To topic μου θυμίζει πλέον ένα forum που παρακολουθούσα πέρυσι μιας εταιρίας που ισχυριζόταν ότι θα παρουσίαζε μια γεννήτρια παραγωγής ενέργειας από το μηδέν! Αν αχολήθηκε κανείς με το φαινόμενο steorn θα με καταλάβει.![]()
Συμφωνώ!!Ρε παιδιά, έχετε καταλάβει σε τί χώρα ζούμε; Είναι δυνατό να καθόμαστε και να συζητάμε για ελληνικό ΗD αυτή τη στιγμή; Απορώ πώς ξεκίνησε αυτό το καημένο topic.
Εγώ άλλο δεν κατάλαβα σε αυτή την υπόθεση. Τα δικαιώματα για μετάδοση του euro σε υψηλή ανάλυση γιατί τα αγόρασε η ΕΡΤ?
Πολλές φορές στα πλαίσια του ανταγωνισμού, αγοράζουμε ένα προϊόν προκειμένου να μην αγορασθεί από τον ανταγωνιστή μας, ή μας εξαναγκάζουν να αγοράσουμε και "κατιμά μαζί με το φιλέτο". Θα παρακολουθήσατε ότι μέχρι τελευταία στιγμή (πριν μερικές μέρες έληξε το θέμα), ΕΡΤ και ΝΟΒΑ βρίσκονταν στα μαχαίρια για το θέμα EURO 2008.Εγώ άλλο δεν κατάλαβα σε αυτή την υπόθεση. Τα δικαιώματα για μετάδοση του euro σε υψηλή ανάλυση γιατί τα αγόρασε η ΕΡΤ?
Πολλές φορές στα πλαίσια του ανταγωνισμού, αγοράζουμε ένα προϊόν προκειμένου να μην αγορασθεί από τον ανταγωνιστή μας, ή μας εξαναγκάζουν να αγοράσουμε και "κατιμά μαζί με το φιλέτο". Θα παρακολουθήσατε ότι μέχρι τελευταία στιγμή (πριν μερικές μέρες έληξε το θέμα), ΕΡΤ και ΝΟΒΑ βρίσκονταν στα μαχαίρια για το θέμα EURO 2008.
Κάτσε ρε συ θα μου πείτε, με τα δικά μας τα χρήματα κάνει αυτές τις "αχρείαστες" αγορές. Ναι αλλά για πείτε μου, στο υποθετικό σενάριο μη αγοράς των δικαιωμάτων(αγορά μόνο από συνδρομητικό),τι θα ακούγανε τώρα όλοι αυτοί.
Εν προκειμένω αν δεν τα αγοράζανε εγώ θα τους έλεγα μπράβο ....
Τώρα τους βρίζω ... ούτε μία "επίσημη" προσπάθεια για να τα αξιοποιήσουν δεν είδαμε ...
Και βασικά δεν κατάλαβα κάτι ... υπονοείς ότι τα πήρε η ΕΡΤ για να μην τα πάρει η ΝΟΒΑ? δηλαδή αν τα έπαιρνε η ΝΟΒΑ υπήρχε περίπτωση (1/1.000.000) να τα έδειχνε η ΝΟΒΑ σε HD????
Αν ναι ... τότε είναι διπλα μ@λ@κ3ς γιατί τουλάχιστον θα τα έδειχνε κάποιος ....
και το μόνο που κάνουνε είναι να μας πηγαίνουν πίσω (ή έστω βόρεια - βορειοδυτικά απο Αλβανία και κατά Ελβετία/Αυστρία μεριά ;-) )
Συμφωνώ απόλυτα!
Αν μάλιστα διαβάσετε τις πρώτες σελίδες αυτού του θέματος θα δείτε ότι μερικοί κατηγορούσαν όσους από μας δεν είχαν εμπιστοσύνη στην ΕΡΤ.
Όλοι θα χαρούμε αν οι κρατικοί μας φορείς γίνουν κάποια στιγμή ικανοί. Δυστυχώς όμως επανειλημμένα μας έχουν δείξει ότι είναι ανίκανοι. Προσωπικά ήμουν σίγουρος ότι δεν θα καταφέρουν να το δείξουν σε HD. Κρίμα που ακόμη μια φορά επιβεβαίωσαν την κάκιστη εικόνα που έχουμε για την ΕΡΤ.
Πάμε γερά για το 2012.
Τέσσερα χρόνια είναι, θα περάσουν.
Αν όχι τότε το 2016 η το 2020 όταν θα έχουμε αποικίες στον Αρη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.