Eversolo DMP-A6 / Α8 Streamer

Στην οθόνη μας αναμένουμε Μιχαλη
Στο μεταξύ κάποιοι χρήστες του Τ 8 έχουν αρχίσει τις διαφωνίες ώς πρός την είσοδο της οπτικής και της usb αν δηλ η μία ακούγεται καλύτερα από την άλλη και κυρίως το πως υλοποιείται η είσοδος της οπτικής
Βέβαια εμείς θα τα διαβάσουμε από πρωτο χέρι
@petronik
Δεν καταλαβαίνω αυτή τη συζήτηση. Εδώ διαβάζω το manual του Eversolo T8. Λογικό είναι στις εισόδους του κάποιος να χρησιμοποιήσει ότι καλύτερο διαθέτει. PC USB, Network, ή και τα δύο.
Στην έξοδο προς το DAC πάλι θα χρησιμοποιήσει την καλύτερη δυνατή σύνδεση: USB ή I²S, αν έχει. Και κατόπιν τις υπόλοιπες. Εγώ πολύ αμφιβάλλω, αν μπορεί κανείς να ακούσει διαφορές σε τόσο υψηλά επίπεδα. Και μάλιστα διαφορές μεταξύ εξόδων και εισόδων του ίδιου μουσικού κομματιού και με το ίδιο format.

Αλλά αυτό μένει να το δούμε.

........................... διαφωνίες ώς πρός την είσοδο της οπτικής και της usb αν δηλ η μία ακούγεται καλύτερα από την άλλη και κυρίως το πως υλοποιείται η είσοδος της οπτικής
Εννοούν την είσοδο οπτικής ίνας;

Σάββατο!
Αναμένουμε στο πληκτρολόγιο μας!

index.php
Τελικά,ο Βλαδιμηρος προτιμησε το απόγευμα της Κυριακής.Τον καταγγέλλω διότι το έκανε επίτηδες επειδή 9/10 φορές δεν έχω καλό ρεύμα Κυριακή απόγευμα.

Ξέρεις ότι η ATC είναι πολύ φειδωλή στα specs της...
Το woofer στο 40αρι το δηλώνει 6,5" για παράδειγμα..

Κατά τα άλλα, μπορεί να το συγχέω όντως γιατί το μπάσο εδώ σε μένα είναι απλά απίστευτο.

Μια γεύση θα την πάρω όπως και να έχει..

Ο Μιχάλης πάντα είναι στο λούκι απλά δεν το παραδέχεται... :LOL:

Κάνει βέβαια προσπάθειες να βγει αλλά δεν είναι και εύκολο....
Το λουκι δεν ειναι απλα λουκι, ειναι μαυρη τρυπα που απαξ και περασεις τον οριζοντα γεγονοτων δεν υπαρχει επιστροφη!

Τελικά,ο Βλαδιμηρος προτιμησε το απόγευμα της Κυριακής.Τον καταγγέλλω διότι το έκανε επίτηδες επειδή 9/10 φορές δεν έχω καλό ρεύμα Κυριακή απόγευμα.
Αδημονούμε εν τω μεταξύ να μάθουμε την δική σου εκτίμηση για το αποτέλεσμα της μάχης Eversolo A6 vs Eversolo T8.
maffia-emoticon.gif

• Like
Reactions: vlad66 and petronik
Αδημονούμε εν τω μεταξύ να μάθουμε την δική σου εκτίμηση για το αποτέλεσμα της μάχης Eversolo A6 vs Eversolo T8.
maffia-emoticon.gif
Εντός ολίγου,στο νήμα Το σύστημα μου.Αρκει να μην το διαβάσει ο Βλαδίμηρος και τον χάσω από πελάτη.

Στην οθόνη μας αναμένουμε Μιχαλη
Στο μεταξύ κάποιοι χρήστες του Τ 8 έχουν αρχίσει τις διαφωνίες ώς πρός την είσοδο της οπτικής και της usb αν δηλ η μία ακούγεται καλύτερα από την άλλη και κυρίως το πως υλοποιείται η είσοδος της οπτικής
Μηπως εννοουν την i2s;Μου φαίνεται περιεργο για την οπτική.Αν είναι όλες isolated πιστεύω πως η οπτική υπάρχει απλώς για να υπάρχει.
Όταν θα πάρω αλλο dac θα δοκιμάσω κι εγώ την i2s όμως ας μην μας διαφεύγει το γεγονός πως παράλληλα με την εισοδο θα συγκριθούν και τα καλώδια.
Μου έχει ανοίξει η όρεξη για το z-10.

Μηπως εννοουν την i2s;Μου φαίνεται περιεργο για την οπτική.Αν είναι όλες isolated πιστεύω πως η οπτική υπάρχει απλώς για να υπάρχει.
Όταν θα πάρω αλλο dac θα δοκιμάσω κι εγώ την i2s όμως ας μην μας διαφεύγει το γεγονός πως παράλληλα με την εισοδο θα συγκριθούν και τα καλώδια.
Μου έχει ανοίξει η όρεξη για το z-10.
Kαλημέρα εδώ κάτοχος του Τ 8 περιγράφει το τι χρειάζεται

Just completed all needed items for the fiber connection:
1 pc. Media Converter/SFP router = TP-Link MC220L
2 pcs. SFP module = TP-Link TL-SM312LS-40KM
1 meter fiber patch cable = StarTech LC to LC Duplex Single Mode OS2 Fibre Optic Cable
Total cost = US$ 137.59
Just connect everything, no further configuration needed and off you go. It worked immeidately.
By the way the 9volt iFi PowerX power supply is not included in the package. It's an old power supply used for another purpose. I have now used it in place of the stock power supply for the TP-Link MC220L.

Attachments

• Στιγμιότυπο 2025-11-09, 6.35.59 πμ.png
    Στιγμιότυπο 2025-11-09, 6.35.59 πμ.png
    1.4 MB · Views: 23
  • Στιγμιότυπο 2025-11-09, 6.36.13 πμ.png
    Στιγμιότυπο 2025-11-09, 6.36.13 πμ.png
    623.6 KB · Views: 23
Το ερώτημα είναι γιατί όλα αυτά;Ποτε έπαιζε καλύτερα η οπτική ώστε να παίξει και τώρα;
Το ερώτημα, αν το έχω κατανοήσει σωστά, αφορά τη σύνδεση οπτικής ίνας Ethernet (SFP).

Όχι.Αφορα το ποια σύνδεση αποδίδει καλύτερα,η οπτική η η usb; Αυτο κατάλαβα από την ανάρτηση του petronik.
Αναφέρονται ,οι χρήστες -κάτοχοι ,στην σύνδεση εισόδου του Τ 8
Μπορείς να δείς τα υλικά που παραθέτει κάποιος κάτοχος για την σύνδεση εισόδου Τα έχω επισυνάψει .
Ριξε μια ματιά στη παρακάτω φωτό

Αν καταλαβαίνω σωστά αυτή είναι μια υλοποίηση της μετατροπής του ethernet σε συμβατή με το Τ8 οπτική είσοδο

Attachments

• Στιγμιότυπο 2025-11-09, 6.36.13 πμ.png
    Στιγμιότυπο 2025-11-09, 6.36.13 πμ.png
    623.6 KB · Views: 9
Last edited:
  • Like
Reactions: Θρησκος