Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Προσωπικά συμφωνώ ότι πρέπει να στέλνουμε ένα δυτικού τύπου τραγούδι στον διαγωνισμό, για αυτό ήμουν και υπερ του ''Βάλε'' να πάει, άλλα για να είμαστε ειλικρινής, κανένα κομμάτι εχτές δεν ήταν του στιλ ''ναι ρε φίλε αυτό να στείλουμε να κερδίσουμε'' οπότε καλώς ή κακώς ξεχώρισε η Κλαυδία με αυτό το κομμάτι, έστω και αν δεν ταιριάζει σε αυτό που θέλει η Eurovision. Βεβαια θα μου πεις και τις άλλες φορές που στέλναμε πιο Ευρωπαικό τραγούδι τι κάναμε?? Σε κάθε περίπτωση μην ξεχνάμε και την Ουκρανία που με ''κλάψα'' τραγούδι το 2016 είχε κερδίσει....Στην τελική όποιο και αν στέλναμε αποκλείεται να άρεσε σε όλους, και είναι σίγουρο ότι θα ακούγαμε γκρίνιες.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Η Ελλάδα δεν μπορεί να συγκριθεί με την Ουκρανία που είναι υπερδύναμη στη Εurovision. Η Ελλάδα έχει στόχο όχι να κερδίσει, αλλά να έχει μια καλή παρουσία. Μέχρι εκεί είναι.

Γι αυτό και ήθελα κι εγώ την Ευαγγελία, σκοπίμως, αλλά... άσε να δούμε.
Προσπαθώ να βρω το highlight του τραγουδιού και η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύομαι. Και το ρεφρέν είναι flat.
Δεν έχει πιασίματα ρε παιδί μου... 😜

Ότι και να στείλουμε μες στη μίρλα θα είναι ο Έλληνας..
Ο περσινός νικητής άκουσε τα εξ αμάξης από τους άντρακλες Ελληνάρες για τις όποιες ιδιαιτερότητες.
Αν μας εκπροσωπούσε Έλληνας με τις συγκεκριμένες ιδιαιτερότητες θα τον λιθοβολούσαμε στο Σύνταγμα με συνοπτικές.
Κατά τα άλλα πολύ κλάμα η φετινή εκπροσώπηση.
Ο Γάλλος όμως πέρσι σύμφωνα με τους ίδιους ήταν άψογος..Το δικό του κλάμα έγινε η σούπερ μπαλάντα (sic) και άξιζε τη πρωτιά στο διαγωνισμό.
Δεν βγαίνει άκρη λέμε.

• Like
Ότι και να στείλουμε μες στη μίρλα θα είναι ο Έλληνας..
Ο περσινός νικητής άκουσε τα εξ αμάξης από τους άντρακλες Ελληνάρες για τις όποιες ιδιαιτερότητες.
Αν μας εκπροσωπούσε Έλληνας με τις συγκεκριμένες ιδιαιτερότητες θα τον λιθοβολούσαμε στο Σύνταγμα με συνοπτικές.
Κατά τα άλλα πολύ κλάμα η φετινή εκπροσώπηση.
Ο Γάλλος όμως πέρσι σύμφωνα με τους ίδιους ήταν άψογος..Το δικό του κλάμα έγινε η σούπερ μπαλάντα (sic) και άξιζε τη πρωτιά στο διαγωνισμό.
Δεν βγαίνει άκρη λέμε.

Του Γάλλου όμως το κλάμα στην μπαλάντα το ένιωσε το ευρωπαϊκό κοινό γιατί είναι στον συναισθηματικό κόσμο του κοινού του ευρωπαϊκού, το θέμα που πραγματεύεται το συγκεκριμένο τραγούδι. Δεν θέλει καμία προεργασία το θέμα του τραγουδιού του Γάλλου, αλλά ακόμα κι αν ήταν τέτοιου τύπου τραγουδι, άλλες δυνατότητες έχει να το κάνει η Γαλλία και άλλες η Ελλάδα.
Με την Αστεροματα, ακριβώς επειδή δεν είσαι κάποια σοβαρή δύναμη στη Eurovision για να μπορέσεις να έχεις το εκτόπισμα να κάνεις το κοινό το ευρωπαϊκό να καταλάβει ένα πιο ιδιαίτερο θέμα, ξεκινάς με αυτογκόλ το παιχνίδι.

Του Γάλλου όμως το κλάμα στην μπαλάντα το ένιωσε το ευρωπαϊκό κοινό γιατί είναι στον συναισθηματικό κόσμο του κοινού του ευρωπαϊκού, το θέμα που πραγματεύεται το συγκεκριμένο τραγούδι. Δεν θέλει καμία προεργασία το θέμα του τραγουδιού του Γάλλου, αλλά ακόμα κι αν ήταν τέτοιου τύπου τραγουδι, άλλες δυνατότητες έχει να το κάνει η Γαλλία και άλλες η Ελλάδα.
Με την Αστεροματα, ακριβώς επειδή δεν είσαι κάποια σοβαρή δύναμη στη Eurovision για να μπορέσεις να έχεις το εκτόπισμα να κάνεις το κοινό το ευρωπαϊκό να καταλάβει ένα πιο ιδιαίτερο θέμα, ξεκινάς με αυτογκόλ το παιχνίδι.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Δεν αλλάζει σε τίποτε αυτό που έγραψα. Επίσης θα πρέπει να περιμένεις να βγει ικανός αριθμός τραγουδιών για να κρίνεις από τα reactions.
Έχει δρόμο ακόμα. Ο ίδιος λέει ότι είναι από τα καλύτερα που έχει ακούσει φέτος από τις συμμετοχές. Lol... . Από τις καμία 35αρια συμμετοχές έχουν βγει μέχρι τώρα μολις 4 τραγούδια βρε... 🤣

Από 1 Φεβρουαρίου και έως αρχές Μαρτίου ξεκινάνε να βγαίνουν τα τραγούδια.

• Like
Δεν αλλάζει σε τίποτε αυτό που έγραψα. Επίσης θα πρέπει να περιμένεις να βγει ικανός αριθμός τραγουδιών για να κρίνεις τα από τα reactions.
Έχει δρόμο ακόμα. Ο ίδιος λέει ότι είναι από τα καλύτερα που έχει ακούσει φέτος από τις συμμετοχές. Lol... . Από τις καμία 35αρια συμμετοχές έχουν βγει μέχρι τώρα 4 τραγούδια βρε... 🤣
Λεει οτι ειναι η καλυτερη ελληνικη συμμετοχη εβερ..Δεν εχει ακουσει του Ρακιντζη μαλλον, ακακακα.

Λεει οτι ειναι η καλυτερη ελληνικη συμμετοχη εβερ..Δεν εχει ακουσει του Ρακιντζη μαλλον, ακακακα.

Εμ, είδες; Δεν ξέρει το παιδί. Πάλι καλά που εντόπισε κάποια πράγματα που διορθώνονται εύκολα, όπως κι εμείς εδώ.
Όμως όπως είδες, κι αυτός δεν κατάλαβε τίποτε από το τραγούδι και αρκέστηκε στα της εμφάνισης. Τι περίμενες; Έτσι θα πάει δυστυχώς. Κι εδώ είναι το πρόβλημα

Εμ, είδες; Δεν ξέρει το παιδί. Πάλι καλά που εντόπισε κάποια πράγματα που διορθώνονται εύκολα, όπως κι εμείς εδώ.
Όμως όπως είδες, κι αυτός δεν κατάλαβε τίποτε από το τραγούδι και αρκέστηκε στα της εμφάνισης. Τι περίμενες; Έτσι θα πάει δυστυχώς. Κι εδώ είναι το πρόβλημα
Γιατι δεν ξερει, επειδη εξεφρασε προσωπικη αποψη?
Τι περιμενες δλδ, να του αρεσει η συμμετοχη της Γαρμπη ? 😄

Γιατι δεν ξερει, επειδη εξεφρασε προσωπικη αποψη?
Τι περιμενες δλδ, να του αρεσει η συμμετοχη της Γαρμπη ? 😄

Σοβαρά τώρα, δεν περιμένω να ήξερε την Γαρμπή, το μάθημα σολφέζ, το Σωκράτη εσύ σούπερσταρ κλπ. που είναι πολύ παλιά
Αλλά το να λες ότι είναι ότι καλύτερο από ελληνική συμμετοχή, έχεις αφήσει απ' έξω Παπαρίζου και sakis.
Ε, ΟΚ, ας πούμε ότι το παιδί δεν ξέρει.

• Like
Σοβαρά τώρα, δεν περιμένω να ήξερε την Γαρμπή, το μάθημα σολφέζ, το Σωκράτη εσύ σούπερσταρ κλπ. που είναι πολύ παλιά
Αλλά το να λες ότι είναι ότι καλύτερο από ελληνική συμμετοχή, έχεις αφήσει απ' έξω Παπαρίζου και sakis.
Ε, ΟΚ, ας πούμε ότι το παιδί δεν ξέρει.
Εγω το βρισκω αθλιο το κομματι της Παπαριζου... Επιτρεπεται φανταζομαι να εχω αποψη?
Πολυ καλα εκαναν στο Αμαν τοτε και το ξεφτιλησαν.
Απο τα μικρατα μου πληρωνω τη μουσικη που ακουω (πολλες φορες δυσκολευομουν να πληρωσω το ενοικιο επειδη ο μισθος πηγαινε σε cd και βινυλια) , δεν μεγαλωσα με streaming.
Και ναι, τι να μας πει ο τυπος αυτος, εχουμε δικη μας αποψη.

Εγω το βρισκω αθλιο το κομματι της Παπαριζου... Επιτρεπεται φανταζομαι να εχω αποψη?
Πολυ καλα εκαναν στο Αμαν τοτε και το ξεφτιλησαν.
Απο τα μικρατα μου πληρωνω τη μουσικη που ακουω (πολλες φορες δυσκολευομουν να πληρωσω το ενοικιο επειδη ο μισθος πηγαινε σε cd και βινυλια) , δεν μεγαλωσα με streaming.
Και ναι, τι να μας πει ο τυπος αυτος, εχουμε δικη μας αποψη.
Ναι φυσικά μπορείς να έχεις άποψη.
Αλλά το βίντεο το έβαλες ως απάντηση στο σχόλιο μου περί του ότι δεν θα κάνει κούκου στον Ευρωπαίο αυτό το τραγούδι που στέλνουμε.

Ναι φυσικά μπορείς να έχεις άποψη.
Αλλά το βίντεο το έβαλες ως απάντηση στο σχόλιο μου περί του ότι δεν θα κάνει κούκου στον Ευρωπαίο αυτό το τραγούδι που στέλνουμε.
Βαρεθηκα να κανω δικο μου βρε. :p

Βαρεθηκα να κανω δικο μου βρε. :p

Ελπίζω να μην κάνεις και να λες ότι είναι η Αστεροματα ο,τι καλύτερο από Ελληνική συμμετοχή, γιατί δεν θα ναι σα να μπαίνει η Άνοιξη, να ξες... 🤣

Ελπίζω να μην κάνεις και να λες ότι είναι η Αστεροματα ο,τι καλύτερο από Ελληνική συμμετοχή, γιατί δεν θα ναι σα να μπαίνει η Άνοιξη, να ξες... 🤣
Ποια "Ανοιξη" το σολο σαξοφωνο του μπαρμπα το εχεις ακουσει? 😆

Τραγουδάρα η "Άνοιξη"
13η ανάμεσα σε 22 συμμετοχές.
Δεν έπιασε φαίνεται τον ευρωπαϊκό παλμό της εποχής. :)

Ποια "Ανοιξη" το σολο σαξοφωνο του μπαρμπα το εχεις ακουσει? 😆
Εννοείται. Αλλά εκείνο ηταν ατύχημα της στιγμής και όχι μέρος του κανονικού τραγουδιού.

Έχω κι εγώ άποψη για ελληνικές συμμετοχές που έχουν θεωρηθεί καλές αλλά εμένα μου φέρνουν μια αηδία. Και άλλες που μου φαίνονταν αδιάφορες στην αρχή αλλά τελικώς όταν βλέπεις όλο το πακέτο εντός του context του διαγωνισμού, αλλάζεις γνώμη.

• Like
Τραγουδάρα η "Άνοιξη"
13η ανάμεσα σε 22 συμμετοχές.
Δεν έπιασε φαίνεται τον ευρωπαϊκό παλμό της εποχής. :)

Βρε, το έγραψα με τίτλο τραγουδιού της Eurovision και όχι κατ' ανάγκη γιατί είναι τραγουδάρα η Άνοιξη ( που είναι 😜).

Βρε, το έγραψα με τίτλο τραγουδιού της Eurovision και όχι κατ' ανάγκη γιατί είναι τραγουδάρα η Άνοιξη ( που είναι 😜).
Αυτός εδώ ο τύπος είχε βγει καλύτερος νέος και υποσχόμενος folk τραγουδιστής στη Μ. Βρετανία την εποχή που βγήκε το άλμπουμ (γύρω στο 2011).
Όλο το άλμπουμ έτσι πάει..Μη σου πω ότι αυτό είναι από τα πιο χαρούμενα του δίσκου.
Η μουσική δεν πάει "αυτό είναι κλαψα" (άρα αποτυχία ) ,το άλλο είναι μες στη τρελή χαρά" (άρα εγκρίνουμε) κλπ κλπ.
Κάθε κομμάτι αγγίζει συγκεκριμένες 'χορδες' .
Επέτρεψέ μου να σου πω ότι το κοινό της Γιουροβίζιον είναι περαστικοί από τη μουσική. Φασαίοι που λεν και στο χωριό μου.
Περαστικός = Απρόβλεπτος.