Eversolo DMP-A6 / Α8 Streamer

Tολμώ να πω , σε καμία περίπτωση !

Έκανα μια "σύγκριση" με τα specs του audiolab προενισχυτή μου που έχει ρυθμιζόμενο gain από τα 0,5V μέχρι τα 7,7V

Tα 5V λογικά θα είναι ένα ή δύο "κλικ" πριν τα 7V

Ποτέ δεν χρειάστηκε να ανέβω τόσο ψηλά ! Είναι σχεδόν αδύνατο να ακούσεις , τουλάχιστον στον δικό μου τελικό..

Περισσότερες λεπτομέρειες όταν θα συνδέσω το Α6 σαν προενισχυτή, που έχει την ίδια έξοδο με τα μεγαλύτερα αδέρφια του.
Ρωτησα επειδή τα 18,4V(xlr)του ATC με κάνουν να ρυθμίζω την ένταση στα χαμηλογραμμενα στο και 10 ώστε τα ηχεία να παίξουν δυνατά(καταλαβαίνεις τι εννοώ λέγοντας δυνατα).Με τα 5V τι θα συμβεί;

Ρωτησα επειδή τα 18,4V(xlr)του ATC με κάνουν να ρυθμίζω την ένταση στα χαμηλογραμμενα στο και 10 ώστε τα ηχεία να παίξουν δυνατά(καταλαβαίνεις τι εννοώ λέγοντας δυνατα).Με τα 5V τι θα συμβεί;

1) Θα ήξερες αν δοκίμαζες έστω μία φορά τον προενισχυτή του Α6

2) Είσαι σίγουρος ότι η έξοδος του ATC σου είναι 18,4V ;; σαν πολλά μου φαίνονται

Το είχαμε συζητήσει αναλυτικά για να βρούμε τη σωστή ρύθμιση του Eversolo ως προενισχυτή με τα ενεργά ηχεία του @mdvq
Δεν θυμάμαι και δεν μπορώ να βρώ αυτή τη στιγμή το link.
Το Eversolo έχει 3 διαφορετικές ρυθμίσεις για να ταιριάξει με οποιοδήποτε τελικό ενισχυτή ή ενεργά ηχεία.
  • -10 dBV η τυπική για Consumer συσκευές (σύνδεση RCA).
  • + 4 dBu για Professional συσκευές (σύνδεση XLR).
  • 1 ενδιάμεση ρύθμιση ανάμεσα στις άλλες δύο.
Οπωσδήποτε μία από τις τρείς θα ταιριάζει με τον ενισχυτή.

• Like
Reactions: vlad66
Αν σκοπεύεις να οδηγήσεις τα SCM40A με το Eversolo δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με τις στάθμες.

Τα SCM40A έχουν ευαισθησία εισόδου 1V RMS.

Αν σκοπεύεις να οδηγήσεις τελικό ενισχυτή, πες μας ποιος θα είναι για να δούμε..

2) Είσαι σίγουρος ότι η έξοδος του ATC σου είναι 18,4V ;; σαν πολλά μου φαίνονται

To CD του Παναγιώτη είναι σχεδιασμένο για ATC ecosystem και studio χρήση.
Η φιλοσοφία τους είναι τεράστιο headroom και να μπορεί να οδηγήσει οτιδήποτε χωρίς να χρειάζεται gain.

• Like
Reactions: vlad66
Αν σκοπεύεις να οδηγήσεις τα SCM40A με το Eversolo δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με τις στάθμες.

Τα SCM40A έχουν ευαισθησία εισόδου 1V RMS.

Αν σκοπεύεις να οδηγήσεις τελικό ενισχυτή, πες μας ποιος θα είναι για να δούμε..
Ο υπάρχων Primare a34.2

Είμαι σίγουρος.9,2V rca, 18,4V xlr.

Αυτές είναι οι μέγιστες στάθμες που είναι ικανό να δώσει το κύκλωμα προενίσχυσής του μέχρι να κλιπάρει. Μπορεί να τις πιάσει μόνο αν συνδέσεις στην αναλογική του είσοδο κάποια πηγή με μεγάλη έξοδο.

Παίζοντας από το ενσωματωμένο του DAC μπορεί να φτάσει στα 4V RMS, νούμερο εντελώς φυσιολογικό.

Το είχαμε συζητήσει αναλυτικά για να βρούμε τη σωστή ρύθμιση του Eversolo ως προενισχυτή με τα ενεργά ηχεία του @mdvq
Δεν θυμάμαι και δεν μπορώ να βρώ αυτή τη στιγμή το link.
Το Eversolo έχει 3 διαφορετικές ρυθμίσεις για να ταιριάξει με οποιοδήποτε τελικό ενισχυτή ή ενεργά ηχεία.
  • -10 dBV η τυπική για Consumer συσκευές (σύνδεση RCA).
  • + 4 dBu για Professional συσκευές (σύνδεση XLR).
  • 1 ενδιάμεση ρύθμιση ανάμεσα στις άλλες δύο.
Οπωσδήποτε μία από τις τρείς θα ταιριάζει με τον ενισχυτή.
Ώπ.....ωχ..και αμάν αμάν 😄
Ούτε ξέρω τι έχω (και αν έχω) κάνει
Του έβαλα την έξοδο XLR (τέτοια είσοδο έχουν τα dynaudio) και έτερο ουδέν.
Χρειάζομαι και κάτι άλλο??

Πάντως τις προάλλες που του έδωσα,κατά λάθος, πολύ ένταση κλιπαρε ο κόσμος όλος
Περίπου δεν ακουγόταν.
Παίρνει καμμιά ρύθμιση που μου διαφεύγει??

Ώπ.....ωχ..και αμάν αμάν 😄
Ούτε ξέρω τι έχω (και αν έχω) κάνει
Του έβαλα την έξοδο XLR (τέτοια είσοδο έχουν τα dynaudio) και έτερο ουδέν.
Χρειάζομαι και κάτι άλλο??

Πάντως τις προάλλες που του έδωσα,κατά λάθος, πολύ ένταση κλιπαρε ο κόσμος όλος
Περίπου δεν ακουγόταν.
Παίρνει καμμιά ρύθμιση που μου διαφεύγει??
Το είχαμε συζητήσει υπέρ-υπέρ-υπέρ-αναλυτικά! Για ψάξε και βρες τη συζήτηση, διότι σήμερα εγώ βαριέμαι και θέλω να γράφω μόνο διασκεδαστικά πράγματα! 😁

Εάν έχεις ακολουθήσει τις οδηγίες μου, καλώς. Να είσαι βέβαιος, ένα πλατύ χαμόγελο θα φωτίζει διαρκώς το πρόσωπο σου! 🙃

Αν όχι, τι να κάνουμε, προβλέπω συχνά-πυκνά να στραβομουτσουνιάζεις! 😫 😵‍💫

Υ.Γ. Είναι ολοφάνερο ότι διακρίνομαι για τη σεμνότητα μου! 😜

Είναι άλλο τι γράφουμε και άλλο τι θυμάμαι από αυτά 😁
Τοτενες ναι ....ότι μου είχες πει έκανα.
Έλεγα μπας και μπήκε και κάτι άλλο στην εξίσωση!👋

• Like
Reactions: Sonus Naturalis