Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2025

Την Κυριακή, 16/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2025.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Pleo

AVClub Fanatic
14 March 2008
21,369
Αθήνα
Λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωσή του, το τραγούδι του Ισραήλ.

Yuval Raphael - New Day Will Rise​

• Love
Reactions: Larry

westsound

Supreme Member
13 February 2008
4,167
Kως
Aν μου επιτρέπετε θα ήθελα να παρουσιάσω δύο άσματα απ τους Σουηδικούς τελικούς ,που ξεχώρισαν κατ εμέ εδώ και αρκετό καιρό και θα μπορούσαν να εκπροσωπήσουν οποιαδήποτε χώρα με μεγάλες προσδοκίες μάλιστα..
Και οι προ-ημιτελικοί και οι ημι-τελικοί αποτελούν ένα υπερθέαμα γι αυτήν την όχι πια παγωμένη χώρα του Βορά.

Πείτε μου την γνώμη σας.. έχουν σχέση αυτά τα δύο με το 'σαρκαστικό' νικητήριο?
Σ όλες τις φάσης των ημιτελικών 'παρουσιάστηκαν' μέτρια τραγούδια φέτος ως προς τα 'λεφτά' και το 'βάρος' που δίνονται σ αυτήν την χώρα για την όλη διαδικασία.
Για το άσμα που θα εκπροσωπήσει την Σουηδία, όντως είναι απ την Φινλανδία, όπως είπα χθες ,σατυρικό γκρουπ ,που κατά γενική και δική τους ομολογία δεν περίμεναν να βγουν πρώτοι..

Pleo

AVClub Fanatic
14 March 2008
21,369
Αθήνα
Το τραγούδι της Ελβετίας. Απ' ευθείας ανάθεση.

Zoë Më - Voyage​

Άλλα τρία έχουν μείνει, μεταξύ των οποίων και της Κύπρου.

Pleo

AVClub Fanatic
14 March 2008
21,369
Αθήνα
Γιατί το κυνηγάνε οι νίνζα στα νταμάρια το παλικάρι;;;

Ίσως έτσι ανεβαίνει θέσεις. :p

Οι στοιχηματζήδες το βάζουν πιο πάνω από το τραγούδι της Ελλάδας μέχρι στιγμής.

Greece.PNGCyprus.PNG

Haagenti

AVClub Fanatic
18 November 2006
17,081
Ministry Of Silly Walks
Από τη στιγμή που έφυγε η Μπόκοτα χορεύουν τα ποντίκια.
Αυτά τα στοιχήματα πάνε να καταστρέψουν τον μοναδικό αξιόλογο διαγωνισμό που απένειμε στη γηραιά ήπειρο αλλά δεν θα τους περάσει.
Θα επικρατήσει η μουσική παιδεία που χαρακτηρίζει το κοινό της Γιουροβίζιον η οποία είναι πάνω από τα θέλω των εταιρειών στοιχημάτων που λυμαίνονται τον χώρο.

Θα βγούμε πρώτοι δηλαδή. :)

Pleo

AVClub Fanatic
14 March 2008
21,369
Αθήνα
Αν και υπολείπονται δύο τραγούδια ακόμη, εκείνο που έχει τη μεγαλύτερη δυναμική και είναι ομολογουμένως το καλύτερο (κι ας έχω άλλο αγαπημένο εγώ που θέλω να κερδίσει) είναι το τραγούδι της Αυστρίας.

Δεύτερο στους στοιχηματζήδες μετά από εκείνο της Σουηδίας, αλλά αυτούς έτσι κι αλλιώς λόγω πολλών νικών και γιατί έχουν τα μέσα στην EBU, γενικώς πρώτους τους δείχνουν τα τελευταία χρόνια.

Για μένα το καλύτερο με διαφορά...

Sotiris

Supreme Member
18 June 2006
5,176
Ιδιο με το περσινό Nemo το κομμάτι.
Το γνωστό που κάνουν στην eurovision.
Την επόμενη χρονια βγαζουν το ίδιο στυλ τραγουδιού που βγήκε πέρσι.

Pleo

AVClub Fanatic
14 March 2008
21,369
Αθήνα
Ιδιο με το περσινό Nemo το κομμάτι.
Το γνωστό που κάνουν στην eurovision.
Την επόμενη χρονια βγαζουν το ίδιο στυλ τραγουδιού που βγήκε πέρσι.

Different genre αυτό. Αυτό είναι οπερατικό, του Nemo δεν ήταν.

Μου θυμίζει έντονα τον Dimash, έναν από το Καζακστάν τέλος πάντων με μεγάλο εύρος στη φωνή.

Pleo

AVClub Fanatic
14 March 2008
21,369
Αθήνα
Μάλιστα. Θα το ήθελα λίγο πιο bold είναι αλήθεια το videoclip αλλά σε γενικές γραμμές έχει μηνύματα.

Το θέμα είναι αν αυτά τα μηνύματα είναι ικανά να δημιουργήσουν τον συναισθηματικό δεσμό με το κοινό και τις επιτροπές που θα ψηφίσουν. Ανεβήκαμε μια θέση από χτες πάντως, για να δούμε το impact καθώς θα γίνεται γνωστό το videoclip... .

Pleo

AVClub Fanatic
14 March 2008
21,369
Αθήνα
Το τραγούδι της Γεωργίας.

Απ' ευθείας ανάθεση.

Κι εδώ αναφορές στο φολκλόρ σκηνικά. Khorumi αν διακρίνω καλά ο χορός.

Mariam Shengelia - Freedom​

Pleo

AVClub Fanatic
14 March 2008
21,369
Αθήνα
Και με το τραγούδι της Γαλλίας όπως μεταδόθηκε ζωντανά από το Stade de France πριν από λίγα λεπτά, ολοκληρώνονται όλες οι συμμετοχές.

Louane – maman​

westsound

Supreme Member
13 February 2008
4,167
Kως
Και με το τραγούδι της Γαλλίας όπως μεταδόθηκε ζωντανά από το Stade de France πριν από λίγα λεπτά, ολοκληρώνονται όλες οι συμμετοχές.

Louane – maman​

Μ αρέσει πολύ