Τελικά το πιο εύκολο είναι με το DVD Recorder. Τουλάχιστον εγώ έτσι το έκανα κι απόλαυσα αγώνες με δορυφορική εικόνα και ελληνική περιγραφή!
Εάν έχει LIVE TV το DVD REC τότε βάζεις την ανάλογη χρονοκαθυστέρηση και είσαι μια χαρά! Τουλάχιστον εγώ έτσι κάνω και έγω άψογο συγχρονισμό εικόνας και ήχου. Απλά προϋποθέτει το DVD Recorder να έχει σκληρό δίσκο και αυτή τη λειτουργεία.
H εικονα απο το HD Suisse kalyterh apo to ORF HD ...
alexisv με τι modula βλέπεις HD Swisse στον HUMAX;
Viaccess κόκκινη 2.6
με αυτα που λετε ομως για τον ηχο απο την ΝΕΤ προυποθετει οτι χανεται το 5.1...καποιος συνδυασμος με ενισχυτες που υποστηριζουν 2-3 ζωνες δεν γινεται??επισης υπαρχει καποιος τροπος να βαλω οτι δεν εχω κεντρικο ηχειο και να μην περασει ο ηχος της περιγραφης στα 2 μπροστινα?γιατι το orf hd εχει υποχρεωτικα περιγραφη..
με αυτα που λετε ομως για τον ηχο απο την ΝΕΤ προυποθετει οτι χανεται το 5.1...καποιος συνδυασμος με ενισχυτες που υποστηριζουν 2-3 ζωνες δεν γινεται??επισης υπαρχει καποιος τροπος να βαλω οτι δεν εχω κεντρικο ηχειο και να μην περασει ο ηχος της περιγραφης στα 2 μπροστινα?γιατι το orf hd εχει υποχρεωτικα περιγραφη..
Σίμο, τώρα μ´έστειλες αδιάβαστο... Δηλαδή θές Ελληνικό ήχο και 5.1;![]()
Μήπως μας χάρισαν γαϊδαρο και του κοιτάμε τα δόντια ??
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.