Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο )

Καλά ρέ bull τί έριξες πρωί-πρωί.:worshippy::worshippy:..ΘΕΟΣ ο Δαμάσκος..

Κίνηση,λαρυγγισμοί,διεύθυνση ορχήστρας ,επαφή μέ το κοινό...

ΘΕΟΣ.:Banane0::firstprize:

Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο )

Για ακόμα μια φορά αναγκάστηκα να την δω μέχρι που κάποια στιγμή πήρε ο ύπνος το έτερο ήμισυ κι έτσι άλλαξα κανάλι κι ησύχασα.:Banane0:

Συνεχίζω πάντως να μην μπορώ να βρω λόγο ύπαρξης αυτού του θεσμού όπως επίσης δεν μπορώ να καταλάβω που βρίσκει το ενδιαφέρον τόσος κόσμος και κάθεται και το παρακολουθεί.
Κι όχι μόνο παρακολουθεί, αλλά έχει να συζητά μέρες πριν τον διαγωνισμό αλλά και μέρες μετά...:nounder:

Ε τι να λέμε τώρα, υπάρχουν άπειρα φριχτά doberman songs για να στείλουμε πχ:http://www.dailymotion.com/video/x3imcw_giannoulis-vazaios-pitsirika-remix_music

Μπιλ είναι αλλο επιπεδο ο Λευτέρης

http://www.youtube.com/watch?v=-NnlepjvBAw&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=3Prp-mljqpA

Re: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο )

Εγώ γιατί δεν τον έχω δει ακόμη αυτόν????

Πετραλιααααααά!!!!

Τι να πω ρε παιδιά, αν τύχει και βρεθείτε σε πανηγύρι/γιορτή στην επαρχία.....εκεί να δείτε γύρω-γύρωβίζιον!!!

Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο

Τι να πω ρε παιδιά, αν τύχει και βρεθείτε σε πανηγύρι/γιορτή στην επαρχία.....εκεί να δείτε γύρω-γύρωβίζιον!!!

Τι νομίζεις ότι κάνουμε τον Αύγουστο στα βουνά και τους κάμπους της Ηλείας; :D

χαχααχα ναι ναι έχω πάει στους Τσακαίους,από την περιοχή σου..Γυρωβίζιον κάργα και η σκόνη σύννεφο χαχαχα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κ

Τι νομίζεις ότι κάνουμε τον Αύγουστο στα βουνά και τους κάμπους της Ηλείας; :D

Ξέρω αλλά απαγορεύεται απο τον κανονισμό να το γράψω!! :D:D

Να τους πει κανενα ''love me tender μωρή''
να γίνει το ελα να δεις
μπας και μας μειωσουν κανενα επιτόκιο....

Απάντηση: Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κ

Ροκ υποτειθεται οτι ειναι το τραγουδι αυτο?

Απορω πως σου αρεσει.

Είναι alternative rock κάτι σαν τους REM (ΟΚ, ιεροσυλία) να καταλάβεις.

Είναι λίγο dark το στύλ τους με κοινωνικό - πολιτικό στίχο και θεωρούνταν τότε έκπληξη ότι τους αφήσαν οι Τούρκοι να εμφανιστούν στη Eurovision.

Όχι μόνο μ' αρέσει, το έλιωσα στο youtube εκείνη την περίοδο.

Last edited:

Προφανώς ντρεπόμαστε για τους "λαϊκούς" χορούς μας.

Καθόλου, όμως θα διαφωνήσω ότι η κριτική ως προς τα τραγούδια αυτού του τύπου ενέχει και απόρριψη και υποκρύπτει ντροπή για τους λαϊκούς μας χορούς. Θεωρώ ότι τέτοια τραγούδια προέρχονται κατευθείαν από τις "λαϊκές" μας πίστες και δεν έχουν σχέση με τους λαϊκούς μας χορούς άλλη από την φθηνή απομίμηση των τελευταίων.

Μόνο η Κύπρος μας έδωσε δωδεκάρι μέσω γιουχαϊσμάτων,ενώ άλλες όμορες χώρες που αλληλοψηφίζονται,θεωρούνται νορμάλ.

Καλά δεν ήταν ντροπή να γιουχάρουν την Κύπρο που έδωσε ένα δωδεκάρι στον τραγουδιστή που εξάλλου ήταν και παιδί της, και να βγάζουν μούγκα πχ για την Αυστρία, τη Δανία και τους λοιπούς γείτονές τους. Καραϋποκριτές....

Eδω γιουχαρανε οταν μια χωρα τους εβαζε βαθμολογια απο 1-4 βαθμους . Τους εχει μεινει το homo superior μου φαινεται και ικανοποιουνταν μονο αν τους εβαζαν καλη βαθμολογια για γλυψιμο.
Ουνοι...

M...

:chinscratch:

Τι .....σκουλαρικι φοραει η εκ Αλβανιας τραγουδιστρια ......

Μετα την εμφανιση εκεινων των απιστευτων Ουκρανων ειναι η πιο εξεζητημενη εμφανιση.

Ειπα κι εγώ, δεν θα σχολιάσει κανείς το Γυροβύζιον ;)

Κάθε χρόνο και χειρότερα!

Θεικη εμφανιση απο τις Ρωσιδες γιαγιαδες !!!

Καλες οι γιαγιαδες, αλλα η Σουηδια θα κερδισει....

Καλά, οι γιαγιάδες είναι οπτικοακουστικό Prozac! ;)

Να σας πω την αλήθεια, η Σουηδέζα με τρομάζει. Σαν να βγήκε απο Γιαπωνέζικο θρίλερ φαίνεται. Σαντάκο μου! :p

Edit:
Vive la France

Last edited: