taksidiotis
Established Member
- 30 January 2015
- 237
Μιας κι η Ελλάδα ήταν ετσι κι αλλιώς αδιάφορη για μένα,για δικούς μου λόγους,επέλεξα.
Αζερμπαϊτζάν.
Σουηδία.
Φινλανδία.
Αζερμπαϊτζάν.
Σουηδία.
Φινλανδία.
Παιδιά δεν είδα το κυπριακό να είναι αντιγραφή... Επειδή το είχα ακούσει αυτό να το λένε, τα άκουσα δίπλα δίπλα και δεν βρήκα ομοιότητα πέρα απο το οτι ήταν ακουστικά "οικείος" ο ήχος της Κύπρου...
Και να πω και την μεγάλη ιεροσυλία... - όταν πρωτοάκουσα το ελληνικό, στο μυαλό μου ήρθε μόνo το παρακάτω αριστούργημα, το οποίο φυσικά δεν έχει κοινά σημεία με το ελληνικό πέρα απο "γνώριμο" ήχο (για μένα) σε κάποια σημεία... (μην πετάξετε πέτρες...)
Mόνο το beat είναι ίδιο... - το tempo... ντούπου-ντούπου-ντούπου...Πλάκα κανεις, έτσι;
Mόνο το beat είναι ίδιο... - το tempo... ντούπου-ντούπου-ντούπου...
Aυτό δεν σημαίνει τίποτα. Δεν κρίνεται έτσι η ομοιότητα μεταξύ 2 τραγουδιών...
Κάνε μου μία χάρη... Ακου τα δύο τραγούδια στο youtube αν θέλεις... και μετά δώσε εδώ τα 2 λινκς και γράψε σε ποιές χρονικές στιγμές (συν-πλην 2 δευτερόλεπτα) εντοπίζεις τις ομοιότητες. Πραγματικά με ενδιαφέρει, για να δω που κάνω λάθος - αν κάνω...Ελα τωρα... Ξεκαθαρο rip-off εινα, ειδικα στο ρεφρεν. Το αναγνωρισα σε δευτερολεπτα.
Βρε συ, τα εχω ακουσει πολλες φορες τα τραγουδια. Εδω σου τα εβαλα overlay το ενα πανω στο αλλο και δεν ακους τις ομοιοτητες;Κάνε μου μία χάρη... Ακου τα δύο τραγούδια στο youtube αν θέλεις... και μετά δώσε εδώ τα 2 λινκς και γράψε σε ποιές χρονικές στιγμές (συν-πλην 2 δευτερόλεπτα) εντοπίζεις τις ομοιότητες. Πραγματικά με ενδιαφέρει, για να δω που κάνω λάθος - αν κάνω...
Καλέ, τί το συζητάμε? Ακόμα και οι χορεύτριες ίδια κουστούμια με το bad romance φορούσανΚάνε μου μία χάρη... Ακου τα δύο τραγούδια στο youtube αν θέλεις... και μετά δώσε εδώ τα 2 λινκς και γράψε σε ποιές χρονικές στιγμές (συν-πλην 2 δευτερόλεπτα) εντοπίζεις τις ομοιότητες. Πραγματικά με ενδιαφέρει, για να δω που κάνω λάθος - αν κάνω...
Ε αυτό σιχαίνομαι στην Eurovision, ΠΡΕΠΕΙ να κερδίζει το τραγούδι που είναι political correct ή ταυτίζεται με την τρέχουσα πολιτική κατάσταση....πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουμε ότι πρόκειται απλά για έναν διαγωνισμό τραγουδιού και όχι πολιτικές συμφωνίες, φιλίες μεταξύ κρατών κλπ...πόσο δύσκολο είναι να ψηφίζουμε όλοι μας ΑΠΛΑ το τραγούδι που μας αρέσει? Ολα δύσκολα τα κάνουμε...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.