Euro 2008 HD από τον Hellas Sat !

Μπορεί να σου μοιάζει , αλλά από ότι έχω καταλάβει είναι ένα θέμα που το κυνηγάνε από το 2004 ... Κάλλιο αργά παρά ποτέ , και επειδή όλος ο κόσμος πλέον έχει HD , δεν γίνεται να μην το δούμε και εμείς σε HD !

ΩΡΑΙΑ!!! ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ!!!
Φανταστειτε οτι απο εβδομαδα πα παρω και τον Kathi (αν εχουν ερθει νεα κομματια...) οποτε ... rigth on time που λενε και στο χωριο μου!!!!!

Αντε γιατι αλλο λιγο ηθελε και θα μιλουσαμε ολοι Αλβανικα ή Γαλλικα (σε Ελβετικη διαλεκτο!!!)

HD δέκτη και φυσικά να πιάνεις με την εγκατάστασή σου τον Hellas Sat. Ίσως να χρειαστεί και κάρτα (μάλλον FTV θα είναι).

Απάντηση: Re: Euro 2008 HD από τον Hellas Sat !

Αντε γιατι αλλο λιγο ηθελε και θα μιλουσαμε ολοι Αλβανικα ή Γαλλικα (σε Ελβετικη διαλεκτο!!!)

Πες το ψέμματα... :ernaehrung004:

HD δέκτη και φυσικά να πιάνεις με την εγκατάστασή σου τον Hellas Sat. Ίσως να χρειαστεί και κάρτα (μάλλον FTV θα είναι).
fta θα είναι για τους έλληνες όχι για όλη την dezmi που έχει ο hellassat άρα αυτό σημαίνει ότι θα δοθεί μια κάρτα που μπορεί να κοστίσει κάτι (ελάχιστο δηλαδή) και θα είναι εφάπαξ δηλαδή όχι aλi συνδρομή , αλλα καλύτερα τα τεχνικά θέματα θα τα συζητήσουμε όταν γίνουνε η σχετικές ενημέρωσης με όλη την άνεση μας !!

Απάντηση: Re: Euro 2008 HD από τον Hellas Sat !

ο humax-2000 (κυκλοφορει ακομα?) αρκει?
Ασφαλώς και αρκεί αλλά πιστεύω ότι υπάρχουν πλέον πολύ καλύτερες επιλογές δεκτών ικανών για λήψη hd. Στο forum υπάρχει πλειάδα πληροφοριών.

Αν γίνει η επίσημη ανακοίνωση την πρωταπριλιά εγώ δεν θα τρέξω να πάρω δέκτη πάντως.

ελπιζω παντως να βγαλουν δικο τους ολοκληρωμενο πακετο

με
hd δεκτη - πιατο- εγκατασταση

διοτι περι δορυφορικων

ειμαι ασχετος!

Μην ανησυχείς , το avclub δεν μας ξεχνά ! Ηδη έχουμε ένα συγκριτικό σε HD δέκτες , ενώ η εγκατάσταση είναι μία τυπική εγκατάσταση των 60 cm ...

Βρε μια νίλα που πάθαμε.....αν δεν πάνε στην S2 του Hellas-sat με βλέπω με 5μετρο!

Ξέρει κανείς σίγουρα πράγματα;
Θεούλη μου και να είναι τιγκαρισμένοι οι αναμεταδότες στις F1 και F2!