EUROPE vs JAPAN (value for money)

Status
Not open for further replies.
Συμφωνώ τι θέση έγω με θέμα τα αυτοκίνητα??
Σιγουρα είμαι off topic
Αλήθεια
Τα αυτοκίνητα είναι θέμα του club
Γενικά περί δικάναλου ήχου?

Ποιόν να θεωρήσω of topic
Εμένα?
Εσένα?
' Η τους διαχειρηστές του club

Αστείο ήταν....-bye-

Δεν είσαι off topic, αλλά βλέπεις ότι υπάρχει ένας γενικότερος χαβαλές και η συζήτηση έχει γενικευτεί.

Και να σου απαντήσω σε αυτό που ρώτησες. Το λάθος που κάνει αυτός που ξεκίνησε το θέμα, ο bose, είναι ότι λέει πως οτιδήποτε Ιαπωνέζικο είναι καλό και οτιδήποτε Ευρωπαϊκό είναι marketing και πιασοκωλέ. Και προσπαθούμε να του εξηγήσουμε ότι κάνει λάθος και ότι αυτό εξαρτάται από τα επιμέρους μηχανίματα και ότι είναι λάθος να γενικεύει σε Ευρώπη - Ιαπωνία, όπως ότι είναι λάθος να κρίνει από φωτογραφίες και τεχνικές προδιαγραφές και ότι θα πρέπει να ακούει περισσότερο απ' ότι να διαβάζει.

Δεν ειναι μυστικο!
http://en.wikipedia.org/wiki/NSU_Ro_80
"The Wankel engine in particular suffered from heavy wear on the rotor tip seals, among many other problems, and some early cars required a completely rebuilt engine before 30,000 miles (50,000 km), with problems visible as early as 15,000 miles (24,000 kilometres)."

Α μάλιστα.....η έγκυρη πληροφόρηση!!
Οι λόγοι φίλε μου δεν ήταν αυτοί που σταμάτησε γενικότερα ο κινητήρας wankel και πουλήθηκαν τα δικαιώματα στη Mazda,ούτε είχε προβλήματα διαρροών.
Αλλοι ήταν οι λόγοι.
Δε νομίζω ότι πρεπει να γράψω κάτι παραπάνω γιατί εκτός ότι είμαστε off topic στο τέλος θα σβηστούν.

Last edited:
Απάντηση: Re: EUROPE vs JAPAN (value for money)

ο bose, είναι ότι λέει πως οτιδήποτε Ιαπωνέζικο είναι καλό και οτιδήποτε Ευρωπαϊκό είναι marketing και πιασοκωλέ. .

Λάθος πράγματα καταλαβαίνεις αγαπητέ.

α ναι, οι κακες εταιριες ... ας σβηστουν. Χαλαλι.
Διαβαζα 4Τ απο το 70 περιπου και θυμαμαι τι γινοταν.

"So, if the Wankel has so many advantages, why is it that only Mazda is making Wankel-powered cars? There are disadvantages. Because of the long, narrow combustion chamber shape, the Wankel is less efficient than a regular four-stroke piston engine. Fuel consumption is high, especially in the earlier, less-sophisticated engines. If power output is more important than economy, as in a sports car, this is less of a problem. Nitrogen oxide emissions are lower than in a piston engine, but carbon monoxide and unburned hydrocarbon emissions are higher. The rotor tip seals are analogous to piston rings in a regular engine, but are considerably smaller and so lead a rough life. Seal life in early engines was short - I'll bet that I'm not the only person with memories of RX-2s and RX-3 buzzing along, trailing clouds of noxious blue unburned hydrocarbon smoke. Later improvements in seal design and construction stopped that particular problem."

http://www.theautochannel.com/news/2004/07/04/202357.html

Re: Απάντηση: Re: EUROPE vs JAPAN (value for money)

Λάθος πράγματα καταλαβαίνεις αγαπητέ.

Μπορεί. Πάντως ο τίτλος του θέματος που άνοιξες αυτό λέει.

α ναι, οι κακες εταιριες ... ας σβηστουν. Χαλαλι.
Διαβαζα 4Τ απο το 70 περιπου και θυμαμαι τι γινοταν.

Αν κρίνεις το hifi απ τον Hxo και τα αμαξια απ τους 4T,είσαι καμμένος από χέρι.
Στα 20 χρόνια που γνωρίζω τους 4Τ,αν θέλουν να αποκαλούνται αντικειμενικοί ως περιοδικο,δεν είδα πουθενά αναφορές περί αξιοπιστίας για τα αυτοκίνητα τα οποία διαρρηγνύαν τα ιμάτιά τους!!
Δεν μπορούν να μιλάνε για αντικειμενικοτητα οι οπαδότεροι των οπαδων....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: EUROPE vs JAPAN (value for money)

Μπορεί. Πάντως ο τίτλος του θέματος που άνοιξες αυτό λέει.

Ασε τι λέει ο τίτλος,το τι γράφει ο καθένας έχει σημασία.
Αν εσύ θέλεις να βλέπεις φανατισμό και να αξιολογείς τα πσοτ κατά το δοκούν δικαίωμά σου.

.............................
Για μας τους κοινούς θνητούς οι Ιάπωνες είναι ο ορισμός του τίμιου,και καλά που υπάρχουν κι αυτοί γιατί διαφορετικά ένα cd player των 300 ευρώ θα το πληρώναμε ισα με κανα 2χίλιαρο.
.......................

Σε ποιούς αναφέρεσαι στο παραπάνω post όταν λες ότι αν δεν ήταν οι καλοί Ιάπωνες.... μην τα επαναλαμβάνω, σε ένα θέμα που έχει να κάνει με σύγκριση Ευρωπαϊκού και Ιαπωνέζικου Value for Money. Αν δεν κατάλαβα κάτι καλά, διόρθωσέ με, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Αν κρίνεις το hifi απ τον Hxo και τα αμαξια απ τους 4T,είσαι καμμένος από χέρι.
Στα 20 χρόνια που γνωρίζω τους 4Τ,αν θέλουν να αποκαλούνται αντικειμενικοί ως περιοδικο,δεν είδα πουθενά αναφορές περί αξιοπιστίας για τα αυτοκίνητα τα οποία διαρρηγνύαν τα ιμάτιά τους!!
Δεν μπορούν να μιλάνε για αντικειμενικοτητα οι οπαδότεροι των οπαδων....

Θυμαμαι τι γινοταν τοτε με αυτο το αμαξι ασχετα απο το τι γραφανε τα περιοδικα.
Το θεμα ειναι οτι ειχε προβλημα και αυτο δεν το λεω μονο εγω.
Το ποιος ειναι καμενος τωρα στο.... -bye-

Θυμαμαι τι γινοταν τοτε με αυτο το αμαξι ασχετα απο το τι γραφανε τα περιοδικα.
Το θεμα ειναι οτι ειχε προβλημα και αυτο δεν το λεω μονο εγω.

Το λέγαν και οι "έγκυροι" 4Τ.
Μάιστα.
Μήπως αναφέραν κάπου σε κάποιο τεύχος τους τπτ και για προβλήματα περί Ιταλικών?
Λέω μήπως βρε αδερφε,μήπως τόσα χρόνια έπεσε στην αντίληψή τους κάτι,να μαθαίνουμε κι εμείς οι άσχετοι.

Το ποιος ειναι καμενος τωρα στο.... -bye-

Ναι,κάνε μας και κάνα σεμινάριο τώρα περί Ιταλικής αξιοπιστίας να αρχίσουμε τα ναρκωτικά στα 40....

Re: Απάντηση: EUROPE vs JAPAN (value for money)

Μάιστα.
Μήπως αναφέραν κάπου σε κάποιο τεύχος τους τπτ και για προβλήματα περί Ιταλικών?
Λέω μήπως βρε αδερφε,μήπως τόσα χρόνια έπεσε στην αντίληψή τους κάτι,να μαθαίνουμε κι εμείς οι άσχετοι.

Ναι,κάνε μας και κάνα σεμινάριο τώρα περί Ιταλικής αξιοπιστίας να αρχίσουμε τα ναρκωτικά στα 40....

ξέχασες το "τριζάτη ιταλική κατασκευή" ?-bye-

Παιδιά αφήστε τα αυτοκίνητα. Υπάρχει άλλη κατηγορία για τέτοια θέματα.

Μάιστα.

Δεν θελεις να καταλαβεις μου φαινεται και διαβαζει οτι θελεις.
Ναι και τα Ιταλικα εχουν προβλημα και τα Γερμανικα και πολλα αλλα.

Που θελεις να καταληξεις?

Α μάλιστα.....η έγκυρη πληροφόρηση!!

Γιατι εδω δεν ειναι εγκυρη???
Οταν εσεις ποσταρατε 3 τουλαχιστον φορες το wikipedia ως πηγη ηταν εγκυρο τοτε??
Εσεις δεν υπερασπιστηκατε την DENON με την wikipedia??
Η εγω ειμαι ζαβος και δεν ξερω να διαβαζω?
Μηπως πρεπει να ληξη αυτη η κατασταση?
Οποιος διαβαση τα ποστ σας Ναι αυτο θα καταλαβη....οτι....εισαστε φανατικος!
Οχι οτι δεν εχετε και τα δικια σας, αλλα οχι και ετσι,εσεις τα ισοπεδωσατε σχεδον ολα!
Ενταξει, ησαστε υπερ τον Ιαπωνων.......το καταλαβαμε....τι θα κανουμε τωρα?.....θα διαβαζουμε 100 σελιδες thread Ευρωπη vs Ιαπωνια στα χαρακωματα!!....
Τα αυτοκινητα που κολλανε..........................
Μηπως πρεπει να ριχνουμε και λιγο τον εγωισμο μας καμια φορα?
Δεν βλαπτει............

Υπαρχει καποιο συμπερασμα τελικα απο ολα αυτα?
EUROPE vs JAPAN.....value for money...?

Φίλτατοι, ας αφήσουμε τα πολλά επίθετα και ήρεμα. Εντωμεταξύ το θέμα έχει αρχίσει να θυμίζει βενζίνη :-)

Γιατι εδω δεν ειναι εγκυρη???
Οταν εσεις ποσταρατε 3 τουλαχιστον φορες το wikipedia ως πηγη ηταν εγκυρο τοτε??
Εσεις δεν υπερασπιστηκατε την DENON με την wikipedia??
Η εγω ειμαι ζαβος και δεν ξερω να διαβαζω?
Μηπως πρεπει να ληξη αυτη η κατασταση?
Οποιος διαβαση τα ποστ σας Ναι αυτο θα καταλαβη....οτι....εισαστε φανατικος!
Οχι οτι δεν εχετε και τα δικια σας, αλλα οχι και ετσι,εσεις τα ισοπεδωσατε σχεδον ολα!
Ενταξει, ησαστε υπερ τον Ιαπωνων.......το καταλαβαμε....τι θα κανουμε τωρα?.....θα διαβαζουμε 100 σελιδες thread Ευρωπη vs Ιαπωνια στα χαρακωματα!!....
Τα αυτοκινητα που κολλανε..........................
Μηπως πρεπει να ριχνουμε και λιγο τον εγωισμο μας καμια φορα?
Δεν βλαπτει............

Υπαρχει καποιο συμπερασμα τελικα απο ολα αυτα?
EUROPE vs JAPAN.....value for money...?

Οχι δεν είμαι υπέρ των Ιαπώνων με την έννοια που το θέτεις .
Οταν ο άλλος πληρώνει mercedes(sony,philips,roland,osram,pistos και της παναγιάς τα μάτια) και μένεις σε εξι μήνες στην εθνική από σπασμένο κιβώτιο θα τον ακούς αγαπητέ όσο κι αν σε πειράζει το άστρο που πλήρωσες και βλέπεις να θίγονται οι επιλογές σου.
Το ίδιο και στο hifi.
Αιντε με τα μαζέματα όλα που ο κάθε τυχοδιώκτης άνοιξε μια βιοτεχνία και κάνει ενισχυτές και τους πουλάει για χρυσό,μισή πλακέτα,4 πυκνωτές και ενάμιση κιλο τροφοδοτικό (ναι είναι τυλιγμένο με κέβλαρ,καινούρια πατέντα αγγλική) ένα χιλιάρικο,που θα μας την πεις κι από πάνω!
Kαι να σου πω και το άλλο?
Και λίγο εθνική τσίπα δε βλάπτει μετά από όσα μας έχουν προσάψει τα καθήκια οι αγγλοι (ο ποιό βρώμικος λαός παγκοσμίως) ειδικά τις τελευταίες μέρες περί των γλυπτών του παρθενώνα.
Να του δίνετε και λεφτά από πάνω να μας πηδάνε ποιό σικέ!!
Αιντε με τα χαζοκούτια τους.....

Δες εδώ πως είναι ένα πομπινόφωνο και μετά παίξε με τις αγγλικές μπετονιέρες,....
http://www.youtube.com/watch?v=alyx...4A202996&playnext=1&playnext_from=PL&index=75

Τέλος από μένα.

Φίλτατοι, ας αφήσουμε τα πολλά επίθετα και ήρεμα. Εντωμεταξύ το θέμα έχει αρχίσει να θυμίζει βενζίνη :-)

Mόνο βενζίνη;! :grandpa:

Apocalypse_Now_Smell_Like_Victory.jpg

"I love the smell of Napalm in the morning."

:grinning-smiley-043

Status
Not open for further replies.