Κάτω από το ξεσκονοπανο πανοφορι και το μακρύ νύχι υπάρχει ένα ωραίο κομμάτι και μια φωνάρα.
Στο live έλεγες τι τσίρκο είναι αυτό. Και έβλεπες σοβαρά κομμάτια όπως Γαλλίας, Γερμανίας, Ισραήλ και δεν μπορούσες να καταλάβεις τι είδαν στον Ελβετό.
Αξία η πρώτη θέση για μένα.
Δεν νομίζω ότι έχουν βγει ισολογισμοίΚαι πόσα ήταν τα έσοδα της ΕΡΤ από τις διαφημίσεις;
Δεν διαφωνώ, και της Μαρίνας με πιάνο ,μέχρι και καλό θα το έλεγα.
Εδώ μας ενδιαφέρει η τελική μίξη ,αυτό που ακούμε ρε αδερφέ.
Και αυτό που ακούσαμε ήταν και στις δύο περιπτώσεις για καρπαζιες (γνώμη μου φυσικά).
Και εξίσου φυσικά ,σιγά μην έκανε τίποτα αν τολμούσε και έβαινε με αυτήν την εμφάνιση ,κανονικού άνδρα δηλαδή.![]()
Ρε συ Λέω και το γλυκα-γλυκα ,σε κάποιο πανηγυριωτικο έχει στηριχθεί ,αλλά δεν θυμάμαι ποιό.Σύμφωνα με την ίδια τη Σάττι, το zari είναι βασισμένο στο παρακάτω. Η γενική έμπνευση δηλαδή ήρθε από αυτό (κάπου έχει και ένα τα τα τα μέσα το remix).
Τα τουμπελέκια στο zari παίζουν έναν πιο «ανατολίτικο» ρυθμό, εμένα μου φάνηκε σαν baladi, αλλά δεν είμαι και σίγουρος.
Ρε συ Λέω και το γλυκα-γλυκα ,σε κάποιο πανηγυριωτικο έχει στηριχθεί ,αλλά δεν θυμάμαι ποιό.
Για να είμαι ειλικρινής όλα αυτά το ίδιο μου ακούγονται.
Όταν στο χωριό στο πανηγύρι πλακώνουν τα μοιρολόγια,για να αντέξω το δίωρο που διαρκούν , μόνο με ένα καφάσι μπύρες μπορώ.
Το ίδιο και στην Κρήτη ,όταν αρχίσουν τις μαντινάδες....άλλες τρεις ώρες μαρτύριο και κατανάλωση ζύθου
Είμαι Ηπειρώτης με γυναίκα Κρητικιά.... καταλαβαίνεις τον καημό μου![]()
Στην ψηφοφορία του κόσμου, ποια ήταν η θέση της Λιθουανίας (το αγαπημένο μου φέτος)?Να υπενθυμήσω οτι άλλα ψήφισαν οι επιτροπές και άλλα ο κόσμος.
Στην ψηφοφορία του κόσμου ήταν τέταρτη η Ελβετία!
Κοινώς δεν τον γούσταραν να κερδίσει!!
Πρώτη βγήκε η Κροατία και δεύτερο το Ισραήλ.
Το ζάρι είναι άθλιο ακομη και έτσι. Επίσης δεν είναι original ακουστική εκτέλεση. Η δική μας ακουστική μύριζε τσικνα και ρετσίνα σε πλαστικό ποτήρι...Δεν διαφωνώ, και της Μαρίνας με πιάνο ,μέχρι και καλό θα το έλεγα.
Εδώ μας ενδιαφέρει η τελική μίξη ,αυτό που ακούμε ρε αδερφέ.
Και αυτό που ακούσαμε ήταν και στις δύο περιπτώσεις για καρπαζιες (γνώμη μου φυσικά).
Και εξίσου φυσικά ,σιγά μην έκανε τίποτα αν τολμούσε και έβαινε με αυτήν την εμφάνιση ,κανονικού άνδρα δηλαδή.![]()
10η με 58 ψήφουςΣτην ψηφοφορία του κόσμου, ποια ήταν η θέση της Λιθουανίας (το αγαπημένο μου φέτος)?
Ξεκάθαρα.Εβαλα σήμερα στο αμάξι και άκουσα όλα τα τραγούδια που μου άρεσαν και ο Ελβετός μου θυμησε καθαρά Κλάους Νόμι...και τον απόλαυσα το ίδιο.Μιας και άκουσα το Ελβετικό μια πιθανή επιρροή?
Να κάνω μια διευκρίνηση τότε. Είμαι καθηγητής μουσικής και ο γιος μου εχει απόλυτο αυτί. Ένας στους 10.000.
@John Locke
Στο λέω. Ότι ένα 8χρονο έχει καλύτερο αυτί από πολλούς εδώ μέσα που κρίνουν ένα κομμάτι από την εμφάνισηΝαι, ε; Μην μου πεις!
Για ποιο λόγο όταν δεν μας αρέσει η εικόνα πρέπει να μην μας αρέσει και το τραγούδι;Γιατί πρέπει να γινόμαστε φανατικοί και κοντοφθαλμοι;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.