Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Νομίζω δεν είναι ντροπή να βλέπουμε EV αρκεί να το διασκεδάσουμε όπως όταν πάμε σε ένα κέντρο να διασκεδάσουμε το βράδυ.

Εμένα μου άρεσε το τρελοκομειο οι Μολβαδοι, οι Άγγλοι και η Ουγγαρία πολυ μπίτατα κομματάκια όπως και χάρηκα για τους νικητές, μικρές χώρες είναι Καλο να μιλάνε .
Αα ηξεχασα και την πολυ καλή ροκια της Γεωργίας! Φωναρα...

Γέλιο πολυ οι Ιρλανδοί ενώ οι δικοί μας νομίζω δεν άξιζαν τόσο ψηλά, παρότι για τα δικα μας αυτιά είναι γνωριμία και ωραίος ήχος, στους βόρειους είναι αδιάφορο... Και το 10 της Γερμανίας Πρέπει να ήταν political που λένε στο χωριό μου ;)

Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο )

Πιστευω της Γερμανιας και Ιταλιας ηταν αλλου μουσικα,και προσωπικα αλλαξα γνωμη για την Λενα.
Της Σλοβενιας και Γεωργιας χαραμιστηκαν κανονικα.Φοβερα κομματια

Re: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο )

διαφωνω , ο "τενορος" ηταν χαλια, δεν παταγε σε καιμια νοτα , ηταν φαλτσος, και δεν ηταν καν τενορος αν μπορεις να ξεχωρισεις τις φωνες . Ενας "βρωμικος" βαρυτονος ηταν. Μην παρασυρομαστε απο τα media ο "τενορος" και Η φωναρα!!!

Ειναι γεγονός πως η ιντερνετική εκτέλεση που ειχα ακούσει ήταν καλύτερη απο την πραγματική. Φωνή σίγουρα ειχε καλή, αλλά καπου ειχε και φαλτσα στην τελική εκτελεση, ίσως γι αυτό να πάτωσε (μόνο απο Ελλάδα πήρε 12αρι νομίζω...)

Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο )

Εγώ πιστεύω ότι ήταν η καλύτερη διοργάνωση που έχω δεί, όσον αφορά τα τραγούδια.

Το καλύτερο μακράν κατά την ταπεινή μου γνώμη και πιο αδικημένο ήταν της Γεωργίας. Κομματάρα, στέκεται και εκτός eurovision άνετα. Πειστική σκηνική παρουσία σαν συγκρότημα και συγκλονιστική φωνάρα η γυναίκα!

http://www.youtube.com/watch?v=IJ7SGWZt9Zo

Το καλύτερο τραγούδι που έχω ακούσει την τελευταία 10ετία σε eurovision μετά το αξεπέραστο Deli των Τούρκων Mor ve Ötesi το 2008.

Last edited:

Σε μια στιγμή κοιταζόμαστε με τον ηχολήπτη και οι δύο είπαμε ταυτόχρονα ο ένας στον άλλο "φάλτσος δεν ήταν;"

Συμφωνα με την εκφωνητρια ο Γαλλος ειχε χοντρο προβλημα με το ακουστικο. Εξ ου και τα φαλτσα, που ητανε αντιληπτα μονο σε σχετικα εξασκημενα αυτια. Κατα τα αλλα ειχε χροια θεσπεσια και το τραγουδι του ηταν εξαιρετικο.
(ετσι τουλαχιστον ακουγοταν απο τα ηχεια του στερεοφωνικου)

Για εμας τωρα, με το δεκαρι της Γερμανιας ειναι ηλιου φαεινοτερο ακομη και για τους πιο δυσπιστους οτι "σπρωχτηκαμε" πολιτικα στην εβδομη θεση, ειδαλλως θα πατωναμε κανονικα.

Δεν έπαιζε μόνο ακουστικό. Είχε και μόνιτορ χαμηλά μπροστά του για να ακούει και από εκεί. Πάντως και στην πρόβα προχτές πάλι φάλτσος ήταν...

Δεν έπαιζε μόνο ακουστικό. Είχε και μόνιτορ χαμηλά μπροστά του για να ακούει και από εκεί. Πάντως και στην πρόβα προχτές πάλι φάλτσος ήταν...

ναι ρε παιδια μουφα τενορος ηταν ο τυπος! "Βρωμικος" βαρυτονος ηταν οπως ειπε και η γυναικα μου που ειναι μουσικος

Εξακολουθείτε και βλέπετε αυτό το στημένο καραγκιοζιλίκι ? Έχετε θάρρος πάντως το ομόλογο.

Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο

Εξακολουθείτε και βλέπετε αυτό το στημένο καραγκιοζιλίκι ? Έχετε θάρρος πάντως το ομόλογο.

Μέσα σε όλα τα άλλα και αυτό Κωνσταντίνε!

Καλά, δεν πάθαμε και τίποτα, εδώ που τα λέμε...Πες οτι πήγες σε πανηγύρι!

Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο

Το παλληκάρι πήγε μόνο του,χωρίς κανένα προμο,χωρίς ένα στοιχειώδες βιντεοκλίπ και με όλους εναντίων του και στάθηκε άξιος στην ερμηνεία του και στο στήσιμό του.
Εγώ γούσταρα και τους κίονες και τα γαλανά χρώματα.
Σιγά την ντροπή..

Μονος εναντια σε ολους , κατατρεγμενος απο την ζωη και την μοιρα , φτωχος απεναντι στην δυναμη του πλουτου....

Σαν ταινια με τον Ξανθοπουλο μου ακουγεται.:Banane0:

Το καλύτερο τραγούδι που έχω ακούσει την τελευταία 10ετία σε eurovision μετά το αξεπέραστο Deli των Τούρκων Mor ve Ötesi το 2008.

Ροκ υποτειθεται οτι ειναι το τραγουδι αυτο?

Απορω πως σου αρεσει.

Μονος εναντια σε ολους , κατατρεγμενος απο την ζωη και την μοιρα , φτωχος απεναντι στην δυναμη του πλουτου....

Σαν ταινια με τον Ξανθοπουλο μου ακουγεται.:Banane0:

Ναι, το μόνο που έλλειπε από τη σκηνή ήταν η "αρκούδα" με τα σκαρπίνια από την Οδύσσεια ενός ξεριζωμένου για να ολοκληρωθεί το concept

Twelve Points !!!!!!!!!!!!!!!!!

Τον είχαμε δει στο Θαλασσα πριν 4-5 χρόνια
''Εισαι αμαρτωλή...'' το απογείωσε!!!!
:worshippy::worshippy::worshippy::worshippy:

Τι νομίζεται οτι δεν θα τους αρέσει???
Ειδαμε και στις Καννες ο Ζαμπετας τι τους εκανε
Καμια συγκριση βεβαια μεταξύ τους