Euroleague TV

Υπαρχει η δυνατοτητα εξαγορας ενος συγκεκριμενου ματς ή πρεπει να κανεις ετησια συνδρομη?
Κι αν μπεις απο τον browser της smart tv μπορεις να το δεις εκει σε full screen?

Υπαρχει η δυνατοτητα εξαγορας ενος συγκεκριμενου ματς ή πρεπει να κανεις ετησια συνδρομη?
Κι αν μπεις απο τον browser της smart tv μπορεις να το δεις εκει σε full screen?

Καλησπέρα φίλε από το browser της tv παίζει κανονικά full screen, έτσι βλέπω εγώ φέτος σε sony smart tv

Για μεμονωμένο αγώνα νομίζω δεν γίνεται, αν κανω λάθος ας διορθώσει κάποιος.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Για να δεις από τον browser, θα πρέπει η τηλεόραση να υποστηρίζει flash player.
Η δικιά μου η LG δυστυχώς δεν το υποστηρίζει.

Για να μην πληρώσω τζάμπα συνδρομή αν δεν, ξέρει κανείς αν οι περσινές samsung TVs (NU8000) έχουν υποστήριξη μέσω του web browser για μετάδοση flash player περιεχομένου (όπως οι αγώνες της euroleagueTV) ??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση :2thumb22sup:

Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Τουλάχιστον ας αυξήσουν και την ποιότητα της μετάδοσης.

ξέρει κανείς γιατί δεν παίζει το app για iOS (iPad)?

καλά πόσο τραγικοί είναι οι άνθρωποι?

ξέρει κανείς γιατί δεν παίζει το app για iOS (iPad)?

καλά πόσο τραγικοί είναι οι άνθρωποι?

έβαλες την νέα εφαρμογή;

Πάντως δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά σαν να βελτιώθηκε η εικόνα

Ναι σίγουρα είναι καλύτερη η εικόνα.
Επιτέλους .

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

έβαλες την νέα εφαρμογή;

Πάντως δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά σαν να βελτιώθηκε η εικόνα

όταν πάω να την κάνω update μου λέει ότι δεν υποστηρίζεται στη χώρα αυτή τη στιγμή

μιλάμε για update της ίδιας εφαρμογής ή πρέπει να εγκαταστήσω άλλη;

Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει για 1080p ανάλυση και καλύτερο περιβάλλον πλοήγησης και multiview δυνατότητα.

Εγώ βλέπω στον desktop και η εικόνα είναι αρκετά καλύτερη, βέβαια τις τελευταίες μέρες είχαν τα θεματάκια τους, αλλά πιστεύω θα στρώσει. Επιτέλους καλύτερη εικόνα.