Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Η Βουλγαρία ήταν η κρυφή δύναμη, από τους ημιτελικούς έκανε αίσθηση, και σήμερα η κοπέλα τα έσπασε….τα παιδιά μου είχαν τρελαθεί μαζί της και μου έλεγαν ότι είναι το καλύτερο……τα κορόιδευα και τώρα γελάνε μαζί μου και μου λένε δεν στο λέγαμε! Δεν μας ακούς!

• Love
Reactions: Paris2018
Τους άξιζε, πάντως...
Τι να πω ρε φίλε εμένα δεν μου έκανε κούκου αλλά δεν το μετράω με αυτήν την έννοια.Αν δεν κάνω λάθος μετά τη Βουλγαρία πήραν τους πιο πολλούς βαθμούς από τον κόσμο.Δεν βλέπω καμιά λογική.Αποψη μου με το ζόρι δεκάδα.

• Like
Reactions: karamela
Της Βουλγαρίας μου άρεσε πολύ το χορευτικό της & η μουσική.
Αλλά οι στίχοι γενικά δεν & ειδικά το ρεφρέν.
Άκουγα κάτι: «σαν παράγκα»...

• Haha
Tην... δεν_θα_περάσεις_την_Ιρλανδία Σουηδία σε αυτή τη θέση πως τη βλέπετε; Σοκ;
Μέτριο ήταν της Σουηδία, το περιμενα πιο ψηλα μεν αλλά δεν άξιζε δε.

• Like
eurovision-2026-result.jpg

Της Βουλγαρίας μου άρεσε πολύ το χορευτικό της & η μουσική.
Αλλά οι στίχοι γενικά δεν & ειδικά το ρεφρέν.
Άκουγα κάτι: «σαν παράγκα»...
Η κοπέλα της Βουλγαρίας τα έσπαγε στο χορευτικό με απλά χορευτές και καρέκλες, όχι τις γελοιότητες τις δικές μας….σου κολλάει στο μυαλό, είναι και όμορφη κοπέλα, ωραία μουσική, πιασάρικο…οπότε Win Win…

• Like
Να πω και κάτι (λες και δεν έχω πει, τεσπα) δεν μπορώ να πω ότι στεναχωρέθηκα που δεν κέρδισε η Φινλανδία. Εκτός πεντάδας. Η πολύ σιγουριά τους έφαγε.

Καλό ξημέρωμα μάγκες φοράω τα ακουστικά μου και πάω να ακούσω Savatage να μαλακώσουν οι ψυχή και τα αυτιά μου από το μουσικό αχταρμα.

Εμένα αυτό που μου έμεινε από τη βραδιά,ειναι ότι η μπύρα Πειραϊκή είναι εξαιρετική 🍻😄
Επίσης το τσίπουρο που είχα από τα Ζαγοροχώρια ποικιλίας ντεμπινά, ενθουσίασε τους άντριδες...σαν γουρούνια μου κατέβασαν την μποτιλια 🐖😄

Εμένα αυτό που μου έμεινε από τη βραδιά,ειναι ότι η μπύρα Πειραϊκή είναι εξαιρετική 🍻😄
Επίσης το τσίπουρο που είχα από τα Ζαγοροχώρια ποικιλίας ντεμπινά, ενθουσίασε τους άντριδες...σαν γουρούνια μου κατέβασαν την μποτιλια 🐖😄

Αυτό είναι το νόημα της βραδιάς. Πατροπαράδοτη την αποκαλώ εγώ, και όχι τυχαία.

ΟΚ, εγώ απόψε με μπύρα την έβγαλα και ταπεινά πατατάκια. Κάτι μπροζολίδια ήταν νωρίτερα. Μην έχουμε και βαρύ στομάχι. Στης Μολδαβίας το έκανα πάρτυ εδώ μέσα, ξεσηκωτικά πράματα.

• Like
Reactions: mdvq
Δίνω και δύο τρία στανταρακια για όσους παίζουν στοίχημα

Η σειρά είναι:

Σένγκεν, ευρώ, γιουροβίζιον, Μνημόνιο

Με ευχαριστείτε σε λίγα χρόνια

• Haha
Reactions: Pleo and Panoramix
Η φετινή eurovision κερδήθηκε με "διαφορά στήθους". Εξαιρετική η Βουλγαρία.
Γενικά καλά πήγε. Έντονη παραφωνία η δεύτερη θέση του Ισραήλ και ο πάτος της Σουηδίας. Θα ήθελα και την Ιταλία σε ψηλότερη θέση. Τεσπά.
Ο Ακύλας νομίζω έχασε πολύ σε σκηνοθεσία.

• Like
Reactions: klamia71