Euro 2008 HD από τον Hellas Sat !

Καλόoo!! Να βλέπουν δηλαδή τα ΕΑΕ κι όχι η Ελλάδα ε? Μάλλον σε βλέπω με το πεντάμετρο! :D

(Ετσι για την ιστορία)
Οι δέσμες F1 και F2
f1li3.jpg
f2hw6.jpg

και η δέσμη S2
s2bs6.jpg

Οπως καταλαβαίνεις..
Αλήθεια υπάρχουν αναφορές για την λήψη του HellasSat στην περιοχή και τι κάτοπτρα απαιτούνται?

μια βασικη ερωτηση.

προβλεπεται να δειξει και ολυμπιακους?

μετα τους ολυμπιακους θα συνεχισει ως καναλι??????????

(και ιδιως ως hd καναλι)

Απάντηση: Re: Euro 2008 HD από τον Hellas Sat !

Καλόoo!! Να βλέπουν δηλαδή τα ΕΑΕ κι όχι η Ελλάδα ε? Μάλλον σε βλέπω με το πεντάμετρο! :D

Γιατί;
η S2 καλύπτει την Ελλάδα και τα Βαλκάνια..............

Την καλύπτει, αλλά με χαμηλή ισχύ που πρακτικά σημαίνει αρκετά μεγάλα κάτοπτρα για να κάνεις σωστή λήψη. Για παράδειγμα, τα ουκρανικά από τη συχνότητα 11512Η τα έκανα λήψη οριακά με κάτοπτρο 1.10Χ1.20 μέχρι τη στιγμή που αποφάσισαν να αλλάξουν SR και FEC. Έτσι από τη στιγμή που πήγαν σε SR 30000 και FEC 7/8 (που είναι αυτό που δημιουργεί περισσότερο το πρόβλημα) δεν έχω καθόλου λήψη. Πόσο μάλλον να έχουν λήψη από αυτή τη δέσμη όσοι έχουν 80άρια κάτοπτρα, που μάλλον δεν είναι και λίγοι. Οπότε είναι εξαιρετικά απίθανο να προτιμηθεί αυτή η δέσμη για την τυχόν εκπομπή των παιχνιδιών του Euro σε HD.

η S2 δεν είναι για την Ελλάδα , υποτίθεται ότι πρέπει να είναι εφικτό από όλους τους έλληνες , δλδ να πιάνεις και με το χέρι που λέει ο λόγος ...

όση κατεβάζετε το luxHD tv από το hellassat είσαι ok με το σήμα ! πιστεύω πως κανεις δεν υπάρχει να έχει πρόβλημα σήματος !!
MANOS
δεν είναι ποιηματάκι αυτό που σου έγραψα είναι το όνομα μου γιατί με ανάφερες με το alpha111 και ηπα να σου πω πως με λένε!!
όσο αφορά το ftv ναι δίκιο εξής αλλα το fta αναφέρεται σε δορυφορικά κανάλια free to aer γιαφτο και λένε fta.
συγγνώμη αν κατάλαβες λάθος την ερμηνεία μου.

Re: Απάντηση: Re: Euro 2008 HD από τον Hellas Sat !

σύμφωνο απόλυτα μαζί σου και χαίρομαι που έχουμε κάποιον στην παρέα που ξέρει κάποια πράγματα ,στο μονο που δεν σύμφωνο είναι ότι κακια δεν βγάζει κανεις το ότι μιλάμε εμείς εδώ στα forum είναι γιατί είμαστε γνωστες του αντικειμενου και δεν προσπαθούμε να μην αφήσουμε την ερτ να προχωρήσει αλλα από την ali η ίδια η ερτ μας έχει δόση το δικαίωμα να αμφιβάλλουμε!! το ξαναλέω μακάρι να δούμε όπως είπε και ο πάνος 1 λεπτό πριν αρχίσει !!!
τον επόμενο μηνα θα έχουμε εξέλιξης άρα λίγη υπομονή !
ξεχάστε τα επίγεια HD ότι είναι να γίνει θα γίνει μονο μέσο δορυφόρου !!

Όσοι έχουν σήμερα NOVA (με τον δικό της παλιό αποκωδικοποιητή), εάν γίνει ένα τέτοιο θαύμα, τι θα πρέπει να κάνουν για να δουν ???

@ alexisv
1) Να αγοράσουν δέκτη HD. Πλουτίζοντας τους μαυραγορίτες που περιμένουν να σου φάνε το δώρο του Πάσχα.
2) Να πάρουν και ένα πιάτο για τις 35 και να πραγματοποιήσουν τις δέουσες εργασίες εγκατάστασης. Ενισχύοντας οικονομικά τους αναξιοπαθούντες τεχνικούς.
3) Να πετάξουν τον patatasat άν δεν το έχουν κάνει ακόμα. Γιατί η φίλη μας μας έκλεβε ασυστόλως.
4) Να ξυπνήσουν χαρούμενοι. Διότι πιστεύω ότι δεν θα δούμε το Euro2008 από τον Hellas sat.
Είθε να βγώ κομιστής ψευδών πόθων.

@ alexisv
1) Να αγοράσουν δέκτη HD. Πλουτίζοντας τους μαυραγορίτες που περιμένουν να σου φάνε το δώρο του Πάσχα.
2) Να πάρουν και ένα πιάτο για τις 35 και να πραγματοποιήσουν τις δέουσες εργασίες εγκατάστασης. Ενισχύοντας οικονομικά τους αναξιοπαθούντες τεχνικούς.
3) Να πετάξουν τον patatasat άν δεν το έχουν κάνει ακόμα. Γιατί η φίλη μας μας έκλεβε ασυστόλως.
4) Να ξυπνήσουν χαρούμενοι. Διότι πιστεύω ότι δεν θα δούμε το Euro2008 από τον Hellas sat.
Είθε να βγώ κομιστής ψευδών πόθων.

Απιστε Θου-Βου!!! :grinning-smiley-043
Είπαμε...ετοιμάστε τα πιατάκια σας στις 39.0°...έσω έτοιμοι!!! :firstprize:

Εγώ που μένω σε συγκρότημα κατοικιών όπου επειδή υπάρχει κεντρική δορυφορική κεραια απογορεύεται η τοποθέτηση ατομικών πιάτων κλπ. Στο εν λόγω σύστημα πιάνουμε Hellasat (έτσι λένε τα specs) kai gia th l;hch se k;aue ΤV χρησιμοποείται ένας καλωδιακός δέκτη της technisat.
Για να δω το νέο HD κανάλι τι θα πρέπει να αγοράσω; θα μπορεί η αποκωδικοποίηση να γίνεται κεντρικά στο σημείο που έρχεται το σήμα; ή θα πρέπει να αγοράσω HD καλωδιακό δέκτη, αν το δεύτερο ξέρετε αν υπάρχει κάτι τέτοιο, που και με πόσα;

Παιδιά καλησπέρα , δύο ερωτήσεις και από εμένα γιατί μας ανάψατε φωτιά:
Αυτή την στιγμή έχω εξοπλισμό ΝΟΒΑ ,χωρίς συνδρομή και έχω την δυνατότητα να παρακολουθώ τα ελεύθερα του hotbird , δηλαδή τίποτα. Το σίγουρο είναι οτι θέλω να παρακολουθήσω το EURO σε hd και για αυτό έχω αποφασίσει να αγοράσω τον κατάλληλο δέκτη και 2ο πιάτο εάν είναι απαραίτητο.
1) Ο kathrein για τον οποίο έχουν γραφτεί καλά λόγια θα με καλύψει σε οποιαδόποτε περίπτωση , δηλαδή είτε για τον hellas sat είτε για το αλβανικό;
2) Το 60αρι πιάτο της Νόβα αρκεί για την λήψη του hellas sat και αν όχι για ποιού δορυφόρου την λήψη μπορεί να χρησιμοποιηθεί; Αν χρειαστεί 2ο πιάτο τι διαμέτρου θα πρέπει να είναι για να με καλύπτει για ελληνικό , αλβανικό ή και astra;

1) O απόλυτος δέκτης σήμερα.
2) Γύρνα το 60αρι στον Hellassat και αγόρασε ένα 1.2 με 3 lnb για 13, 16 και 19.

Εγώ που μένω σε συγκρότημα κατοικιών όπου επειδή υπάρχει κεντρική δορυφορική κεραια απογορεύεται η τοποθέτηση ατομικών πιάτων κλπ. Στο εν λόγω σύστημα πιάνουμε Hellasat (έτσι λένε τα specs) kai gia th l;hch se k;aue ΤV χρησιμοποείται ένας καλωδιακός δέκτη της technisat.
Για να δω το νέο HD κανάλι τι θα πρέπει να αγοράσω; θα μπορεί η αποκωδικοποίηση να γίνεται κεντρικά στο σημείο που έρχεται το σήμα; ή θα πρέπει να αγοράσω HD καλωδιακό δέκτη, αν το δεύτερο ξέρετε αν υπάρχει κάτι τέτοιο, που και με πόσα;

Φαίνεται να τα έχεις μπερδέψει λίγο, πάντως αν κάποιο (μοναδικό?) πιάτο είναι γυρισμένο στον Hellasat τότε είσαι καλυμένος, όταν και εφόσον εκπληρωθεί η προφητεία.
Εννοείται ότι θα χρειαστείς τηλεόραση και δορυφορικό δέκτη HD....

Σίγουρα δεν θα χρειαστείς "κεραία Υψηλής ευκρίνειας HD" -bye- ή ότι άλλο θα προσπαθήσουν να σου πουλήσουν μέχρι τότε!

Με Nova ή χωρίς, όσοι έχουν συμβατικούς αποκωδικοποιητές , πρέπει να προμηθευτούν νέους δέκτες high definition. (DVB-S2 MPEG-4)

Ο kathrein σημερα ειναι προς το παρον ο πιο αξιοπιστος δεκτης το μονο του κακο ειναι οτι δεν εχει card reader για να ανοιγει καρτες original οπως το αλβανικο κ.α οποτε πρεπει να αγορασης cam .Για τον hellas sat εξαρτατε σε ποια περιοχη εισαι στημ περιοχη μου για να βλεπω τις δεσμες F2-S2 θελω 1 μετρο πιατο

Ο kathrein σημερα ειναι προς το παρον ο πιο αξιοπιστος δεκτης το μονο του κακο ειναι οτι δεν εχει card reader για να ανοιγει καρτες original οπως το αλβανικο κ.α οποτε πρεπει να αγορασης cam .Για τον hellas sat εξαρτατε σε ποια περιοχη εισαι στημ περιοχη μου για να βλεπω τις δεσμες F2-S2 θελω 1 μετρο πιατο
Δεν είναι απαραίτητη η αγορά μοντούλας για τον Kathrein. Μπορεί να δεχτεί εξωτερικό universal card reader μέσω της θύρας rs 232 ή usb. Συνεργάζεται άψογα με το infinity unlimited.

Πόσοι πιστεύετε ότι θα ενδιαφερθούν να δουν το Euro 2008 σε HD από τον Hellassat (δηλαδή έχουν ήδη δορυφορικό εξοπλισμό HD ή πρόκειται να αγοράσουν επί τούτου) ;;;
10000 - 15000 ???? Ή μήπως λέω λίγους????
Η γνώμη σας (και ιδιαίτερα αυτών που έχουν άμεση σχέση με την δορυφορική στην Ελλάδα) είναι σημαντική....