οπου ρωταω για HD φιλους και γνωστους ακομη απορούν
ζητημα αν στην αρχη αγοραστουν 2.000 3.000 κοματια μετα λόγω μοδας και αφου το εχει η Μαρικα ας το παρουμε και εμεις ,θα γινει το ελα να δεις
Και αύριο να το ανακοίνωναν εγώ δεν πιστεύω ότι θα έβλεπαν το Ευρώ σε HD πάνω από 1000 άτομα. Πόσοι έχουν δέκτες HD αυτή τη στιγμή; Πόσοι δέκτες HD μπορούν να πωληθούν σε 1-2 μήνες;
Όσοι έχουν δορυφορική βλέπουν hotbird και δεν πρόκειται να μετακινήσουν το πιάτο και να χάσουν τη Nova. Δύο πιάτα έχουν ελάχιστοι.
Οπότε, είναι το κόστος για το πιάτο, το κόστος για το δέκτη, το κόστος για την TV αν δεν έχουν ... και όλα αυτά για ένα μήνα, ... και απλά και μόνο για λίγο καλύτερη ποιότητα, ... και μετά άχρηστα; Δεν αξίζει τον κόπο για τους περισσότερους Έλληνες.
Ακόμη και για γω που έχω το μικρόβιο, αν δεν είχα τρέλα με το εγγλέζικο ποδόσφαιρο (πχ. Αλβανικό πακέτο) δεν θα το σκεφτόμουν. Δεν νομίζω ότι αξίζει να δώσεις ένα πεντακοσάρικο μόνο για να δεις ένα ευρώ σε HD αντί για SD.
Εγώ βέβαια πιστεύω ότι είναι μπαρούφες όλα αυτά και κάνω πλάκα με το θέμα. Σιγά σιγά πλησιάζει μήνας από το πρώτο ποστ, από τη διεθνούς φήμης εφημερίδα Φιλελεύθερος και τις διάφορες "πηγές" (ιαματικές; ).
Άλλωστε, όπως ξαναείπα, είτε έτσι είτε αλλιώς είναι για κράξιμο οι μανατζαρέοι της ΕΡΤ: πλήρωσαν για HD με τα λεφτά μας και είτε θα το δουν μόνο αυτοί, είτε θα μας κάνουν να τρέχουμε τελευταία στιγμή. Θα έπρεπε να τους απολύσουν όλους για ανικανότητα! Ναι, το "τελευταία στιγμή" για πράγματα που αφορούν άλλους και έχουν έξοδα είναι ασυγχώρητη ανικανότητα.