Είμαι της σχολής...Δημοκιδη.
Τα αγοράζω έτσι...για ψυχολογικούς λόγους
Τα αγοράζω έτσι...για ψυχολογικούς λόγους
@petronikΣτην οθόνη μας αναμένουμε Μιχαλη
Στο μεταξύ κάποιοι χρήστες του Τ 8 έχουν αρχίσει τις διαφωνίες ώς πρός την είσοδο της οπτικής και της usb αν δηλ η μία ακούγεται καλύτερα από την άλλη και κυρίως το πως υλοποιείται η είσοδος της οπτικής
Βέβαια εμείς θα τα διαβάσουμε από πρωτο χέρι
Εννοούν την είσοδο οπτικής ίνας;........................... διαφωνίες ώς πρός την είσοδο της οπτικής και της usb αν δηλ η μία ακούγεται καλύτερα από την άλλη και κυρίως το πως υλοποιείται η είσοδος της οπτικής
H VPN μεσω ΑλβανιαςΒάλε Brave browser..Θα γλιτώσεις τις διαφημίσεις.
Προτιμησε Qobuz και μαλιστα οικογενειακοΔηλαδή είμαι και για Tidal τώρα ;;;
Τελικά,ο Βλαδιμηρος προτιμησε το απόγευμα της Κυριακής.Τον καταγγέλλω διότι το έκανε επίτηδες επειδή 9/10 φορές δεν έχω καλό ρεύμα Κυριακή απόγευμα.Σάββατο!
Αναμένουμε στο πληκτρολόγιο μας!
![]()
Το λουκι δεν ειναι απλα λουκι, ειναι μαυρη τρυπα που απαξ και περασεις τον οριζοντα γεγονοτων δεν υπαρχει επιστροφη!Ξέρεις ότι η ATC είναι πολύ φειδωλή στα specs της...
Το woofer στο 40αρι το δηλώνει 6,5" για παράδειγμα..
Κατά τα άλλα, μπορεί να το συγχέω όντως γιατί το μπάσο εδώ σε μένα είναι απλά απίστευτο.
Μια γεύση θα την πάρω όπως και να έχει..
Ο Μιχάλης πάντα είναι στο λούκι απλά δεν το παραδέχεται...
Κάνει βέβαια προσπάθειες να βγει αλλά δεν είναι και εύκολο....
Προτιμησε Qobuz και μαλιστα οικογενειακο
ΌχιΥποστηρίζει Ελλάδα ;;
Με email και καρτα η paypal εξωτερικου (υποστηριζομενης χωρας)Υποστηρίζει Ελλάδα ;;
Ναι - με... ντριμπλα καλου εξτρεμ
Αδημονούμε εν τω μεταξύ να μάθουμε την δική σου εκτίμηση για το αποτέλεσμα της μάχης Eversolo A6 vs Eversolo T8.Τελικά,ο Βλαδιμηρος προτιμησε το απόγευμα της Κυριακής.Τον καταγγέλλω διότι το έκανε επίτηδες επειδή 9/10 φορές δεν έχω καλό ρεύμα Κυριακή απόγευμα.
Εντός ολίγου,στο νήμα Το σύστημα μου.Αρκει να μην το διαβάσει ο Βλαδίμηρος και τον χάσω από πελάτη.Αδημονούμε εν τω μεταξύ να μάθουμε την δική σου εκτίμηση για το αποτέλεσμα της μάχης Eversolo A6 vs Eversolo T8.
![]()
Μηπως εννοουν την i2s;Μου φαίνεται περιεργο για την οπτική.Αν είναι όλες isolated πιστεύω πως η οπτική υπάρχει απλώς για να υπάρχει.Στην οθόνη μας αναμένουμε Μιχαλη
Στο μεταξύ κάποιοι χρήστες του Τ 8 έχουν αρχίσει τις διαφωνίες ώς πρός την είσοδο της οπτικής και της usb αν δηλ η μία ακούγεται καλύτερα από την άλλη και κυρίως το πως υλοποιείται η είσοδος της οπτικής
Kαλημέρα εδώ κάτοχος του Τ 8 περιγράφει το τι χρειάζεταιΜηπως εννοουν την i2s;Μου φαίνεται περιεργο για την οπτική.Αν είναι όλες isolated πιστεύω πως η οπτική υπάρχει απλώς για να υπάρχει.
Όταν θα πάρω αλλο dac θα δοκιμάσω κι εγώ την i2s όμως ας μην μας διαφεύγει το γεγονός πως παράλληλα με την εισοδο θα συγκριθούν και τα καλώδια.
Μου έχει ανοίξει η όρεξη για το z-10.
Το ερώτημα, αν το έχω κατανοήσει σωστά, αφορά τη σύνδεση οπτικής ίνας Ethernet (SFP).Το ερώτημα είναι γιατί όλα αυτά;Ποτε έπαιζε καλύτερα η οπτική ώστε να παίξει και τώρα;
Όχι.Αφορα το ποια σύνδεση αποδίδει καλύτερα,η οπτική η η usb; Αυτο κατάλαβα από την ανάρτηση του petronik.Το ερώτημα, αν το έχω κατανοήσει σωστά, αφορά τη σύνδεση οπτικής ίνας Ethernet (SFP).
Αναφέρονται ,οι χρήστες -κάτοχοι ,στην σύνδεση εισόδου του Τ 8Όχι.Αφορα το ποια σύνδεση αποδίδει καλύτερα,η οπτική η η usb; Αυτο κατάλαβα από την ανάρτηση του petronik.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.