Euro 2008 HD από τον Hellas Sat !

Εδω, της πιο πολλες φορες, ακουμε τους commentators μας να περιγραφουν τους ποδοσφαιρικους αγωνες απ' το τηλεφωνο και τωρα ζηταμε stereo και HD? Καλα.................

Εγώ άλλο δεν κατάλαβα σε αυτή την υπόθεση. Τα δικαιώματα για μετάδοση του euro σε υψηλή ανάλυση γιατί τα αγόρασε η ΕΡΤ?

Δεν μπορω να καταλαβω τι το θελετε το στερεο σημα. Για να ακουτε απο το αριστερο τον Vernicos και απο το δεξι τον Mihos?

το EURO θελουμε σε hd... αλλα οσο εχουμε να κανουμε με ερτ...

κανα νεο απο οτε?

Πάντως αν γίνει κανένα θαύμα και συμβεί, μόλις ανακοινωθεί θα ξεμείνουν τα καταστήματα ηλεκτρονικών από HD δέκτες. Είδωμεν...

To topic μου θυμίζει πλέον ένα forum που παρακολουθούσα πέρυσι μιας εταιρίας που ισχυριζόταν ότι θα παρουσίαζε μια γεννήτρια παραγωγής ενέργειας από το μηδέν! Αν αχολήθηκε κανείς με το φαινόμενο steorn θα με καταλάβει.:D

To topic μου θυμίζει πλέον ένα forum που παρακολουθούσα πέρυσι μιας εταιρίας που ισχυριζόταν ότι θα παρουσίαζε μια γεννήτρια παραγωγής ενέργειας από το μηδέν! Αν αχολήθηκε κανείς με το φαινόμενο steorn θα με καταλάβει.:D

:fahne90:lol

Ρε παιδιά, έχετε καταλάβει σε τί χώρα ζούμε; Είναι δυνατό να καθόμαστε και να συζητάμε για ελληνικό ΗD αυτή τη στιγμή; Απορώ πώς ξεκίνησε αυτό το καημένο topic.

Εγώ άλλο δεν κατάλαβα σε αυτή την υπόθεση. Τα δικαιώματα για μετάδοση του euro σε υψηλή ανάλυση γιατί τα αγόρασε η ΕΡΤ?

Επειδή υπάρχουν κάτι μ.....ς που της δίνουν λεφτά για να τα κάνει ό,τι γουστάρει.

Είμαι κι εγώ ένας απ'αυτούς.

Πολλές φορές στα πλαίσια του ανταγωνισμού, αγοράζουμε ένα προϊόν προκειμένου να μην αγορασθεί από τον ανταγωνιστή μας, ή μας εξαναγκάζουν να αγοράσουμε και "κατιμά μαζί με το φιλέτο". Θα παρακολουθήσατε ότι μέχρι τελευταία στιγμή (πριν μερικές μέρες έληξε το θέμα), ΕΡΤ και ΝΟΒΑ βρίσκονταν στα μαχαίρια για το θέμα EURO 2008.
Κάτσε ρε συ θα μου πείτε, με τα δικά μας τα χρήματα κάνει αυτές τις "αχρείαστες" αγορές. Ναι αλλά για πείτε μου, στο υποθετικό σενάριο μη αγοράς των δικαιωμάτων(αγορά μόνο από συνδρομητικό),τι θα ακούγανε τώρα όλοι αυτοί.

Πολλές φορές στα πλαίσια του ανταγωνισμού, αγοράζουμε ένα προϊόν προκειμένου να μην αγορασθεί από τον ανταγωνιστή μας, ή μας εξαναγκάζουν να αγοράσουμε και "κατιμά μαζί με το φιλέτο". Θα παρακολουθήσατε ότι μέχρι τελευταία στιγμή (πριν μερικές μέρες έληξε το θέμα), ΕΡΤ και ΝΟΒΑ βρίσκονταν στα μαχαίρια για το θέμα EURO 2008.
Κάτσε ρε συ θα μου πείτε, με τα δικά μας τα χρήματα κάνει αυτές τις "αχρείαστες" αγορές. Ναι αλλά για πείτε μου, στο υποθετικό σενάριο μη αγοράς των δικαιωμάτων(αγορά μόνο από συνδρομητικό),τι θα ακούγανε τώρα όλοι αυτοί.

Εν προκειμένω αν δεν τα αγοράζανε εγώ θα τους έλεγα μπράβο ....
Τώρα τους βρίζω ... ούτε μία "επίσημη" προσπάθεια για να τα αξιοποιήσουν δεν είδαμε ...
Και βασικά δεν κατάλαβα κάτι ... υπονοείς ότι τα πήρε η ΕΡΤ για να μην τα πάρει η ΝΟΒΑ? δηλαδή αν τα έπαιρνε η ΝΟΒΑ υπήρχε περίπτωση (1/1.000.000) να τα έδειχνε η ΝΟΒΑ σε HD????
Αν ναι ... τότε είναι διπλα μ@λ@κ3ς γιατί τουλάχιστον θα τα έδειχνε κάποιος ....
και το μόνο που κάνουνε είναι να μας πηγαίνουν πίσω (ή έστω βόρεια - βορειοδυτικά απο Αλβανία και κατά Ελβετία/Αυστρία μεριά ;-) )

Εγώ πάντως αυτή τη συζήτηση και τη διαμάχη μεταξύ της ΕΡΤ και της Nova για τα δικαιώματα μετάδοσης του Euro δεν την πολυκατάλαβα. Από ό,τι έχω δει στο site της UEFA αναφέρεται ότι η ΕΡΤ έχει πάρει τα δικαιώματα από τις αρχές του 2006, αν είναι έτσι, η nova πως προέκυψε;

http://www.uefa.com/uefa/keytopics/kind=131072/newsid=388909.html

Εν προκειμένω αν δεν τα αγοράζανε εγώ θα τους έλεγα μπράβο ....
Τώρα τους βρίζω ... ούτε μία "επίσημη" προσπάθεια για να τα αξιοποιήσουν δεν είδαμε ...
Και βασικά δεν κατάλαβα κάτι ... υπονοείς ότι τα πήρε η ΕΡΤ για να μην τα πάρει η ΝΟΒΑ? δηλαδή αν τα έπαιρνε η ΝΟΒΑ υπήρχε περίπτωση (1/1.000.000) να τα έδειχνε η ΝΟΒΑ σε HD????
Αν ναι ... τότε είναι διπλα μ@λ@κ3ς γιατί τουλάχιστον θα τα έδειχνε κάποιος ....
και το μόνο που κάνουνε είναι να μας πηγαίνουν πίσω (ή έστω βόρεια - βορειοδυτικά απο Αλβανία και κατά Ελβετία/Αυστρία μεριά ;-) )

Συμφωνώ απόλυτα!

Αν μάλιστα διαβάσετε τις πρώτες σελίδες αυτού του θέματος θα δείτε ότι μερικοί κατηγορούσαν όσους από μας δεν είχαν εμπιστοσύνη στην ΕΡΤ.

Όλοι θα χαρούμε αν οι κρατικοί μας φορείς γίνουν κάποια στιγμή ικανοί. Δυστυχώς όμως επανειλημμένα μας έχουν δείξει ότι είναι ανίκανοι. Προσωπικά ήμουν σίγουρος ότι δεν θα καταφέρουν να το δείξουν σε HD. Κρίμα που ακόμη μια φορά επιβεβαίωσαν την κάκιστη εικόνα που έχουμε για την ΕΡΤ.

Συμφωνώ απόλυτα!

Αν μάλιστα διαβάσετε τις πρώτες σελίδες αυτού του θέματος θα δείτε ότι μερικοί κατηγορούσαν όσους από μας δεν είχαν εμπιστοσύνη στην ΕΡΤ.

Όλοι θα χαρούμε αν οι κρατικοί μας φορείς γίνουν κάποια στιγμή ικανοί. Δυστυχώς όμως επανειλημμένα μας έχουν δείξει ότι είναι ανίκανοι. Προσωπικά ήμουν σίγουρος ότι δεν θα καταφέρουν να το δείξουν σε HD. Κρίμα που ακόμη μια φορά επιβεβαίωσαν την κάκιστη εικόνα που έχουμε για την ΕΡΤ.

Την ίδια άποψη είχα κι εγώ δεν το πίστευα ... αλλά μέσα μου ήλπιζα ότι "ίσως" και "κάποτε" μπορούσε να αλλάξει κάτι σ'αυτόν τον τόπο ... και δεν μιλάμε για τίποτα τραγικά πράγματα δρόμους - πλατείες - σχολεία κλπ ... μία κρατική μετάδοση από έναν κρατικό δορυφόρο ...
Τι στο δι@ολο τα αγοράσανε όλα εξαρχής ???? HD εξοπλισμό, Δορυφόρο, Δικαιώματα SD/HD.
Δεν μιλάμε να δώσουνε λεφτά να αγοράσουν εξοπλισμό ... μιλάμε για να τον αξοποιήσουν και μόνο ... πόσο ηλίθιο ακούγεται κάτι τέτοιο ρε παιδιά γ@μw τα νομικά μου κολλήματα ...

Αυτό που μάλλον δεν έχουν καταλάβει ακόμα είναι ότι απλά "χάθηκε" η μοναδικότητα της στιγμής.
Πότε θα ξαναπάει η Ελλάδα στο καλύτερο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στον πλανήτη ως κάτοχος του τροπαίου ??? πιθανότατα ποτέ ... (μακάρι να βγω ψεύτης για το 2012)...
Θα υπήρχε ενα Momentum ικανό να δημιουργήσει αγοραστική κίνηση για να προχωρήσει η αγορά HD και η ποιότητα.
Ανταυτού ΝΕΤ/SD/Vernikos και ξερό ψωμί ...
Ακόμα και τους Ολυμπιακούς να δείξουνε ... (!) υπάρχει περίπτωση να συγκρίνει κανείς το target group του EURO (με παρουσία της Ελλάδας) με αυτό των Ολυμπιακών ? ειδικά μετά τα σκάνδαλα του Ντοπιγκ κλπ ....

Πάμε γερά για το 2012.
Τέσσερα χρόνια είναι, θα περάσουν.
Αν όχι τότε το 2016 η το 2020 όταν θα έχουμε αποικίες στον Αρη.

Πάμε γερά για το 2012.
Τέσσερα χρόνια είναι, θα περάσουν.
Αν όχι τότε το 2016 η το 2020 όταν θα έχουμε αποικίες στον Αρη.

Η ΕΡΤ μέχρι τότε είναι ικανή να έχει στήσει βάση αναμετάδοσης "αναλογικού σήματος" στην Σελήνη για να φτάνει στον Αρη η ΝΕΤ ... εδώ δεν έχει digital η μισή ελλάδα και εμείς θέλουμε HD ... ου να μου χαθούμε ....

Πάντως πέρα από την πλάκα είναι κρίμα γιατι πιστεύω ότι κάποιοι άνθρωποι πρέπει να προσπάθησαν πραγματικά για να το πετύχουν ενάντια σε πολλές αντιξοότητες - κατεστημένα.

Και αν και το topic αυτό ήταν σχεδόν εξαρχής καταδικασμένο να γίνει "... το άλλο με τον τοτό το ξέρετε" όλοι μέσα μας διατηρούσαμε κρυφές ελπίδες ότι "ισως" ...
Οπως πήγε η Ελλάδα στο Euro το 2004 και όλοι ήμασταν σίγουροι ότι με το ζόρι θα κάνουμε έστω και μία νίκη (πιθανότατα με τους Ρώσους) και αν το καταφέρουμε θα γυρίσουμε με ψηλά το κεφάλι, αλλά παράλληλα είχαμε και μία μικρή ελπίδα για κάτι καλύτερο.