Euroleague TV

Εσύ βλέπεις μέσω Eurosport. Εγώ αναφέρομαι στην επίσημη ιστοσελίδα που έχει η Euroleague.

ok. εμένα στην ιστοσελίδα που έχει η euroleague στις επιλογές εγγραφή ἠ να δεις αγώνα με παραπέμπει στο eurosport player και από κει βλέπω.

Έκανα συνδρομή με ρωσική VPN στα 32 βγήκε.
Θενκς στα παιδιά που το ανέφεραν δεν είχα ιδέα ότι γίνεται.

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Euroleague TV

Καλησπέρα παιδιά.
Ενδιαφέρομαι και γω να κάνω συνδρομή Euroleague pass.
Η τιμή μέσω vpn με ip Ρωσίας είτε Βουλγαρίας είναι στα 31.99 και αν βάλεις τον κωδικό elbird πάει στα 27 περίπου.. το φουλ πακέτο αν πάρεις και το EUROCUP βγαίνει στα 29.40 κάπου...
Οπότε όπως και να χει συμφέρει απίστευτα..
Εγώ λοιπόν ψιλοαρχάριος με vpn κλπ κατέβασα ένα free vpn-το proton vpn - ήταν το μοναδικό free που κατάφερα να μπώ μέσα απο ip Ρωσίας είτε Βουλγαρίας..
Για να μην σας κουράζω,συνδέθηκα μέσω Βουλγαρίας και τελικά οι τιμές ήταν οι παραπάνω που ανέφερα..
Το ερώτημα μου όμως είναι αν όντως ΜΠΟΡΩ να δώ τους αγώνες χώρις να μπώ μέσω vpn,δηλάδη με την ελληνική ip την ώρα του αγώνα.. κάποιοι παραπάνω αναφέρατε οτι αγοράσατε μέσω Ρωσίας,το έχετε δουλέψει πέρυσι ή απλά το ρισκάρατε?
Θα πέριμένω την απάντηση όσων γνωρίζουν..
Ευχαριστώ!

Γενικά είναι να πέσεις στην περίπτωση. Μερικές ιστοσελίδες το απαγορεύουν. Αναφέρει κάτι τέτοιο στους όρους χρήσης; Κανονικά θα βλέπεις, αν το κάνουν όμως πολλοί και το πάρουν χαμπάρι θα πέσει πέλεκυς.

Έχω διαβασει αναφορές από άτομα για την περσινή σαιζόν ότι δεν είχαν θέμα.

Εγώ που το έκανα φέτος, μετά έκλεισα το VPN μπήκα στον λογαριασμό μου στην euroleague.tv κ γράφει ότι έχω συνδρομή για όλη την σεζόν.
Βέβαια να δούμε όταν θα ξεκινήσει η σεζόν.

Η προσφορά -15% με το κωδικό ELBIRD ισχύει μέχρι 30 Σεπτεμβρίου

j_4-GrAW

Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, σε συνεργασία με τη bwin, Mεγάλο Xορηγό της ομάδας μας, προσφέρουν το Euroleague TV pass στις περισσότερες κατηγορίες των κατόχων καρτών διαρκείας.

Μέσω αυτής της μοναδικής προσφοράς θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν (σε πρώτη φάση) μέσω PC, Tablet ή κινητού -όπου και αν βρίσκονται- τους 17 εκτός έδρας αγώνες της ομάδας μας! To Euroleague TV Pass ΙΣΧΥΕΙ και για ΟΛΟΥΣ τους αγώνες της κορυφαίας Ευρωπαϊκής διοργάνωσης για τη σεζόν 2019-20, μέχρι και το φάιναλ φορ!

Οι δικαιούχοι θα λάβουν τον μοναδικό κωδικό μέσω sms ή μέσω email.Οι αποστολές των μηνυμάτων θα αρχίσουν την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019 στις 12:00.

Η προσφορά ισχύει και για όσους δεν έχουν αποκτήσει ακόμη, αλλά επιθυμούν να αποκτήσουν κάρτα διαρκείας της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τη σεζόν 2019-20. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το επίσημο site της www.olympiacosbc.gr ή το www.ticketmaster.gr . Επίσης, μπορούν να καλούν από Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00 - 18:00 στο 210 89 38 007 .

https://olympiacosbc.gr/el/news-el/announcements-el/5705

Τρεις ερωτήσεις σε αυτούς που έχουν φετινή προσωπική εμπειρία:
1. Με αγορά από Ελλάδα με ελληνική ip ισχύουν γεωγραφικοί περιορισμοί που δεν επιτρέπουν να βλέπω ολυμπιακό και παναθηναικό; (όπως πριν μερικά χρόνια;)
2. Με αγορά μέσω vpn με ρώσικη, τούρκικη, βουλγάρικη κλπ ip, μετά επιτρέπει θέαση με ελληνική ip σύνδεσης (παρακολούθηση χωρίς vpn);
3. Ισχύει και σήμερα ο κωδικός ELBIRD;

Παρακαλώ απαντήσεις από αυτούς που έχουν δοκιμάσει φέτος, αυτά που ρωτάω. Ευχαριστώ.

Αναφέρουν ότι δεν έχει γεωγραφικούς περιορισμούς πλεον αλλά δε γνωρίζω παραπάνω διότι αγοράζω με vpn. Παίζει κανονικά χωρίς vpn με ελληνική ΙΡ. To έχω έτσι 2 χρόνια τωρα. Μέχρι και προχτές ο κωδικός ίσχυε.

Επιβεβαιώνω κ εγώ αγορασμενο το πακέτο με ρωσική VPN, πλέον βλέπω κανονικά όλους τους αγώνες (εννοείται κ Ολυμπιακό κ Παναθηναϊκό) χωρίς να χρειάζεται να ενεργοποιω το VPN όποτε θέλω να δω.
Ο κωδικός λογικά ισχύει ακόμα αφου μου τον εμφανίζει σαν διαφήμιση στο FB.

Έκανα κι εγώ ένα μήνα συνδρομή να το δοκιμάσω με Ρωσικό vpn στα 5.87 ευρώ.

Ερωτηση: Πέρα από κινητό έχω και το Nvidia Sheild. Υπάρχει τρόπος να το βλέπω και στο Android Box?

Έκανα κι εγώ ένα μήνα συνδρομή να το δοκιμάσω με Ρωσικό vpn στα 5.87 ευρώ.

Ερωτηση: Πέρα από κινητό έχω και το Nvidia Sheild. Υπάρχει τρόπος να το βλέπω και στο Android Box?

Ε ναι. Αρχίζεις τη μετάδοση σε ένα υπολογιστή στον chrome και πατάς το κουμπί του chromecast που βγάζει το παράθυρο της μετάδοσης και το στέλνεις στο Nvidia να μεταδοθεί. Μόνο βάλε το fps στα 50 Hz στο Nvidia γαι να μη σου κάνει σπασίματα.

Η ποιότητα εικόνας είναι πολύ μέτρια. Πολύ χαμηλό bitrate. Τόσα χρόνια ακόμα να το αναβαθμίσουν;

Ε ναι. Αρχίζεις τη μετάδοση σε ένα υπολογιστή στον chrome και πατάς το κουμπί του chromecast που βγάζει το παράθυρο της μετάδοσης και το στέλνεις στο Nvidia να μεταδοθεί. Μόνο βάλε το fps στα 50 Hz στο Nvidia γαι να μη σου κάνει σπασίματα.

Σ'ευχαριστω.
Αν και έκανα το ακόμα καλύτερο.
Κατέβασα το Mozilla για Android TV στο Sheild και μπήκα από κει στο Euroleague pass. Με το gamepad που έχει και μοχλό για ποντίκι μια χαρά κάνω τη δουλειά και παίζω και μεσω ethernet χωρίς να "κουράζω το laptop.

Η ποιότητα εικόνας είναι πολύ μέτρια. Πολύ χαμηλό bitrate. Τόσα χρόνια ακόμα να το αναβαθμίσουν;
Χθες το βράδυ όντως πολύ χάλια ποιότητα. Παλινδρομουσε από 360 έως 720p. Στο final four τον Μάιο είχε πολύ καλή εικόνα πάντως με μεγάλο bitrate.