Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Εντάξει. Ψιλοκαταλαβαμε τον πρώτο. Ψάξτε τον δεύτερο... .
Πιο ξεσηκωτικος ο Κροάτης εδώ από τον ημιτελικό.
Δώστε το βραβείο από τώρα. 😁

Αν ο διαγωνισμός ήταν μόνο μουσικη για μένα η πενταδα 1 Ελβετία 2 Κροατία,3 Γαλλία,4 Αυστρία,5 Αρμενια

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Δεν βλεπω πως θα το χασει η Κροατια.

στις αλλαξοψηφιες δεν ξερω τι γινεται αλλα μακραν το πιο λογικο να το σηκωσουν οι baby lasagna

Last edited:
  • Like
Reactions: Paris2018
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Eχουν φτιαξει πολυ δυνατη καλλιτεχνικη ομαδα οι Ουκρανοι παντως, χρονια στην διαφορετικοτητα και την πρωτοτυπια εχουν μαθει να βγαζουν απο την μτγα ξυγκι....

Κροατία άνετα κιόλας….απλα δεν ξέρω τον δεύτερο….
Για δεύτερη θέση έως 5η θα έλεγα Ελβετία, Γαλλία, Ουκρανία και θα κάνω την έκπληξη Ισραήλ!!

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
441410935_998052935657067_98089656235401416_n.jpg

:p

Μπράβο στη Μαρίνα και στην κοπελίτσα της Κύπρου! Τα πήγαν ωραία σήμερα :)

Της Σερβίας είναι πολύ όμορφο και μελωδικό κομμάτι. Από τα αγαπημένα μου από την αρχή που το άκουσα.

Το τραγούδι της Λετονίας επίσης ωραίο, το ερμήνευσε ξανά αρκετά όμορφα και με συναίσθημα.

Της Λιθουανίας που είναι το αγαπημένο μου, σήμερα θα το ήθελα λιγάκι διαφορετικό...καλό ήταν όμως, συνεχίζει και είναι το αγαπημένο μου. Στον ημιτελικό μου άρεσε καλύτερα, ειδικά μετά τη μέση, στο κορυφαίο πέρασμα, και μέχρι το τέλος.

Ένα που μου άρεσε σήμερα, ήταν της Γερμανίας. Ωραίο τραγούδι, και όμορφη ερμηνεία πάνω στην πίστα.

Το ίδιο και της Γαλλίας. Συγκινητικό τραγουδάκι. Σε αγγίζει λίγο βαθύτερα.

Της Αυστρίας πολύ αγαπημένο, και ωραία παρουσία σήμερα :)

Η Κροατία λογικά θα το πάρει απ'ότι φαίνεται. Τα έδωσε πάλι όλα πάνω στην πίστα :)

Η πιο λεπτή από τις δυο Ουκρανές τραγουδίστριες, μου αρέσει πολύ ως γυναίκα :D

Ωραία ήταν τα περισσότερα απόψε. Εντυπωσιακή παραγωγή, οι καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Ας μην είμαστε επικριτικοί, είναι μια γιορτή μεγάλη όλο αυτό, και μπορεί να βρει κάποιος ωραία τραγούδια, και επίσης υπάρχει και ποικιλομορφία, αρκετά διαφορετικά στυλ τραγουδιών.

Της Σουηδίας από ποιο ξένο πολύ γνωστό είναι αντιγραφή?