Euroleague TV

Και που να πιάσουν και τα χιόνια στη Ρωσία.
Πέρα από την πλάκα αυτή ήταν πάντα η ποιότητα του πακέτου.
Μας καλόμαθε το netflix με το 4Κ.

Πρώτη φορά εβαλα χτες. Αυτό που έχω να παρατηρήσω είναι ότι έχεις άλλη αίσθηση του ματς. Πολύ καλύτερη μετάδοση και σχολιασμός όπως και ακουστική. Χωρίς διαφημίσεις στα timeout νιώθεις πιο pure το παιχνίδι.

Προφανώς εξαρτάται από τους αγώνες και τις κάμερες μετάδοσης. Αλλά και πάλι θεωρώ ότι θα έπρεπε να έχει καλύτερη εικόνα.

παιδια αν αγορασω απο ρωσια , μπορω να πληρωσω με τον paypal λογαριασμομου; η θελω εικονικηγ καρτα να φαινεται λογαροασμπς απο ρωσια;

Εγώ κανονικά με το PayPal μου πλήρωσα.
Δεν χρειάστηκε άλλη κάρτα.
Μην αγχώνεσαι.

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επιτέλους κατάφερα και το έβαλα σε Android TV Sony χρησιμοποιώντας την εφαρμογή set orientation (για να κάνει την εφαρμογή Landscape) και το Euroleague TV for Tablets. Από εικόνα δεν έχω πρόβλημα και δεν συμφωνώ με τα σχόλια από πάνω είναι πάρα πολύ καλή - στην αρχή ξεκινάει με χαμηλή ανάλυση αλλά αυτόματα μετά από 3-4 δευτερόλεπτα πάει στο full - δεν ξέρω τι ανάλυση είναι αλλά παίζει πολύ καλά (δεν ξέρω μήπως και η Sony κάνει καλό upscale για αυτό παίζει τόσο καλά). Το μόνο πρόβλημα είναι ότι με το control πας λίγο στο περίπου, ενώ ανεβαίνει και κατεβαίνει στην σελίδα δεν έχεις μία ένδειξη ποιο παιχνίδι έχει επιλεχθεί - δεν είναι μεγάλο πρόβλημα γιατί βγαίνεις από το παιχνίδι και πατάς μία φορά πάνω ή κάτω για να πας στο άλλο - αλλά καλό θα ήταν να το επέλεγες αμέσως.

Έχετε προσέξει ότι στο application για κινητά έχουν προσθέσει επιτέλους εικονίδιο για casting;

Έχετε προσέξει ότι στο application για κινητά έχουν προσθέσει επιτέλους εικονίδιο για casting;

που το βρηκες αυτο με ενα φιλο ακομα παλευουμε να δουμε σε μια σμαρτ tv

Αν η τηλεόραση σου δεν υποστηρίζει casting, δεν εμφανίζεται. Η λύση τότε είναι να αγοράσεις ένα chromecast η ένα player που υποστηρίζει casting (mi box, shield)

Δυστυχώς όχι. Απ'όσο γνωρίζω, chromecast υποστηρίζουν μόνο οι Android τηλεοράσεις. Μια λύση που χρησιμοποιώ κι εγώ είναι με Android TV player (πχ mi box)

Χρόνια τώρα την παλεύω με δεκαμετρο hdmi και είπα μήπως ησυχάσω...
Αλλά τζιφός!
Το τραγικό είναι ότι ακόμα δεν έχουν εξελίξει μια εφαρμογή για smart τηλεοράσεις.
Ευχαριστω για την βοήθεια.

Να ρωτήσω κάτι άλλο γιατί έχω μπερδευτει...
Το miracast είναι υπηρεσία και το chromecast προϊόν ή κάνω λάθος;

Το chromecast είναι συσκευή αλλά υπάρχει και σε μορφή εφαρμογής σε Android TV (όχι απλό Android) media players και τηλεοράσεις. Android TV media players είναι τα Xiaomi mi box και η σειρά Nvidia Shield. Τηλεοράσεις Android TV είναι οι περισσότερες Sony.