Μόλις το άκουσα / είδα και εγώ για πρώτη φορά, από τον χθεσινό ημιτελικό.
Οκ, ο στοίχος είναι σκουπίδι, ο τραγουδιστής καραγκιόζης, η μουσική ο'τι νάναι, οπότε μπορεί και να πάει καλά, Eurovision αφού.![]()
Πιστεύω θα είμαστε στην τριάδα
Ετσι ακριβώς, προσωπικά θα περάσω 3 ωραίες βραδιές κάθε χρόνο με την Eurovision, θα δω ωραία θέαμα, θα γελάσω, θα κράξω λίγο, θα βρω ίσως και 1-2 κομμάτια διαμαντάκια...άλλα συνολικά θα περάσω ωραία και ευχάριστα με την οικογένειά μου και φίλους και τέλος....Αγαπώ λοιπόν Eurovision έστω και αν δεν συμφωνώ με την τροπή που έχει πάρει πλέον...Και εδώ όπως και στις ταινίες πρέπει να ξέρετε τι βλέπετε -ακουτε. Είναι ευροβιζιον. Έχει συγκεκριμένο κοινό. Αυτά θέλουν. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Ένα woke πανηγύρι που έχει ηθικά και υπαρξιακά περιτυλίγματατα για να μπορέσει να πλασαριστεί. Τώρα γιατί έφτασε σε αυτό το σημείο; Αυτοί οι το φεραν ξέρουν. Όποιος τα κατανοεί αυτά μόνο σαν το τσίρκο της Δευτέρας μπορεί να το παρακολουθήσει, να γελασει να περάσει η ώρα του και να πάει για ύπνο.
Αναφέρθηκε ότι είναι φόρος τιμής για το 2005 που κερδίσαμε και δείχνει με τον τρόπο του ότι και φέτος θα είμαστε νικητές! Τώρα τι να σου πω, αυτό διάβασα…χαχαΕγώ δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τη φετινή Γιουροβίζιο, γιατί ακολουθώ τη διεθνή καριέρα της Klavdia.
Που να μείνει χρόνος.
Απ' ότι βλέπω πάντως, ο Φωκάς είναι γεμάτος νέες ιδέες.
Σπλατεράς μεγάλος.
View attachment 271507
Συγκινήθηκα.Αναφέρθηκε ότι είναι φόρος τιμής για το 2005 που κερδίσαμε και δείχνει με τον τρόπο του ότι και φέτος θα είμαστε νικητές! Τώρα τι να σου πω, αυτό διάβασα…χαχα
Έλα έκανα καλή προσπάθεια, πήγα να το δικαιολογήσω….χαχαΣυγκινήθηκα.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.