Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Βλέπω τώρα της Αλβανίας με την κόκκινη σκηνή και σκέφτομαι πόσο λείπει το Βέλγιο από τον τελικό...

ο Ολλανδός τραγουδιστής 'έσπασε' λίγο πριν το τέλος...σε λυγμούς.
λίγο δίπλα σε beach bar παίζει απ' την Ολλανδική στη γλώσσα τους λόγω πελατών και πετάχτηκα απ' τα επιφωνήματα.
προσωπικά μ άγγιξαν οι ερμηνείες Αυστρίας και Ελλάδας, έδωσαν και τις ψυχές τους..

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Ως συνήθως δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με το πανηγυράκι, μόλις έτυχε και είδα μπροστά μου στο YouTube το ελληνικό κι έκατσα να το ακούσω από περιέργεια, και θυμήθηκα γιατί απέχω τόσα χρόνια: τόσο ωραία μελωδία ξεκινάει και λέω τι ωραία επιτέλους κάτι λίγο διαφορετικό, και μετά ξεφτιλίζεται μέσα στο μπιτάτο eurovisionικό νταχτιρντί και το Mount Doom από πίσω για σκηνικό.

Καλή τύχη στην κοπέλα προφανώς, και δουλειά της είναι και καλά να πάει, αλλά κρίμα να ασχολείται με σαχλαμάρες.

Ως ακροατής φολκλορ πάντως έχω να πω ότι φέτος δεν είδα καθόλου φολκλορ στοιχεία που να μου έλεγαν κάτι τις.
Υπήρχαν κάμποσα σε εθνικούς τελικούς, αλλά δεν προκρίθηκαν.

• Like
Reactions: Paris2018
Από πού προκύπτουν οι μεγάλες προσδοκίες για το αλβανικό τραγούδι;Μόνο οι αφέλειες της κοπέλας μου άρεσαν.Απαγοητευση.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Οι πληροφορίες μέχρι στιγμής κάνουν λόγο για μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ επιτροπών και κοινού. Καλά δεν είναι νέο αυτό... .

Καταρχάς, εξαιρετική παραγωγή, σε ορισμένα κομμάτια η σκηνοθεσία ήταν επιπέδου video clip, σε live show. Πολλά μπράβο στους Ελβετούς, απίστευτη δουλειά.

Νομίζω πως φέτος είναι ευχάριστη έκπληξη το lineup. Τα περισσότερα ακούγονταν ευχάριστα. Το δικό μας μια χαρά για εμάς, σαφέστατο upgrade σε σχέση με το απαράδεκτο περσινό, από εκεί και πέρα δεν θα καταλάβει κανείς τι λέει, οπότε δεν περιμένω κάποια συνταρρακτική επίδοση.

Από πού προκύπτουν οι μεγάλες προσδοκίες για το αλβανικό τραγούδι;Μόνο οι αφέλειες της κοπέλας μου άρεσαν.Απαγοητευση.
Θα μπει δεκάδα άνετα το Αλβανικό, ίσως πλησιάσει και 5αδα…

Σου άρεσε τόσο η το λες από τα δεδομένα που υπάρχουν;
Πέρα από τα δεδομένα που το δίνουν ψηλά, δεν είναι ότι με τρέλανε προφανώς, αλλά το βάζω άνετα πάνω από την μέση.

Πέρα από τα δεδομένα που το δίνουν ψηλά, δεν είναι ότι με τρέλανε προφανώς, αλλά το βάζω άνετα πάνω από την μέση.
[/QUOTE 10-15 Για μενα