναρξη του Euro. Κρίμα.....