Mike να αποφύγουμε το cat7 ή σαχλαμάρες γράφουν στο διαδίκτυο??Ugreen.
Βγαίνουν κάπου στο 1€ το μέτρο.
Τίποτα audiophile, προσεγμένο κλπ; Κάποια σύσταση για switch έχεις;Ugreen.
Βγαίνουν κάπου στο 1€ το μέτρο.
Mike να αποφύγουμε το cat7 ή σαχλαμάρες γράφουν στο διαδίκτυο??
Τίποτα audiophile, προσεγμένο κλπ; Κάποια σύσταση για switch έχεις;
Ιδέα!Γιατί να το αποφύγεις;
Switch έχω δοκιμάσει αυτά που έχει φέρει ο dimdim.
Για μένα, πρέπει να ασχοληθείς, έστω και με τη βοήθεια του chatgpt να στήσεις ένα router της mikrotik ή να πας λίγο πιο πάνω, στα 120€ για κάποιο ubiquity.
Να μπορείς όμως να στήσεις vlans με restrictions, qos κλπ
Και άσε τα audiophile utp που έχουν πολλαπλάσια τιμή και δεν κάνουν τόση δουλειά.
Έχει κάποια σχετικά οικονομικά με το μετρό η audioquest. Αν έχεις πρόσβαση σε εργαλείο πατσαρισματος ή κάποιο φίλο ηλεκτρολόγο ή ηλεκτρονικό γιατι να μην τα δοκιμάσεις... απλα, όπως έχω επισημάνει στο παρελθόν τα οικιακά μηχανήματα δικτυου δε γειωνονται στην ethernet οπότε what's the point με το drainage?Τίποτα audiophile, προσεγμένο κλπ; Κάποια σύσταση για switch έχεις;
Δεν εννοούσα ότι θέλω σώνει και καλά audiophile ethernet καλώδιο, εννοούσα ότι μου κάνει εντύπωση που του αρκούν τα φτηνά ugreen.Έχει κάποια σχετικά οικονομικά με το μετρό η audioquest. Αν έχεις πρόσβαση σε εργαλείο πατσαρισματος ή κάποιο φίλο ηλεκτρολόγο ή ηλεκτρονικό γιατι να μην τα δοκιμάσεις... απλα, όπως έχω επισημάνει στο παρελθόν τα οικιακά μηχανήματα δικτυου δε γειωνονται στην ethernet οπότε what's the point με το drainage?
Πχ:
Και εχει και κυριλέ βύσματα αν θες:![]()
AudioQuest CAT700 Pearl - CAT.7 - CMG (CL3 & FT4) - 1 μέτρο
To AudioQuest Pearl CAT700 ειναι ενα καλωδιο Ethernet CAT-7, με χαλκο υψηλης καθαροτητας. Πωλειται με το μετρο ατερματιστο.www.kosmasaudiovideo.gr
Για τα βύσματα, δεν ξερω αν χρειάζεται εξειδικευμένο crimping tool ή αν κάνουν και τα συμβατικά. Νομίζω πως κάνουν. Δεν είμαι σίγουρος όμως.![]()
AudioQuest CAT700 male ethernet connector for cat6a / cat7 / cat8
Ο AudioQuest CAT700 Male Connector ειναι υψηλης ποιοτητας male ακροδεκτης τερματισμου καλωδιου ethernet (cat6a, cat7, cat8).www.kosmasaudiovideo.gr
Ο πάροχος που έχω εδώ στη Γερμανία έχει τέτοιο σύστημα που δε μπορείς να βάλεις ξένο ρούτερ. Γι αυτό ρωτάω για switch.Switch έχω δοκιμάσει αυτά που έχει φέρει ο dimdim.
Για μένα, πρέπει να ασχοληθείς, έστω και με τη βοήθεια του chatgpt να στήσεις ένα router της mikrotik ή να πας λίγο πιο πάνω, στα 120€ για κάποιο ubiquity.
Να μπορείς όμως να στήσεις vlans με restrictions, qos κλπ
Και άσε τα audiophile utp που έχουν πολλαπλάσια τιμή και δεν κάνουν τόση δουλειά.
Ο πάροχος που έχω εδώ στη Γερμανία έχει τέτοιο σύστημα που δε μπορείς να βάλεις ξένο ρούτερ. Γι αυτό ρωτάω για switch.
Εσυ, τι να το κανεις το καλο καλωδιο;Επειδή ο Vlad , προφανώς, θα χρειαστεί καλώδιο ethernet,για πέστε καμμιά μάρκα της προκοπής,μιας και θα τα πάρουμε μαζί.
Μιλαμε για καλώδια σε ανθρώπινες τιμές,τα hiend δεν μας ενδιαφέρουν![]()
Εγω ugreen cat7 χρησιμοποιω.Mike να αποφύγουμε το cat7 ή σαχλαμάρες γράφουν στο διαδίκτυο??
Mike να αποφύγουμε το cat7 ή σαχλαμάρες γράφουν στο διαδίκτυο??
Εσύ τι το έκανες?Εσυ, τι να το κανεις το καλο καλωδιο;
Δεν ξέρω για YouTube, αλλά μερικές εφαρμογές μπορείς αλλά "με κόλπα δύσκολα που κάνουν στην Ινδία "Μπορείς να βάλεις δικά σου app ή ειναι κλειδωμένο; Π.χ. κάνα YouTube χωρίς διαφημίσεις.
Τάσο, "κατρακυλάς" προς streamer ;;;Μπορείς να βάλεις δικά σου app ή ειναι κλειδωμένο; Π.χ. κάνα YouTube χωρίς διαφημίσεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.