Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Κάτω από το ξεσκονοπανο πανοφορι και το μακρύ νύχι υπάρχει ένα ωραίο κομμάτι και μια φωνάρα.
Στο live έλεγες τι τσίρκο είναι αυτό. Και έβλεπες σοβαρά κομμάτια όπως Γαλλίας, Γερμανίας, Ισραήλ και δεν μπορούσες να καταλάβεις τι είδαν στον Ελβετό.

Αξία η πρώτη θέση για μένα.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Δεν διαφωνώ, και της Μαρίνας με πιάνο ,μέχρι και καλό θα το έλεγα.
Εδώ μας ενδιαφέρει η τελική μίξη ,αυτό που ακούμε ρε αδερφέ.
Και αυτό που ακούσαμε ήταν και στις δύο περιπτώσεις για καρπαζιες (γνώμη μου φυσικά).
Και εξίσου φυσικά ,σιγά μην έκανε τίποτα αν τολμούσε και έβαινε με αυτήν την εμφάνιση ,κανονικού άνδρα δηλαδή.😁

Αυτό είναι ωραίο που έχει ντυθεί... συμμετοχή Ελβετίας 1988. 😁

• Like
Reactions: songless_bird
Και πόσα ήταν τα έσοδα της ΕΡΤ από τις διαφημίσεις;
Δεν νομίζω ότι έχουν βγει ισολογισμοί
από τώρα..

Ο οικονομικός ταχυδρόμος έχει ενδιαφέροντα άρθρα γενικά..
https://www.ot.gr/2021/05/19/plus/t...-kerdi-pou-eginan-oi-pio-akrivoi-diagonismoi/

Και αυτό που ακούσαμε ήταν και στις δύο περιπτώσεις για καρπαζιες (γνώμη μου φυσικά).
Και εξίσου φυσικά ,σιγά μην έκανε τίποτα αν τολμούσε και έβαινε με αυτήν την εμφάνιση ,κανονικού άνδρα δηλαδή.😁

Σύμφωνα με την ίδια τη Σάττι, το zari είναι βασισμένο στο παρακάτω. Η γενική έμπνευση δηλαδή ήρθε από αυτό (κάπου έχει και ένα τα τα τα μέσα το remix).

Τα τουμπελέκια στο zari παίζουν έναν πιο «ανατολίτικο» ρυθμό, εμένα μου φάνηκε σαν baladi, αλλά δεν είμαι και σίγουρος.

Σύμφωνα με την ίδια τη Σάττι, το zari είναι βασισμένο στο παρακάτω. Η γενική έμπνευση δηλαδή ήρθε από αυτό (κάπου έχει και ένα τα τα τα μέσα το remix).

Τα τουμπελέκια στο zari παίζουν έναν πιο «ανατολίτικο» ρυθμό, εμένα μου φάνηκε σαν baladi, αλλά δεν είμαι και σίγουρος.

Ρε συ Λέω και το γλυκα-γλυκα ,σε κάποιο πανηγυριωτικο έχει στηριχθεί ,αλλά δεν θυμάμαι ποιό.
Για να είμαι ειλικρινής όλα αυτά το ίδιο μου ακούγονται.
Όταν στο χωριό στο πανηγύρι πλακώνουν τα μοιρολόγια,για να αντέξω το δίωρο που διαρκούν , μόνο με ένα καφάσι μπύρες μπορώ.
Το ίδιο και στην Κρήτη ,όταν αρχίσουν τις μαντινάδες....άλλες τρεις ώρες μαρτύριο και κατανάλωση ζύθου 😃
Είμαι Ηπειρώτης με γυναίκα Κρητικιά.... καταλαβαίνεις τον καημό μου😂

• Like
Reactions: Paris2018
Ρε συ Λέω και το γλυκα-γλυκα ,σε κάποιο πανηγυριωτικο έχει στηριχθεί ,αλλά δεν θυμάμαι ποιό.
Για να είμαι ειλικρινής όλα αυτά το ίδιο μου ακούγονται.
Όταν στο χωριό στο πανηγύρι πλακώνουν τα μοιρολόγια,για να αντέξω το δίωρο που διαρκούν , μόνο με ένα καφάσι μπύρες μπορώ.
Το ίδιο και στην Κρήτη ,όταν αρχίσουν τις μαντινάδες....άλλες τρεις ώρες μαρτύριο και κατανάλωση ζύθου 😃
Είμαι Ηπειρώτης με γυναίκα Κρητικιά.... καταλαβαίνεις τον καημό μου😂

Μια χαρά, άρα και Ηπειρώτικα και Κρητικά ακούς. Το Γλύκα-Γλύκα προφανώς δεν ακούγεται στα «hardcore» πανηγύρια των περιοχών αυτών (έχω γνώση επ' αυτού) ωστόσο δεν το κάνει λιγότερο ελληνικό.

Απλά το κάνει πιο εύπεπτο, και δείχνει και τον κύριο τρόπο διασκέδασης όταν διασκευάζεται ως zari. Δεν ήταν και κανένας βαθύτερος στοχασμός από το οποίο προέκυψε όλο αυτό. Δεν θα μπορούσε άλλωστε και δεν θα είχε και νόημα.

Τώρα βέβαια άλλοι μπορεί να φαντασιώνονται ότι ο κόσμος διασκεδάζει με κουαρτέτα εγχόρδων.... :ROFLMAO:

Μιας και άκουσα το Ελβετικό μια πιθανή επιρροή?

• Like
Reactions: Paris2018
Να υπενθυμήσω οτι άλλα ψήφισαν οι επιτροπές και άλλα ο κόσμος.
Στην ψηφοφορία του κόσμου ήταν τέταρτη η Ελβετία!
Κοινώς δεν τον γούσταραν να κερδίσει!!
Πρώτη βγήκε η Κροατία και δεύτερο το Ισραήλ.
Στην ψηφοφορία του κόσμου, ποια ήταν η θέση της Λιθουανίας (το αγαπημένο μου φέτος)?

Και εξίσου φυσικά ,σιγά μην έκανε τίποτα αν τολμούσε και έβαινε με αυτήν την εμφάνιση ,κανονικού άνδρα δηλαδή.
Το ζάρι είναι άθλιο ακομη και έτσι. Επίσης δεν είναι original ακουστική εκτέλεση. Η δική μας ακουστική μύριζε τσικνα και ρετσίνα σε πλαστικό ποτήρι...

Last edited:
  • Like
Reactions: Kosh
Μιας και άκουσα το Ελβετικό μια πιθανή επιρροή?
Ξεκάθαρα.Εβαλα σήμερα στο αμάξι και άκουσα όλα τα τραγούδια που μου άρεσαν και ο Ελβετός μου θυμησε καθαρά Κλάους Νόμι...και τον απόλαυσα το ίδιο.

• Like
Reactions: ihodemon
Ναι, ε; Μην μου πεις!
Στο λέω. Ότι ένα 8χρονο έχει καλύτερο αυτί από πολλούς εδώ μέσα που κρίνουν ένα κομμάτι από την εμφάνιση
Μπορώ να σε παραπέμψω και σε επώνυμους μουσικούς που έχουν την ίδια άποψη με τον γιο μου αν θες

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Μόνο που ο διαγωνισμός αυτός είναι televised οπότε παίζει ρόλο και η εμφάνιση. Άσχετα αν με μουσικά κριτήρια είναι καλό ένα κομμάτι, το βίντεο επίσης να ξεσηκώνει... έχει και ένα τρίτο μέρος επί σκηνής που θέλει προσοχή.
Είναι και πυροτέχνημα η Eurovision, όσο γρήγορα ανάβει και σβήνει άλλο τόσο γρήγορα μπορεί να αλλάξει αυτό που περιμένεις γιατί δεν υπολόγισες σωστά όλα τα βήματα.

Για ποιο λόγο όταν δεν μας αρέσει η εικόνα πρέπει να μην μας αρέσει και το τραγούδι;Γιατί πρέπει να γινόμαστε φανατικοί και κοντοφθαλμοι;Ούτε εμένα μου αρέσει η φούστα τα μακριά νύχια το "ουδέτερο" γένος και όλη αυτή η αηδία.Θα λεγα πως είναι πολέμιος κιολας.Απο την άλλη όμως δεν μπορώ να μην παραδεχθω ότι αυτό το Νέμο έχει φωνάρα,δείχνει εξαιρετικός καλλιτέχνης και το τραγούδι του είναι μια πολύ πετυχημένη μίξη διαφορετικών ειδών.Υπαρχει φυσικά και η άλλη πλευρά που μια απαισια εικόνα, συνοδεύεται και απο ένα άθλιο κομμάτι.Μιλαω φυσικά για το "τραγουδι"'της Ιρλανδίας που θεωρώ ότι το έγραφε και ένας 7χρονο.Του έχω δώσει από το Σάββατο το βράδυ τρεις ευκαιρίες.Καθε φορά μου ακούγεται και χειρότερο.Ας μου εξηγήσετε παρακαλώ οι ειδικοί,μουσικοί και λοιποί,γιατί ουσιαστικά οι επιτροπές αποθέωσαν αυτό το άθλιο κατασκεύασμα;

• Like
Reactions: songless_bird
Χρόνια πίσω ένας γνωστός έκανε κάθε χρόνο Eurovision πάρτυ. Είχα τη συνήθεια να κάθομαι σε μια πολυθρόνα που δεν έβλεπε την τηλεόραση και να κρατώ σημειώσεις για τη μουσική!

Για ποιο λόγο όταν δεν μας αρέσει η εικόνα πρέπει να μην μας αρέσει και το τραγούδι;Γιατί πρέπει να γινόμαστε φανατικοί και κοντοφθαλμοι;

Ρητορικό το ερώτημα φαντάζομαι;

Αν όχι, η απάντηση από πλευράς μου είναι γιατί μας αρέσει να οχυρωνόμαστε πίσω από στερεότυπα και να ζούμε και να προσδοκούμε την επιβεβαίωση της κοσμάρας μας.