Eversolo DMP-A6 / Α8 Streamer

To mk1 εβαλα πρωτος-πρωτος, και ειμαι απολυτα ικανoποιημενος. Η ηχητικη διαφορα, κυριως στο dac που ενδιαφερει, ειναι τετοια εναντι του "μητρικου" αλλα και γενικως, που ειμαι βεβαιος οτι η συντριπτικη πλειοψηφια ΔΕΝ θα χρειασθει αλλο dac. Το λεω εχοντας αμεση , προσφατη και ...τρεχουσα εμπειρια απο δυο φημισμενα, για τον ηχο τους, dac.
Όπως τα είπες φιλε Τάκη!! Η συντριπτική πλειοψηφία θα συνταξιοδοτηθεί με αυτό αγκαλιά!!👌👌

Ερωτηση ποιο απο τα δυο τροφοδοτικα θεωρουμε καλυτερο για το eversolo gen1 ;

Εγώ έχω βάλει το PD creative, το προτιμώ γιατί έχει πολύ καλές μετρήσεις, δεν είναι κινεζικό, (δηλαδή σε θέμα μετασχηματιστή, που είναι πολύ βασικό), και φυσικά ποιο φθηνό σε τιμή από το κινέζικο που πουλάει ο Audiophonics, το PD creative προσωπικά το θεωρώ ποιο σωστό σαν κατασκευή και ηχητικά είναι άψογο, οι Πολωνοί έχουν ανέβει πολύ..
Το Beatechnik αλλά με διαφορετικό μετασχηματιστή έβγαινε τότε, το έχει κολλητός φίλος και παίζει σχετικά καλά αλλά όχι όσο κοστίζει..
Σε άμεση σύγκριση των Α6 το δικό του και το δικό μου, στο ίδιο σύστημα με ίδια καλώδια κλπ, το δικό μου με το PD creative είχε προβάδισμα, με περισσότερο σώμα, καλύτερα δυναμικά παντού κλπ...
Και τα δύο τροφοδοτικά κάνουν πολύ καλή δουλειά σε σχέση με το άθλιο τροφοδοτικό που έχει μέσα του Α6 gen1..
Η επιλογή είναι δική σου, ανάλογα τα γούστα και την τσέπη σου..

• Like
Reactions: takis
Το πρώτο είναι και το πιο καινούργιο και πιο τουμπανέιρο γι αυτό και πιο ακριβό..καλύτερα υλικα hi end πυκνωτες κτλ κτλ.

Το δεύτερο το Πολωνικό έχω ακούσει τα καλύτερα από την άποψη της ηχητικής αναβάθμισης. Μεγάλο μειον δεν κουμπώνει πίσω καλά έχει τρύπα και μπάζει σκόνη και είναι και αντιαισθητικό..να μου πεις ότι το βλέπεις?? Αλλά κ μονο που θα το ξερεις...αχαχασ...ψυχαναγκασμός..

Εγώ πήρα μια τριτη περίπτωση από αλιεξπρες που παίζει μέχρι σήμερα επίσης απίστευτα καλα...no Problems , no humm noise , no heating , Hi end sound!!!

Το Πολωνικό έχει καλύτερα υλικά από το Beatechnik και καλύτερες μετρήσεις..
Το αισθητικό κομμάτι που δεν κουμπώνει ακριβώς είναι ένα μειονέκτημα, αλλά για τους περισσότερους ναι..
Η σκόνη δεν μπαίνει εύκολα από εκεί, και με το άλλο τροφοδοτικό παίρνει σκόνη μέσα από τις γρίλιες εξαερισμού..

Ερώτηση στην ερώτηση.. άλλο αναβάθμιση τροφοδοτικό θέλει το eversolo A6 gen1 και άλλο το gen2 (ΜΕ) ;;;
Εγώ έχω το Α6 gen1 ME..
ΤΟ ίδιος τροφοδοτικό παίρνουν με το δικό σου..
Και το στοκ, και το Πολωνικό, και τo Beatechnik είναι 12ν συμμετρικης τροφοδοσίας..

• Like
Reactions: vlad66
To mk1 εβαλα πρωτος-πρωτος, και ειμαι απολυτα ικανoποιημενος. Η ηχητικη διαφορα, κυριως στο dac που ενδιαφερει, ειναι τετοια εναντι του "μητρικου" αλλα και γενικως, που ειμαι βεβαιος οτι η συντριπτικη πλειοψηφια ΔΕΝ θα χρειασθει αλλο dac. Το λεω εχοντας αμεση , προσφατη και ...τρεχουσα εμπειρια απο δυο φημισμενα, για τον ηχο τους, dac.
Ποια dac;

Το Πολωνικό έχει καλύτερα υλικά από το Beatechnik και καλύτερες μετρήσεις..
Το αισθητικό κομμάτι που δεν κουμπώνει ακριβώς είναι ένα μειονέκτημα, αλλά για τους περισσότερους ναι..
Η σκόνη δεν μπαίνει εύκολα από εκεί, και με το άλλο τροφοδοτικό παίρνει σκόνη μέσα από τις γρίλιες εξαερισμού..
Θυμάμαι Λευτέρη τότε που έψαχνα τι θα βάλω είχα επιλέξει και εγώ το Πολωνικό γιατι είχε ακόμα καλύτερες μετρήσεις και υλικά..δυστυχώς τελευταια στιγμή άλλαξα γνώμη και για το αισθητικό κομάτι το άφησα...

2 χρόνια μετα την ίδια πλακετα έχουν!! Αν είναι δυνατόν!!

Πάντως πρεπει και απο αυτα που λες και απο αυτα που εχω διαβασει να παίζει καλύτερα όντως!!👌

Εγώ έχω το Α6 gen1 ME..
ΤΟ ίδιος τροφοδοτικό παίρνουν με το δικό σου..
Και το στοκ, και το Πολωνικό, και τo Beatechnik είναι 12ν συμμετρικης τροφοδοσίας..
Γιατί στην Audiophonics έχουν διαφορετικές υλοποιήσεις for v1 or v2 ;; Και δεν εχει ενα για ολα;;

IMG_0872.jpeg

Θυμάμαι Λευτέρη τότε που έψαχνα τι θα βάλω είχα επιλέξει και εγώ το Πολωνικό γιατι είχε ακόμα καλύτερες μετρήσεις και υλικά..δυστυχώς τελευταια στιγμή άλλαξα γνώμη και για το αισθητικό κομάτι το άφησα...

2 χρόνια μετα την ίδια πλακετα έχουν!! Αν είναι δυνατόν!!

Πάντως πρεπει και απο αυτα που λες και απο αυτα που εχω διαβασει να παίζει καλύτερα όντως!!👌
Το αισθητικό κομμάτι είναι για πολύ κόσμο σημαντικό και το καταλαβαίνω..
Τι εννοείς 2 χρόνια μετά έχουν την ίδια πλακέτα, (για το Πολωνικό; ), αφού είναι πολύ καλό, ποιος ο λόγος να το αλλάξουν;
Το μόνο που έπρεπε να κάνουν είναι να φτιάξουν το αισθητικό κομμάτι πίσω, τίποτα άλλο..

Γιατί στην Audiophonics έχουν διαφορετικές υλοποιήσεις for v1 or v2 ;; Και δεν εχει ενα για ολα;;

View attachment 262465
Οπτικά μπορεί να έχουν μικροδιαφορές, όμως όλα είναι συμμετρικης τροφοδοσίας 12ν...
Στείλε τους ένα mail και ρώτα τους..

Το αισθητικό κομμάτι είναι για πολύ κόσμο σημαντικό και το καταλαβαίνω..
Τι εννοείς 2 χρόνια μετά έχουν την ίδια πλακέτα, (για το Πολωνικό; ), αφού είναι πολύ καλό, ποιος ο λόγος να το αλλάξουν;
Το μόνο που έπρεπε να κάνουν είναι να φτιάξουν το αισθητικό κομμάτι πίσω, τίποτα άλλο..
Δεν έχουν φτιάξει την πλακέτα εννοούσα το κούμπωμα για να ταιριάζει και να κουμπώνει καλα!!

Το είχαν γραψει και οι ίδιοι το αιτιο αυτής της ακομψης αισθητικά κατασκευής. Ακομα έτσι το φτιάχνουν 2 χρόνια μετά...αυτό ήθελα να πώ!!🤓

IMG_0873.jpeg

Έχει κυκλοφορήσει μια φήμη ότι το T8 δεν είναι τόσο καλύτερο από ένα Α8 η ένα Α6 ΜΕ με τροφοδοτικό σαν Transport...
Με έχει προβληματισει λίγο αυτό...

Διαβαζω για τις μετατροπές στο Τ 8 ,που αρχίζουν οι περισσότερες με την τροφοδοσία και πηγαίνουν μεχρι την αλλαγή ρολογιών

Έχει κυκλοφορήσει μια φήμη ότι το T8 δεν είναι τόσο καλύτερο από ένα Α8 η ένα Α6 ΜΕ με τροφοδοτικό σαν Transport...
Με έχει προβληματισει λίγο αυτό...
Εσένα,γιατί;
Εμένα πάντως,καθόλου.
Δηλαδή ,κυκλοφορεί η φήμη
πως είναι μεγάλο ψοφίμι;

Εσένα,γιατί;
Εμένα πάντως,καθόλου.
Δηλαδή ,κυκλοφορεί η φήμη
πως είναι μεγάλο ψοφίμι;
Όχι, δεν είναι ψοφιμι ρε συ, απλά τα αποτελέσματα σε συγκρίσεις δεν είναι πολύ καλά και με διαφορά υπέρ του T8 για το κόστος που έχει προς αγορά του..

Μήπως απλά το Τ8 είναι το transport του Α8, απλά με κάποια "καλούδια" που τελικά δεν προσφέρουν ουσιαστική αναβάθμιση στον ήχο;

Μήπως απλά το Τ8 είναι το transport του Α8, απλά με κάποια "καλούδια" που τελικά δεν προσφέρουν ουσιαστική αναβάθμιση στον ήχο;
Απ ότι βλέπω και τα δύο έχουν εξοδο i2s .
To ερώτημα είναι σε τι διαφέρουν οι δύο υλοποιήσεις που αφορούν το transport η απλά από το Τ8 αφαιρέθηκε το τμήμα του dac και ορισμένα άλλα "καλούδια" έτσι ώστε να πέσει η τιμή και να αποτελέσει την πρόταση της εταιρίας για όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν εξωτερικό dac ,διαφορετικό από την υλοποίηση του Α8
Εκείνο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι κάποιοι κάτοχοι Τ8 επιλέγουν την αναβάθμιση των ρολογιών και τροφοδοσίας

Last edited:
Εκείνο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι κάποιοι κάτοχοι Τ8 επιλέγουν την αναβάθμιση των ρολογιών και τροφοδοσίας
Έχει κάποια σημασία αυτό, διότι διευκολύνει τη δουλειά του κυρίως DAC. Τώρα πόση βελτίωση μπορεί να υπάρχει και το κυριότερο, αν μπορεί να γίνει αντιληπτή, ποιός ξέρει;!

(Για ρολόγια έχουμε ξανασυζητήσει...)

Απ ότι βλέπω και τα δύο έχουν εξοδο i2s .
To ερώτημα είναι σε τι διαφέρουν οι δύο υλοποιήσεις που αφορούν το transport η απλά από το Τ8 αφαιρέθηκε το τμήμα του dac και ορισμένα άλλα "καλούδια" έτσι ώστε να πέσει η τιμή και να αποτελέσει την πρόταση της εταιρίας για όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν εξωτερικό dac ,διαφορετικό από την υλοποίηση του Α8

Το Τ8 είναι ένα τίμιο προϊόν στην τιμή που έρχεται, αλλά δεν είναι ακριβώς hi end προϊόν.

Για παράδειγμα, μπορεί να έχουν βάλει γραμμικό τροφοδοτικό εκεί που το Α6 έχει διακοπτικό, αλλά μετά το γραμμικό ακολουθούν αν μετράω καλά τουλάχιστον 7 παλμοτροφοδοτικά πάνω στην κύρια πλακέτα.

Οπότε αν κάποιος έχει όρεξη να βάλει "βαθειά" το χέρι του, σίγουρα μπορεί να το βελτιώσει.

Όσο αφορά τα ρολόγια, αφορούν την έξοδο I2S και σε μικρότερο βαθμό τις s/pdif. Αν κάποιος παίζει από USB η ποιότητά τους δεν τον απασχολεί καθόλου.