Re: EUROVISION τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )
Σε τετοιο στυλ προτιμουσα χιλιες φορες της Σλοβενιας.
Σε τετοιο στυλ προτιμουσα χιλιες φορες της Σλοβενιας.
Η gay κοινοτητα παρακολουθει συσσωμη το σοου και δινει και την δικη της πινελια οποτε δινεται η ευκαιρια.
Περναει και μηνυματα σιγα σιγα οπως λενε οτι "ειμαστε Nation".
Οσο ψηφιζει το κοινο αυτα θαναι τα αποτελεσματα. Μονο αν ξαναγυρισουν σε 100% αποτελεσματα επιτροπης αντι του 50% πουναι τωρα θα σταματησουν τετοια φαινομενα. Οπως και του να ψηφιζονται οι γειτονικες χωρες μεταξυ τους.
Αλλα η συμμετοχη του κοινου φερνει και λεφτα και την χαρα της συμμετοχης οποτε ειναι δικοπο μαχαιρι.
Ισλανδια ,Νορβηγία, Αρμενία ,Σουηδία, Ολλανδία.
Χαρά στο κουράγιο σας παιδιά που χάσατε 2 ώρες από τη ζωή σας για να δείτε Eurovision, δεν θα το έκανα με τίποτα.
Εγώ πάντως προτίμησα να δω το "'The World's End" με τον Simon Pegg, μουσικούλα κι εκεί έστω και αν δεν ήταν του απολύτου γούστου μου.
Τουλάχιστον θυμήθηκα το "Step on".
Δεν χάσαμε δύο ώρες από τη ζωή μας, αντίθετα, παίζει να ήταν οι καλύτερη σκηνή για τηλεοπτικό show που έχει φτιαχτεί ποτέ στον κόσμο. Αναμένουμε να δούμε πως θα ξεπεράσουν αυτό το επίπεδο στα επόμενα χρόνια. Τα συστήματα προβολής, ο φωτισμός, οι εγκαταστάσεις, και όλο το σύστημα τηλεοπτικής παραγωγής, από τους γερανούς των καμερών μέχρι και την ακρίβεια της σκηνοθετικής διαδικασίας έχουν φτάσει σε άπιαστες διαστάσεις.
Ξέρουμε ονόματα του πολωνικου τημ;
Χαρά στο κουράγιο σας παιδιά που χάσατε 2 ώρες από τη ζωή σας για να δείτε Eurovision, δεν θα το έκανα με τίποτα.
Εγώ πάντως προτίμησα να δω το "'The World's End" με τον Simon Pegg, μουσικούλα κι εκεί έστω και αν δεν ήταν του απολύτου γούστου μου.
Τουλάχιστον θυμήθηκα το "Step on".
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.