Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Μόλις το άκουσα / είδα και εγώ για πρώτη φορά, από τον χθεσινό ημιτελικό.

Οκ, ο στίχος είναι σκουπίδι, ο τραγουδιστής καραγκιόζης, η μουσική ο'τι νάναι, οπότε μπορεί και να πάει καλά, Eurovision αφού. :)

Last edited:
Μόλις το άκουσα / είδα και εγώ για πρώτη φορά, από τον χθεσινό ημιτελικό.

Οκ, ο στοίχος είναι σκουπίδι, ο τραγουδιστής καραγκιόζης, η μουσική ο'τι νάναι, οπότε μπορεί και να πάει καλά, Eurovision αφού. :)

Ξεχασες οτι "εφτιαξε" το περιτυλιγμα ο Φωκας Ευαγγελινος

Στο μελωδικο κομματι δεν τα καταφερε.
Μαλλον εφταιγε το τρεχαλητο.
Απο τα υπολοιπα μου αρεσαν πολυ περισσοτερο 4-5 τραγουδια
και γενικα φανηκε υπερεκτιμημενο το φερτο.
Ομως γιουροβιζιον ειναι αυτη, ποτε δεν ξερεις.

Αν η αναλογια καραγκιζολικίου και μπαλαντας ηταν αναποδα ισως και να ειχε μια τυχη το κομματι.

Δυστυχως διαβασαν αναποδα το τι ζηταει η αγορα (νομιζω) και πηγαν στην τρεχουσα αναλογια .

Η πιο καλη στιγμη της παρουσιασης ειναι παντα η μπαλαντα (για την eurovision)

Και εδώ όπως και στις ταινίες πρέπει να ξέρετε τι βλέπετε -ακουτε. Είναι ευροβιζιον. Έχει συγκεκριμένο κοινό. Αυτά θέλουν. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Ένα woke πανηγύρι που έχει ηθικά και υπαρξιακά περιτυλίγματατα για να μπορέσει να πλασαριστεί. Τώρα γιατί έφτασε σε αυτό το σημείο; Αυτοί οι το φεραν ξέρουν. Όποιος τα κατανοεί αυτά μόνο σαν το τσίρκο της Δευτέρας μπορεί να το παρακολουθήσει, να γελασει να περάσει η ώρα του και να πάει για ύπνο.

• Like
Reactions: karamela
Και εδώ όπως και στις ταινίες πρέπει να ξέρετε τι βλέπετε -ακουτε. Είναι ευροβιζιον. Έχει συγκεκριμένο κοινό. Αυτά θέλουν. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Ένα woke πανηγύρι που έχει ηθικά και υπαρξιακά περιτυλίγματατα για να μπορέσει να πλασαριστεί. Τώρα γιατί έφτασε σε αυτό το σημείο; Αυτοί οι το φεραν ξέρουν. Όποιος τα κατανοεί αυτά μόνο σαν το τσίρκο της Δευτέρας μπορεί να το παρακολουθήσει, να γελασει να περάσει η ώρα του και να πάει για ύπνο.
Ετσι ακριβώς, προσωπικά θα περάσω 3 ωραίες βραδιές κάθε χρόνο με την Eurovision, θα δω ωραία θέαμα, θα γελάσω, θα κράξω λίγο, θα βρω ίσως και 1-2 κομμάτια διαμαντάκια...άλλα συνολικά θα περάσω ωραία και ευχάριστα με την οικογένειά μου και φίλους και τέλος....Αγαπώ λοιπόν Eurovision έστω και αν δεν συμφωνώ με την τροπή που έχει πάρει πλέον...

• Like
Reactions: klamia71
Εγώ δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τη φετινή Γιουροβίζιο, γιατί ακολουθώ τη διεθνή καριέρα της Klavdia.
Που να μείνει χρόνος. 🤗
Απ' ότι βλέπω πάντως, ο Φωκάς είναι γεμάτος νέες ιδέες.
Σπλατεράς μεγάλος. 😄

6847.jpg

που και που, βγαίνουν όμως και μερικά καλά κομμάτια, που δεν κάνουν κι επανάσταση, όμως μένουν ως ακούσματα. πέρυσι για παράδειγμα, καλούτσικο τραγουδάκι ήταν το αλβανικό, θα το άκουγα και σε άλλο πλαίσιο πέραν της Eurovision. παλιότερα υπήρχαν εξαιρετικά ακούσματα, όχι απαραίτητα τα νικητήρια. Είχε και πιο έντεχνη κατεύθυνση μια εποχή η διοργάνωση, ενω μη ξεχνάμε έχουν γινει γνωστοι Abba, Celine Dion, Johnny Logan, Julio Iglesias, Cliff Richard, αλλα ακομη κι η Μουσκουρη, η Bonnie Tyler και ο Andrew Loyd Webber εχουν ασχοληθει.
το δικό μας το παλικάρι φέτος, μια χαρά μέσα στο κλίμα της εποχής και της ποπ μουσικης, τωρα στιχους και νοηματα μη ψαχνουμε.

Εγώ δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τη φετινή Γιουροβίζιο, γιατί ακολουθώ τη διεθνή καριέρα της Klavdia.
Που να μείνει χρόνος. 🤗
Απ' ότι βλέπω πάντως, ο Φωκάς είναι γεμάτος νέες ιδέες.
Σπλατεράς μεγάλος. 😄

View attachment 271507
Αναφέρθηκε ότι είναι φόρος τιμής για το 2005 που κερδίσαμε και δείχνει με τον τρόπο του ότι και φέτος θα είμαστε νικητές! Τώρα τι να σου πω, αυτό διάβασα…χαχα

Εμένα το κομμάτι μου άρεσε πάντως.
Η κοινωνία όσο πάει και συντηρητικοποιείται οπότε καλό είναι να τα βλέπουμε αυτά. (Εννοώ τη σκηνική παρουσία).
Να τους γυρνάει λίγο το μάτι βρε αδελφέ.
Είναι κάτι σαν το βιντεοκλίπ των Immolation που γυρίστηκε μέσα σε καθολική εκκλησία.
Το βλέπεις και χαίρεσαι διπλά.