Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Δεν ειναι γενοκτονία κατ αρχήν. Επίσης η Σάττι δε βλέπω να έπαθε τίποτα. Και λυπήσου μας, μην αρχίσεις να γράφεις για το λόμπι των εβραίων που ελέγχουν τα πάντα στη βιομηχανία του θεάματος, δε θα το αντέξω.
Είναι και παραείναι..
Anyway, δεν έχω ούτε το μαχαίρι ούτε το καρπούζι για να το συνεχίσω οπότε λέω να συνεχίσω την ακρόαση .

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Βρε ας στείλουν οποίο θέλουν. Εγώ ακούω το "To Mega Therion" δύο μέρες σερί τώρα , μπήκα λίγο στο γιουτουμπ να ξελαμπικάρω από τη δουλειά και μου το έβγαλε στα προτεινόμενα.
Ποιά είναι αυτή με τις γυαλούμπες λέω. Σήμα της Γιουροβίζιον από δίπλα. Κάτσε να δω τι μοδάρει (sic) φέτος.
Ωραίο είναι λέω.. Πιασάρικο..Και έρχεσαι εσύ να μου υποδείξεις ένα πιο πιασάρικο που θα γουστάρουν και οι Ευρωπαίοι.
Παραδινομαι λέω. Εγώ είμαι νοτιοελλαδίτης, τι δουλειά έχω με τους Ευρωπαίους. :)

Δεν έχει σημασία, ούτε κι εμένα με νοιάζει ποιο θα πάει τελικά. Ας πάει όποιο βγει πρώτο. Πέρα από μερικές στιγμές πίτσας-μπύρας-χάπενινγκ, δεν έχει κανένα άλλο βάρος στη ζωή μας η Eurovision. Απλώς για το show τη βλέπω κι εγώ και συμμετέχω για το κους κους. Μέχρι εκεί είναι άλλωστε.

Πάντως μια και το ανάφερες, όταν είχε πάει η Ελλάδα με πολιτικό τραγούδι (Μαρίζα Κωχ, Παναγιά μου, Παναγιά μου) πάλι δεν πρόσφερε τίποτε.

• Like
Reactions: Haagenti
Δεν έχει σημασία, ούτε κι εμένα με νοιάζει ποιο θα πάει τελικά. Ας πάει όποιο βγει πρώτο. Πέρα από μερικές στιγμές πίτσας-μπύρας-χάπενινγκ, δεν έχει κανένα άλλο βάρος στη ζωή μας η Eurovision. Απλώς για το show τη βλέπω κι εγώ και συμμετέχω για το κους κους. Μέχρι εκεί είναι άλλωστε.

Πάντως μια και το ανάφερες, όταν είχε πάει η Ελλάδα με πολιτικό τραγούδι (Μαρίζα Κωχ, Παναγιά μου, Παναγιά μου) πάλι δεν πρόσφερε τίποτε.
Από το "έντεχνο" μόνο μη στείλουν τίποτα και γίνουμε εντελώς ρεζίλι λολ.

Στα like/dislike πάντως το Αστερομάτα του ρίχνει στ' αυτιά.
Ο λαός επέλεξε. :)
Αστερι, τζιβαερι, αστεροματα κλπ: παντελως αντι-eurovisionικο. Με τρια- τεσσερα μακροσυρτα "ααααα" δεν πας πουθενα!

Από το "έντεχνο" μόνο μη στείλουν τίποτα και γίνουμε εντελώς ρεζίλι λολ.
Μα και η "αστερο" με ψευτοεντεχνο φλερτάρει και στιχουργικα και ορχηστρικα!

Όχι στον μουσικό αχταρμά Vale,
όχι στην δηθενιά της Αυγουλομάτας.
Το καλύτερο για την Eurovision:

Sirens - BARBZ​

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
.

Ωραια φωνουλα ρε

Άκουσα και 12 κομμάτια και έχετε δίκιο που αναφέρεστε σε αυτά τα 3.

Τα συμπεράσματα μου:
Το αστερομάτα δεν θέλω πλέον να το ξανακούσω. Δεν μπορώ αυτους τους στίχους. Μου θυμίζει σειρά του Μανούσου Μανουσάκη.
Με τίποτα για eurovision.
Το Barbz είναι καλό, με μουσική που θυμίζει το soundtrack του Inception, αλλά του λείπει το δυνατό ρεφρέν. Εκεί που πάει να μπει δυναμικά, σε κόβει.
Αν ήταν να ακούσω κάποιο, αυτό μου ταιριάζει περισσότερο.
Αλλά η επιλογή μου για eurovision είναι το vale. Είναι τραγούδι για πανηγύρι. Αν εβγαινε η λύρα από μέσα θα ήταν καλύτερο. Δεν ταιριάζει πουθενά. Δείχνει προχειρότητα.
Το έβαλα και δευτερη φορά και οι μικρές μου κόρες ανέβηκαν στον καναπέ και άρχισαν τους χορούς. Καρναβάλι εντελώς. Όντως κάνει και για μουντιάλ που αναφέρθηκε πριν.

• Like
Reactions: mdvq
Μα και η "αστερο" με ψευτοεντεχνο φλερτάρει και στιχουργικα και ορχηστρικα!
Ότι πουν οι ειδικοί γιουροβιζιολόγοι.
Εγώ θα στηρίξω την επιλογή τους στον δύσκολο τούτο αγώνα για τη πρωτιά.
Το σημαντικό είναι να πάρουμε και να δώσουμε δωδεκάρι από/στη Κύπρο.
Ύστερα μπορούμε να κατηγορήσουμε όλους τους υπόλοιπους για λυκοσυμμαχίες. (Gif κλασική χειρονομία Χάρρυ Κλυνν μέσα στο ταξί)

• Haha
Reactions: Tzimisce
Εγώ θα στηρίξω την επιλογή τους στον δύσκολο τούτο αγώνα για τη πρωτιά

Και εγώ αν δεν στείλουμε την αστεροτέτοια θα ακυρώσω το εισιτήριό μου για Basel.
Να τη δούνε μόνοι τους!

Και εγώ αν δεν στείλουμε την αστεροτέτοια θα ακυρώσω το εισιτήριό μου για Basel.
Να τη δούνε μόνοι τους!
Εγώ πάντως το κατέβασα από το γιουτούμπι για να το απολαύσω στο δεύτερο καλύτερο σύστημα του avclub (το δικό μου εννοείται/το πρώτο ξέρεις ποιό είναι :) ).
Μου είναι αδιάφορο αν θα το στείλουν η όχι.
Ας στείλουν του Pleo να δούμε τι πουλιά θα πιάσει.
Το δικό μου το έχει αγαπήσει το κοινό. Του Pleo οι ειδικοί μουσικολόγοι/σκοπιμολόγοι/γιουροβιζιολόγοι.
Έχει και λύρα. Θα εκστασιαστούν οι Ευρωπαίοι "ακροατές".
"Τι είναι αυτό ρε" θα λέει ο ένας στον άλλον.
"Γουαω" θα κάνει ο άλλος.
"Τι ζούμε;" Θα κάνει ο πρώτος.

kontopidis-ti-leei-kodopidis-ti-leei.gif

• Haha
Reactions: Tzimisce
Τον τελικό τον βλέπετε;

Προλαβαίνετε. Δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα να τραγουδάνε οι διαγωνιζόμενοι.

Στην επιτροπή γιατί υπάρχουν κριτές από ξένες χωρες;
Θα τους σύμφερε να ψηφίσουν το χειρότερο τραγούδι

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Με τη σκηνική παρουσία πολλά αλλάζουν, μου άρεσαν πιο πολλά τραγούδια απόψε απ' όσα μου άρεσαν απλώς ακούγοντας τα.