Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

.....
Πλέον είναι είδηση ότι κάποιος είναι πανσέξουαλ (σαβουρογ...η τον λέγαμε στα νιάτα μου) .

Πανσέξουαλ δεν είναι και πως τον τρώει όταν λάχει?
Πως πηγαίνει και με θερμοσίφωνες άμα λάχει?
Και με σαλάχι?
Και με μακαρονάκι κοφτό?
κλπ κλπ

Στα δικά μου νιάτα, σαβουρογ@μης ήταν όποιος πήδαγε όποια δεν πηδούσαν οι άλλοι (λόγω εμφάνισης)

• Haha
Reactions: pauleta
Στα δικά μου νιάτα, σαβουρογ@μης ήταν όποιος πήδαγε όποια δεν πηδούσαν οι άλλοι (λόγω εμφάνισης)
Δεν ξέρω πόσο νιάτο είσαι , αλλά και στα δικά μου νιάτα (πριν από καμμία 45αρια χρόνια) αυτήν της έννοια ξέραμε 😃

• Haha
Reactions: Billy the Kid
Εμένα πάντως, μου έκανε τρομερή εντύπωση οι 323 βαθμοί του Ισραήλ από τον κόσμο και μάλιστα με τα περισσότερα 12άρια από τους άλλους. Μιας και το τραγούδι, πραγματικά δεν ήταν κάτι, αναρωτιέμαι πόσα λεφτά ρίξανε (μιας και κάθε ψήφος ήταν €1) για να το κάνουν σε αυτές τις χώρες. Και ναι, μια χαρά γίνεται μέσω του site της Eurovision. Σε ρωτάει να διαλέξεις από που ψηφίζεις σε λίστα και όχι αυτόματα μέσω ip.
Ήταν που ήταν τσίρκο, έγινε πια και πολιτικό τσίρκο. Τι ωραία χρόνια όταν δεν είχαμε ιδέα τι θα δούμε και βλέπαμε τα τραγούδια πρώτη φορά στην τηλεόραση. Τώρα, βλέπουμε μόνο ατζέντες, πολιτικές ή όχι.
Γούστα είναι αυτά, προσωπικά το τραγούδι του Ισραήλ μου άρεσε αρκετά, το είχα γράψει και πριν βγουν οι τελικές βαθμολογίες, και το είχα βάλει στην πρώτη 5αδα. Ενώ είναι ίσως το μόνο από τα χτεσινά που θα μπορούσα να το ακούσω και μόνος μου ή να το έβλεπα συμπαθητικά μέσα σε ένα άλμπουμ, προσωπικά το είχα ξεχωρίσει εξαρχής, προφανώς άρεσε και σε άλλους, ενώ π.χ το κομμάτι της Αρμενίας που αναφέρθηκε από κάποιους εδώ ότι τους άρεσε το βρήκα στα ορια του άθλιου εως σε σημείο που απορώ πως το κατέβασαν αυτό, για μένα ίσως το χειρότερο στην φετινή διοργάνωση....οπότε περι ορέξεως....

Δεν ξέρω πόσο νιάτο είσαι , αλλά και στα δικά μου νιάτα (πριν από καμμία 45αρια χρόνια) αυτήν της έννοια ξέραμε 😃
Αν πριν 45 χρόνια ήσουν νιάτο, είμαστε συνομήλικοι.
Ετυμολογικά αν το πάρει κανείς, σαβούρα έχει συνθετικό.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: mdvq
Εμένα πάντως, μου έκανε τρομερή εντύπωση οι 323 βαθμοί του Ισραήλ από τον κόσμο και μάλιστα με τα περισσότερα 12άρια από τους άλλους. Μιας και το τραγούδι, πραγματικά δεν ήταν κάτι, αναρωτιέμαι πόσα λεφτά ρίξανε (μιας και κάθε ψήφος ήταν €1) για να το κάνουν σε αυτές τις χώρες. Και ναι, μια χαρά γίνεται μέσω του site της Eurovision. Σε ρωτάει να διαλέξεις από που ψηφίζεις σε λίστα και όχι αυτόματα μέσω ip.
Ήταν που ήταν τσίρκο, έγινε πια και πολιτικό τσίρκο. Τι ωραία χρόνια όταν δεν είχαμε ιδέα τι θα δούμε και βλέπαμε τα τραγούδια πρώτη φορά στην τηλεόραση. Τώρα, βλέπουμε μόνο ατζέντες, πολιτικές ή όχι.
Να σου απαντήσω εγώ που ψήφισα Ισραήλ; όχι, δεν πήρα λεφτά, μάλιστα πλήρωσα και από πάνω. Ψήφισα επειδή είδα το δικο μας το ζαβό να χασμουριέται επιδεικτικά και να κάνει ότι κοιμάται ενώ η Ισραηλινή απαντούσε στην ηλίθια ερώτηση ηλίθιου δημοσιοκάφρου "νομίζετε ότι η παρουσία σας εδώ θέτει σε κίνδυνο τους άλλους τραγουδιστές;" Σε συνδυασμό με τα καμώματα του άλλου βλαμένου από την Ολλανδία έφτασα στο συμπέρασμα ότι η κοπέλα δέχεται μπούλινγκ και εμένα δε μου αρέσει το μπούλινγκ.

Πρέπει οι straight να κάνουν αντεπίθεση στην lgbt κοινότητα. τόσες ήττες dana internasional consita nemo

Το παρακάτω έχει όλα τα στοιχεία βρωμικες λέξεις, αναφορα στην απαξιωση των πολιτικών
Τι να μας πουν οι βουλευτές
οι σκύλοι των κομμάτων
εδώ μιλάμε για σουξέ
το άσμα των ασμάτων....
φολκλορ, με ηλεκτρική κιθάρα στίχοι με αλληγορικό περιέχομενο που εξυμνούν την ειρήνη και την αγάπη.......
στην δεκάδα θα μπει σίγουρα, αν έχει φούστα και ο ερμηνευτής ακόμα καλύτερα, ή και χωρις φούστα σαν τον windows 95.....
Mπορούμε να στείλουμε κάποιον παπά κανά ρασοφόρο να αναβιωσουμε seventies σαν τον Ντέμη Ρούσο να σοκαρουμε να ροκαρουμε την κοιμισμένη Ευρώπη.

Μια φορά το ακούς και δεν το ξεχνάς σε όλη σου την ζωή.

Last edited:
Πανσέξουαλ δεν είναι και πως τον τρώει όταν λάχει?

Νομίζω αυτοί είναι οι bisexual. :unsure:
Αλλά και εγώ παππούς θεωρούμαι, όλα αυτά είναι καινούργια για εμένα.

Να σου απαντήσω εγώ που ψήφισα Ισραήλ; όχι, δεν πήρα λεφτά, μάλιστα πλήρωσα και από πάνω. Ψήφισα επειδή είδα το δικο μας το ζαβό να χασμουριέται επιδεικτικά και να κάνει ότι κοιμάται ενώ η Ισραηλινή απαντούσε στην ηλίθια ερώτηση ηλίθιου δημοσιοκάφρου "νομίζετε ότι η παρουσία σας εδώ θέτει σε κίνδυνο τους άλλους τραγουδιστές;" Σε συνδυασμό με τα καμώματα του άλλου βλαμένου από την Ολλανδία έφτασα στο συμπέρασμα ότι η κοπέλα δέχεται μπούλινγκ και εμένα δε μου αρέσει το μπούλινγκ.
Δεν ήθελα να το γράψω πριν άλλα ναι και εγώ το ψήφισα το Ισραήλ μαζί με την σύζυγο, μας άρεσε πολύ το κομμάτι και δεν μας άρεσε καθόλου η συμπεριφορά δημοσιογράφων κλπ. προς την κοπέλα.

Επιτρέπονται σημαίες χωρών και η σημαία του ουράνιου τόξου.
Τι δεν καταλαβαίνετε;

Slimane - Mon Amour (LIVE) | France 🇫🇷 | Grand Final | Eurovision 2024​

E συγνωμη ο τραγουδιστης ηταν πολυ καλος οντως αλλα το τραγουδι μαπα .

Περσι ειχαν στειλει πολυ καλυτερο τραγουδι αλλα οχι θεα τραγουδιστρια

Slimane - Mon Amour (LIVE) | France 🇫🇷 | Grand Final | Eurovision 2024​

E συγνωμη ο τραγουδιστης ηταν πολυ καλος οντως αλλα το τραγουδι μαπα .

Περσι ειχαν στειλει πολυ καλυτερο τραγουδι αλλα οχι θεα τραγουδιστρια

Συμφωνώ, φωνάρα ο τύπος άλλα το τραγούδι δεν....όσο καλή φωνή και να έχεις χωρίς καλό κομμάτι δεν πας πουθενά.

Εσθονια πολυ χειροτερο απο το ζαρι, Αρμενια κακο, το ιδιο και λιγο χειροτερο απο το Ζαρι.
Το Ισραηλ πολυ ωραιο κοματι, βαλε και την διασπορα και εχεις το καλο αποτελεσμα.
Γαλλια φυσικα κορυφαιο ερωτικο κοματι, η μελωδια μου θυμησε και λιγο Κριστοφ.
Τον Νεμο μαλλον τον εβγαλαν πιτσιρικαδες και η λοατκι κοινοτητα εκτος και αν
εχει καποια μουσικη αξια που δεν καταλαβα. ( ή γερασα και δεν συντονιζομαι
με τους νεους ρυθμους)

Να υπενθυμήσω οτι άλλα ψήφισαν οι επιτροπές και άλλα ο κόσμος.
Στην ψηφοφορία του κόσμου ήταν τέταρτη η Ελβετία!
Κοινώς δεν τον γούσταραν να κερδίσει!!
Πρώτη βγήκε η Κροατία και δεύτερο το Ισραήλ.

Να υπενθυμήσω οτι άλλα ψήφισαν οι επιτροπές και άλλα ο κόσμος.
Στην ψηφοφορία του κόσμου ήταν τέταρτη η Ελβετία!
Κοινώς δεν τον γούσταραν να κερδίσει!!
Γιατί πότε συνέπεσαν επιτροπές και κόσμος...και πέρυσι η Φιλανδία με διαφορά βγήκε πρώτη από τον κόσμο άλλα οι επιτρποές ψήφισαν Σουηδία...κάθε χρόνο τα ίδια.

• Like
Reactions: vsklav
Εδώ μας τα έχουν κάνει τσουρέκια οι "ειδικοί" ότι οι μεγάλοι καλλιτεχναρες σαν το Ελβετό πχ ,είναι καλοί και εμείς δεν μπορούμε να τους καταλάβουμε γιατί δεν είμαστε μουσικωμένοι😃
Πάντρεψε ,λέει ίσα με καμμία χιλιάδα είδη μουσικής , αλλά που να το καταλάβει ο γκαζμάς ο λαουτζίκος.
Προφανώς ο "ειδικός" δεν έχει πάρει είδηση ότι πριν αμνημονεύτων χρόνων αυτό το έχουν κάνει ένα κάρο καλλιτέχνες πχ queen (bohemian rhapsody) και το σπουδαιότερο το έχουν κάνει ΈΞΟΧΑ.

Και η δική μας πάντρεψε αλλά τόσα είδη , ΟΜΩΣ με εξαιρετική αποτυχία.
Μπριαμ φτιάχνει η γυναίκα μου,μπριαμ προσπάθησε να φτιάξει και η κόρη μου.
Κοπιάστε να φάτε της κόρης και τα ξαναλέμε 😃😃
Και επιτέλους βραβεύστε ρε μαμημενοι μια φορά, ένα νορμάλ τραγούδι με νορμάλ ερμηνευτή ή ερμηνεύτρια .
Μια χαρά τραγούδι ήταν της Γερμανίας και του Ισραήλ.
Σας πείραξε που ήταν νορμάλ όλα???,😵‍💫
Σε ένα θα σταθώ. Τα διαβάζει η κόρη σου αυτά που λες????χαχαχαχαχα

• Haha
Reactions: mdvq and karamela