Eversolo DMP-A6 / Α8 Streamer

Το Τ8 είναι ένα τίμιο προϊόν στην τιμή που έρχεται, αλλά δεν είναι ακριβώς hi end προϊόν.

Για παράδειγμα, μπορεί να έχουν βάλει γραμμικό τροφοδοτικό εκεί που το Α6 έχει διακοπτικό, αλλά μετά το γραμμικό ακολουθούν αν μετράω καλά τουλάχιστον 7 παλμοτροφοδοτικά πάνω στην κύρια πλακέτα.

Οπότε αν κάποιος έχει όρεξη να βάλει "βαθειά" το χέρι του, σίγουρα μπορεί να το βελτιώσει.

Όσο αφορά τα ρολόγια, αφορούν την έξοδο I2S και σε μικρότερο βαθμό τις s/pdif. Αν κάποιος παίζει από USB η ποιότητά τους δεν τον απασχολεί καθόλου.
Νομίζω Δημήτρη ότι το δέλεαρ είναι η i2s

Διαβάζω,σχετικά με το Τ8 ,ότι χρησιμοποιούν. Accusillicon ASS338 η και κάτι καλύτερο
Νομίζω ότι κάποιοι φίλοι εδώ μέσα θα ξέρουν περισσότερα και θα μας κατατοπίσουν [Δημήτρη για σένα είναι ]

Attachments

• Στιγμιότυπο 2025-12-11, 3.40.21 μμ.png
    Στιγμιότυπο 2025-12-11, 3.40.21 μμ.png
    1,020 KB · Views: 14
  • Στιγμιότυπο 2025-12-11, 3.42.02 μμ.png
    Στιγμιότυπο 2025-12-11, 3.42.02 μμ.png
    1.5 MB · Views: 12
Τα "μαμά" είναι αυτά:

1765460700341.png

Αυτά που φαίνονται στην φωτό σου είναι του Iancanada, προφανώς τα έχουν βάλει στη θέση των Accusilicon.

Δημήτρη, αν κατάλαβα καλά , κάποιοι ως φθηνότερη εναλλακτική αναβάθμιση επιλέγουν τα 338 σε σχεση με αυτά του Ian
Και βέβαια θεωρούν εκ των ουκ ανευ την χρήση της εισόδου οπτικής ινας και εχουν βρει στο. Αli φθηνότερες ετοιμες μετατροπές

Αν ειναι να παρεις κατι σε αυτη την τιμη και να ψαχνεις πως θα το κανεις καλυτερο τοτε παρε κατι αλλο στα ιδια ειναι προσθεσε και τα χρηματα τις μετατροπης και παρε ποιο ακριβο μηχανημα που να σε καλυπτει εκτος και αν απλα κανεις κεφι το χειρουργειο και το χεριασμα που λεμε
Εγω προσωπικα αντε να βαλω το τροφοδοτικο αλλωστε ως streamer το χρησιμοποιω μονο και εχω βαρεθει να πειραζω και να σπρωχνω χρημα σε εμπορικα να το πω ετσι απλα μηχανηματα

• Like
Reactions: mdvq
Δηλαδή (αν κατάλαβα καλά) , παίρνεις Τ8 και πάλι θέλει βελτίωση ;;
Πάντα υπάρχουν ανήσυχοι .
Μην ξεχνάς και μια ακόμη παράμετρο που είναι νομίζω πολύ ουσιαστική δηλ το λειτουργικό περιβάλλον Απ όσο διαβάζω υπάρχουν χρήστες που πήραν καλύτερα streamer - transport αλλά εκνευρίστηκαν με το λειτουργικό περιβάλλον που είχαν

• Like
Reactions: vlad66
Πάντα υπάρχουν ανήσυχοι .
Μην ξεχνάς και μια ακόμη παράμετρο που είναι νομίζω πολύ ουσιαστική δηλ το λειτουργικό περιβάλλον Απ όσο διαβάζω υπάρχουν χρήστες που πήραν καλύτερα streamer - transport αλλά εκνευρίστηκαν με το λειτουργικό περιβάλλον που είχαν
Τα Eversolo και τα Wimm έχουν εξαιρετικό λειτουργικό περιβάλλον χωρίς κανένα πρόβλημα..
Σε αυτό τον τομέα είναι άψογα..

Έχουν φίλους οι υπόλοιποι!!!!
Φιλοι έχουν κυκλοφορήσει μια φήμη πως το T8+ τροφοδοτικό είναι καλύτερο από το a6+ τροφοδοτικό.
Μια δεύτερη φήμη αναφέρει πως το T8 είναι καλύτερο από το a8.
Οι φημες θα επανεξεταστούν όταν οι φίλοι θα παύσουν να είναι οπτικοί τύποι.

Τα Eversolo και τα Wimm έχουν εξαιρετικό λειτουργικό περιβάλλον χωρίς κανένα πρόβλημα..
Σε αυτό τον τομέα είναι άψογα..
Απο το Wiim που έχω δεν υπάρχει κανένα παράπονο. Σταθερό και με συνεχεις ενημερώσεις .Ελπίζω να βγάλει σύντομα κάποιο σκέτο Transport
Απ όσο διάβασα streamer -transport ετοιμάζεται να βγάλει και η Laiv . Ηταν να παρουσιαστεί μέσα στη φετινή χρονιά ,αλλά απ ότι δείχνουν τα πράγματα πάει για το 26

Φιλοι έχουν κυκλοφορήσει μια φήμη πως το T8+ τροφοδοτικό είναι καλύτερο από το a6+ τροφοδοτικό.
Μια δεύτερη φήμη αναφέρει πως το T8 είναι καλύτερο από το a8.
Οι φημες θα επανεξεταστούν όταν οι φίλοι θα παύσουν να είναι οπτικοί τύποι.
Οι φήμες μας έχουν καταστρέψει..😁

Απο το Wiim που έχω δεν υπάρχει κανένα παράπονο. Σταθερό και με συνεχεις ενημερώσεις .Ελπίζω να βγάλει σύντομα κάποιο σκέτο Transport
Απ όσο διάβασα streamer -transport ετοιμάζεται να βγάλει και η Laiv . Ηταν να παρουσιαστεί μέσα στη φετινή χρονιά ,αλλά απ ότι δείχνουν τα πράγματα πάει για το 26
Πριν το Eversolo είχα Wimm και ήμουν πολύ ευχαριστημένος με το λειτουργικό του..
Μακάρι να βγάλει Transport, θα έχει ενδιαφέρον στον ανταγωνισμό..
Και τα Laiv ωραία μηχανήματα και προσεγμένα..
Θα αναμένουμε..

• Like
Reactions: petronik