Eversolo DMP-A6 / Α8 Streamer

Αναφέρονται ,οι χρήστες -κάτοχοι ,στην σύνδεση εισόδου του Τ 8
Μπορείς να δείς τα υλικά που παραθέτει κάποιος κάτοχος για την σύνδεση εισόδου Τα έχω επισυνάψει .
Ριξε μια ματιά στη παρακάτω φωτό
Τότε,δεν ανήκω σ' αυτούς.Εννοειται πως παρερμηνευσα.Ο νους μου ήταν στις εξόδους του T8 και σ' αυτές αναφερθηκα.

• Like
Reactions: petronik
Τότε,δεν ανήκω σ' αυτούς.Εννοειται πως παρερμηνευσα.Ο νους μου ήταν στις εξόδους του T8 και σ' αυτές αναφερθηκα.
Εισαγουν καινά δαιμόνια ,αυτοί οι χρήστες .....
Περιμένω Δημητρακούδη ,Τσιμισκη και τους υπόλοιπους που το κατέχουν να μας πουν την άποψη τους

• Like
Reactions: Sonus Naturalis
Περιμένω Δημητρακούδη ,Τσιμισκη και τους υπόλοιπους που το κατέχουν να μας πουν την άποψη τους
Κι' εγώ είμαι πολύ περίεργος. Οι διαφορές αυτές (USB vs SFP vs Ethernet) είναι πολύ μικρές.
Για να καταδειχθούν απαιτείται πολύ αυστηρή μεθοδολογία.
  • Αναπαραγωγή των ίδιων αρχείων προς την αντίστοιχη εκάστοτε εισοδο του Streamer.

• A/B Blind Test. Οι μετέχοντες δεν θα γνωρίζουν ποιά είσοδος είναι εκάστοτε ενεργή. Θα τις γνωρίζουν μόνο με κώδικες ονομασίες (Input 1, Input 2, Input 3), χωρίς να γνωρίζουν ποιά είναι ποιά.

• Οι μετέχοντες θα κρατούν χωριστά σημειώσεις. Οι σημειώσεις θα είναι εκ των προτέρων αναλυτικά οργανωμένες, ώστε να βαθμολογούν συγκεκριμένους τομείς (χαμηλό, μεσαίες, υψηλές, στερεοφωνική εικόνα, εστίαση, σώματα, impact, ταχύτητα, μεταβατικά, θόρυβο, κλπ).
Εάν και εφ' όσον προκύψουν διαφορές, τότε μπορούμε να προχωρήσουμε σε επόμενο στάδιο, ποια είσοδο θεωρούμε καλύτερη.

Δύσκολη η παραπάνω διαδικασία, αλλά όχι ακατόρθωτη.

• Like
Όχι.Αφορα το ποια σύνδεση αποδίδει καλύτερα,η οπτική η η usb; Αυτο κατάλαβα από την ανάρτηση του petronik.
H USB.Aλλα χανεται το προτερημα τηλεχειρισμου της εντασης (αν δεν εχει τηλεκοντρολ ο ενισχυτης σου, ως εμου)

Ο κυριούλης έχει δίκιο για μη τεχνοκρατική λύση.
Μιλάει για τη σύνδεση με το Internet, όπου η οπτικη δεν έχει θέματα παρεμβολών, rf, emi κλπ δαιμονίων.
Δεν γλυτώνεις όμως τη φασαρία του δικτύου, που έχεις στάνταρ όταν τα πάντα είναι στο ίδιο δίκτυο.

• Like
Μιλάει για τη σύνδεση με το Internet, όπου η οπτικη δεν έχει θέματα παρεμβολών, rf, emi κλπ δαιμονίων.
Δεν γλυτώνεις όμως τη φασαρία του δικτύου, που έχεις στάνταρ όταν τα πάντα είναι στο ίδιο δίκτυο.
Επομένως ,αν κατάλαβα καλά ,αφου ασχοληθείς πρώτα με το δίκτυο ,μπορείς να πάς και σε αυτή την υλοποίηση για να σου αποδώσει τα μέγιστα

• Like
Reactions: Tzimisce
Επομένως ,αν κατάλαβα καλά ,αφου ασχοληθείς πρώτα με το δίκτυο ,μπορείς να πάς και σε αυτή την υλοποίηση για να σου αποδώσει τα μέγιστα
Εμένα η απορία μου είναι σε ποιά τάξη μεγέθους βρίσκονται αυτά τα μέγιστα και υπό ποιές προϋποθέσεις γίνονται αντιληπτά.

• Like
Reactions: mdvq
Εμένα η απορία μου είναι σε ποιά τάξη μεγέθους βρίσκονται αυτά τα μέγιστα και υπό ποιές προϋποθέσεις γίνονται αντιληπτά.
Μιχάλη ,αν και καθυστερημένα ,χρόνια σου πολλά
Η υλοποίηση που αναφέρθηκε είναι κοστολογημένη -το γραφει- κάπου στα 138 δολάρια

• Like
Reactions: Sonus Naturalis
Μιχάλη ,αν και καθυστερημένα ,χρόνια σου πολλά
Η υλοποίηση που αναφέρθηκε είναι κοστολογημένη -το γραφει- κάπου στα 138 δολάρια
@petronik
Πέτρο ευχαριστώ για τις ευχές! :)
Ότι η παραπάνω αναβάθμιση σε ηλεκτρονικό εξοπλισμό είναι προσιτή, δεν το αμφισβητώ.
Χρειάζεται ωστόσο ψάξιμο, έρευνα, χρόνο. Επιθυμώ λοιπόν να συγκεντρώσουμε όσο γίνεται περισσότερες πληροφορίες, πριν αρχίσουμε να κάνουμε αλλαγές στα συστήματα μας.

• Like
Αν έχεις οπτική σπίτι??
Και εκεί έχεις φασαρία και παρεμβολές?

Έχει γίνει μεγάλο μπέρδεμα βλέπω με τις οπτικές (toslink vs. SFP vs. GPON) και με τις εισόδους vs. εξόδους vs. δίκτυο.

Με τη σειρά:

Το να έχεις οπτική σπίτι (FTTH / GPON) δεν επηρεάζει κάτι. Ο θόρυβος δεν προέρχεται τόσο από το φυσικό μέσο που έρχεται σπίτι σου όσο από τα ηλεκτρονικά που έχεις συνδέσει πάνω του (router, ethernet switches, κτλ).

Οπότε απαιτείται η ίδια φροντίδα (audio grade ethernet switch, router / firewall για κόψιμο της περιττής κίνησης προς το streamer, κτλ.).

Η χρήση της δυνατότητας ethernet μέσω SFP που έχουν κάποια streamers όπως το Τ8 είναι μια ακόμα εναλλακτική. Το κατά πόσο παίζει καλύτερα από την κλασική ethernet (χαλκός) εξαρτάται από παράγοντες όπως την υλοποίηση της SFP θύρας (το slot που παίρνει το SFP module) και το ίδιο το SFP module. Ίσως και από την ποιότητα της ίδιας της οπτικής ίνας LC-LC. Δεν θα έπρεπε να παίζει ρόλο, αλλά δεν θα μου κάνει εντύπωση αν τελικά παίζει. Ίσως παίζει ρόλο και το άλλο άκρο της οπτικής ίνας, που μετατρέπει τον χαλκό σε οπτική.

ΥΓ. Χρόνια Πολλά στους Μιχάληδες! Έχουμε μαζέψει πάρα πολλούς στο συγκεκριμένο νήμα! :D

Ευχαριστούμε 😁

Πρακτικά έχεις 2 εχθρούς.
Τις όποιες παρεμβολές μπορεί να μαζέψει ένα καλώδιο και τα σκουπίδια που κυκλοφορούν στο ίδιο σου το δίκτυο.
Με την οπτική από το router στο streamer αποφεύγεις τις παρεμβολές του καλωδίου.
Το αν η καλύτερη λύση είναι η οπτική, κάποια μόνωση ή κάποιο φίλτρο, δεν το ξέρω.
Τα σκουπίδια στο δίκτυο κόβονται με συγκεκριμένο τρόπο. Τα υπόλοιπα είναι ημίμετρα.

Επειδή ο Vlad , προφανώς, θα χρειαστεί καλώδιο ethernet,για πέστε καμμιά μάρκα της προκοπής,μιας και θα τα πάρουμε μαζί.
Μιλαμε για καλώδια σε ανθρώπινες τιμές,τα hiend δεν μας ενδιαφέρουν 😀

• Like
Reactions: vlad66