Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Παναγία βόηθα. Ε ρε τι έχουμε να δούμε και να ακούσουμε.

Η λίστα των 26 ονομάτων που θα διεκδικήσει την πρωτιά στο τελικό της ΕΡΤ με στόχο τη Eurovision 2025 στη Βασιλεία της Ελβετία είναι η παρακάτω:​

Klavdia
Evangelia
Biased Beast
ZAF
Τάνια Μπρεάζου
Good Job Nicky
Ζωή Παπαδοπούλου
Ναυσικά
Μελίνα Μακρή
ShayaARIADNE
Steve onemanshow
Σωκράτης Χάρης
Αλέξανδρος Χούντας
Κάλλη Γεωργέλλη (Xannova Xan)
Kianna
Lou is
Άρτεμις Ματαφιά
Κωνσταντίνα Ιωσηφίδου
Αντιγόνη
Jimmy Sion
Αριστέα Αλεξανδράκη
Άγγελος Αρχανιωτάκης
Αλεξάνδρα Σιετή
Dodona
Mikay

Ποιοί είναι όλοι αυτοί; Τους ξέρει η μάνα τους; Θα ήθελα να βγει η Ναυσικά (όποια κι αν είναι) μόνο και μόνο για τα memes με την Βουγιουκλάκη. 🤡

• Like
Reactions: Paris2018
Παναγία βόηθα. Ε ρε τι έχουμε να δούμε και να ακούσουμε.

Η λίστα των 26 ονομάτων που θα διεκδικήσει την πρωτιά στο τελικό της ΕΡΤ με στόχο τη Eurovision 2025 στη Βασιλεία της Ελβετία είναι η παρακάτω:​

Klavdia
Evangelia
Biased Beast
ZAF
Τάνια Μπρεάζου
Good Job Nicky
Ζωή Παπαδοπούλου
Ναυσικά
Μελίνα Μακρή
ShayaARIADNE
Steve onemanshow
Σωκράτης Χάρης
Αλέξανδρος Χούντας
Κάλλη Γεωργέλλη (Xannova Xan)
Kianna
Lou is
Άρτεμις Ματαφιά
Κωνσταντίνα Ιωσηφίδου
Αντιγόνη
Jimmy Sion
Αριστέα Αλεξανδράκη
Άγγελος Αρχανιωτάκης
Αλεξάνδρα Σιετή
Dodona
Mikay
Λειπει ενας.............. 25 ειναι αυτοι :p

Λειπει ενας.............. 25 ειναι αυτοι :p
Έλα, πάρε να έχεις και τους 26 και να λύσω και την απορία του @Wanderer ποιοι είναι (και όχι, δεν ξέρω ούτε μισό από δαύτους).

• Like
Reactions: AUDIOLYTIC
Την Shaya την ξέρουν ακόμα και της ηλικίας μου. Για τους άλλους είναι, απ' ότι φαίνεται, από τηλεοπτικά σόου ή από την dance σκηνή.

Γνωρίζω και τον Good Job Nicky που είναι ο γιος του Βαρθακούρη και την Klavdia που την θυμάμαι απο το Thevoice και είχε μια καλή φωνή από όσο θυμάμαι...πάντως γενικά είναι ονόματα που τα ξέρουν τα νέα παιδιά....ρώτησα π.χ. τον ανηψιό μου 16 χρονών και ήξερε τους 20 από αυτούς, ενώ μου είπε ότι μερικοί είναι και αρκετά καλοί!!

Α, τώρα που είδα ότι Klavdia τραγουδά το Lonely Heart, το παίζει το ραδιόφωνο όλη την ώρα.
Και ο Nicky είχε ενδιαφέροντα βιντεοκλίπ.

Γνωρίζω και τον Good Job Nicky που είναι ο γιος του Βαρθακούρη και την Klavdia που την θυμάμαι απο το Thevoice και είχε μια καλή φωνή από όσο θυμάμαι...πάντως γενικά είναι ονόματα που τα ξέρουν τα νέα παιδιά....ρώτησα π.χ. τον ανηψιό μου 16 χρονών και ήξερε τους 20 από αυτούς, ενώ μου είπε ότι μερικοί είναι και αρκετά καλοί!!
είχε μια επιτυχία πριν τρία χρόνια που έπαιξε και στο εξωτερικό.
Από φωνή δεν είναι άσχημη
Πήρε μέρος σε πολλά live..εδώ η μεγαλύτερη του επιτυχία,που την άκουγα συχνά και απ' τον Τουρκικό Power 100,τον μεγαλύτερο ραδιοσταθμό στον κόσμο.
βέβαια ο Παππούς στις συνεντεύξεις δεν έδειχνε να καμαρώνει για το είδος που τραγουδάει ο εγγονός.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Αντιγραφές μια ζωή. Όσο δεν μπορεί να κάνει καριέρα ένας ξένος στα σκυλάδικα άλλο τόσο δεν μπορεί να κάνει ελληνας στο ξένο τραγούδι (και γενικά εξωτερικό) . ΝΟΜΟΣ.
Υ.Γ. μιλάω για καριέρα κανονική, όχι γνωστός για κάτι μήνες.

• Like
Reactions: westsound
Ποιος είναι ο παππούς;
Γιάννης Πάριος σε συνέντευξη στον Χατζηνικολάου όπου ο σχολιασμός του για το είδος που ακολουθεί ο εγγονός,μου προξένησε έκπληξη η απάντηση..

Γιάννης Πάριος σε συνέντευξη στον Χατζηνικολάου όπου ο σχολιασμός του για το είδος που ακολουθεί ο εγγονός,μου προξένησε έκπληξη η απάντηση..

Γιός του είναι, δεν είναι εγγονός του.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ