Λειπει ενας.............. 25 ειναι αυτοιΠαναγία βόηθα. Ε ρε τι έχουμε να δούμε και να ακούσουμε.
Η λίστα των 26 ονομάτων που θα διεκδικήσει την πρωτιά στο τελικό της ΕΡΤ με στόχο τη Eurovision 2025 στη Βασιλεία της Ελβετία είναι η παρακάτω:
Klavdia
Evangelia
Biased Beast
ZAF
Τάνια Μπρεάζου
Good Job Nicky
Ζωή Παπαδοπούλου
Ναυσικά
Μελίνα Μακρή
ShayaARIADNE
Steve onemanshow
Σωκράτης Χάρης
Αλέξανδρος Χούντας
Κάλλη Γεωργέλλη (Xannova Xan)
Kianna
Lou is
Άρτεμις Ματαφιά
Κωνσταντίνα Ιωσηφίδου
Αντιγόνη
Jimmy Sion
Αριστέα Αλεξανδράκη
Άγγελος Αρχανιωτάκης
Αλεξάνδρα Σιετή
Dodona
Mikay
Έλα, πάρε να έχεις και τους 26 και να λύσω και την απορία του @Wanderer ποιοι είναι (και όχι, δεν ξέρω ούτε μισό από δαύτους).Λειπει ενας.............. 25 ειναι αυτοι![]()
είχε μια επιτυχία πριν τρία χρόνια που έπαιξε και στο εξωτερικό.Γνωρίζω και τον Good Job Nicky που είναι ο γιος του Βαρθακούρη και την Klavdia που την θυμάμαι απο το Thevoice και είχε μια καλή φωνή από όσο θυμάμαι...πάντως γενικά είναι ονόματα που τα ξέρουν τα νέα παιδιά....ρώτησα π.χ. τον ανηψιό μου 16 χρονών και ήξερε τους 20 από αυτούς, ενώ μου είπε ότι μερικοί είναι και αρκετά καλοί!!
Ο 26ος είναι αυτός που θα προκριθεί!Λειπει ενας.............. 25 ειναι αυτοι![]()
Γιάννης Πάριος σε συνέντευξη στον Χατζηνικολάου όπου ο σχολιασμός του για το είδος που ακολουθεί ο εγγονός,μου προξένησε έκπληξη η απάντηση..Ποιος είναι ο παππούς;
Γιάννης Πάριος σε συνέντευξη στον Χατζηνικολάου όπου ο σχολιασμός του για το είδος που ακολουθεί ο εγγονός,μου προξένησε έκπληξη η απάντηση..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.