Eversolo DMP-A6 Master Edition Gen 2

Πολύ ωραίες προτάσεις παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ. Ειδικά ο Yamaha και ο marantz δείχνουν υπέροχοι. Ώρα για διάβασμα..

Βασίλη πάρε τον yamaha με κλειστά τα μάτια . Έχω τον μεγάλο του αδερφό τον 2000 ,πίστεψε με σε αυτά τα χρήματα είναι κελεπουρι για αυτά που προσφέρει

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: Βασίλης Α.
Κοιτάω και τον μεγάλο να σου πω την αλήθεια τον 2000, έχει και αυτή τη retro εμφάνιση που μου αρέσει πολύ. Η διαφορά κόστους όμως είναι σχεδόν x2.5, εκτός και αν στην Ελλάδα η τιμή πώλησης του 2000 απέχει από τα 3500 λιανικής, στο Βέλγιο είναι 3600+.

Επειδή στην Αθήνα έχω ένα παλιό Hitachi πικάπ (ηλικίας πάνω από 30 χρονών) από τον πατέρα μου, δεν ξέρω πως συνδέονται με τους σύγχρονους ενισχυτές, η έξοδος του πικάπ λογικά με κάποιον αντάπτορα θα συνδεθεί στον ενισχυτή?

Κοιτάω και τον μεγάλο να σου πω την αλήθεια τον 2000, έχει και αυτή τη retro εμφάνιση που μου αρέσει πολύ. Η διαφορά κόστους όμως είναι σχεδόν x2.5, εκτός και αν στην Ελλάδα η τιμή πώλησης του 2000 απέχει από τα 3500 λιανικής, στο Βέλγιο είναι 3600+.

Επειδή στην Αθήνα έχω ένα παλιό Hitachi πικάπ (ηλικίας πάνω από 30 χρονών) από τον πατέρα μου, δεν ξέρω πως συνδέονται με τους σύγχρονους ενισχυτές, η έξοδος του πικάπ λογικά με κάποιον αντάπτορα θα συνδεθεί στον ενισχυτή?

Σου έστειλα πμ

Sent from my iPhone using Tapatalk

@vlad66
Ξανακοιτάζοντας το νήμα παρατηρώ ότι το Fiio SR11 είναι επίσης μία πολύ καλή (και οικονομικώτατη) περίπτωση που υπερκαλύπτει τις ανάγκες σου.
Έχει όλες τις ψηφιακές εξόδους που χρειάζεσαι (περιλαμβανομένης της USB). Δεν έχει δικό του DAC, αλλά θα το συνδέσεις με το υπάρχον DAC. Ακριβώς, όπως πρέπει!
Κατά τη γνώμη μου πρέπει να το σκεφτείς πολύ σοβαρά και αν στο μέλλον αποφασίσεις αναβάθμιση, να μαζέψεις χρήματα για ένα καλύτερο και πολύ ακριβότερο DAC. Που είναι και το κομμάτι από όπου μπορείς να λάβεις τις περισσότερες βελτιώσεις.

Cambridge MXN10 και Wiim παραμένουν στη λίστα.

Υ.Γ. Πολλή -υπερβολικά- η συζήτηση για το Spotify Lossless!
"Ακόμα δεν τον έιδαμε και Γιάννη τόνε λέμε", λέει η παροιμία στο χωριό μου!
Κατά τη γνώμη μου αυτή η εξέλιξη δεν πρέπει διόλου να επιρρεάσει την επιλογή σου. Πάρε ότι είναι να πάρεις και κάποια στιγμή θα ωριμάσουν τα πράγματα. Θα γίνουν οι σχετικές αναβαθμίσεις σε Firmware και Software. Όλες οι εταιρίες εξάλλου για τις οποίες συζητάμε είναι

- To Α6 eversolo κ ειδικα το μαστερ , ειναι ανωτερο σε απόδοση και χαρακτηριστικά απο το wiim ultra , αλλά κοστίζει αρκετά.... 1.3K
  • Dual DAC ES 9038Q2M*2
  • Audio Processor XMOS XU316
  • Op-amp Chip OPA1642
  • Max PCM resolution 32/768

- Το wiim ultra είναι τερμα value for money και πιστευω στην τιμη αυτη δεν εχει αντίπαλο... Εκτιμώ πως Θα σε ικανοποιήσει σε όλους τους τομείς...στα 0.4K
  • Single DAC ES 9038Q2M
  • Max PCM resolution 24/192

- Καπου πηρε το ματι μ σε αγγελιες κ ενα μτχ Eversolo Α8 στα 1.2Κ....οπου σκιζει και τα 2 παραπάνω...με ανωτερα dac and r2r..
  • DAC: AK4191EQ + AK4499EX
  • Audio Processor: XMOS XU316
  • Op-amp Chip: OPA1612

Εαν μπορουσε να τα ακουσει κάποιος όλα μαζί live σε καποιο καταστημα ή ακομα καλυτερα στο συστημα του θα ηταν το ιδανικό....

1.png2.png3.png

- To Α6 eversolo κ ειδικα το μαστερ , ειναι ανωτερο σε απόδοση και χαρακτηριστικά απο το wiim ultra , αλλά κοστίζει αρκετά.... 1.3K
  • Dual DAC ES 9038Q2M*2
  • Op-amp Chip OPA1642

- Το wiim ultra είναι τερμα value for money και πιστευω στην τιμη αυτη δεν εχει αντίπαλο... Εκτιμώ πως Θα σε ικανοποιήσει σε όλους τους τομείς...στα 0.4K
  • Single DAC ES 9038Q2M

- Καπου πηρε το ματι μ σε αγγελιες κ ενα μτχ Eversolo Α8 στα 1.2Κ....οπου σκιζει και τα 2 παραπάνω...με ανωτερα dac and r2r..

Εαν μπορουσε να τα ακουσει κάποιος όλα μαζί live σε καποιο καταστημα ή ακομα καλυτερα στο συστημα του θα ηταν το ιδανικό....

View attachment 259990View attachment 259991View attachment 259992
Είναι ανάλογα με την χρήση που το θέλει ο καθένας .Αν χρειάζεται μόνο transport για να το συνδέσει με εξωτερικό ντακ της επιλογής του ,είναι κάτι πολύ διαφορετικό από το να το παίζει ως ολοκληρωμένο
Επίσης κάπου στα 1100 ευρώ υπάρχει και το bluesound Icon με 2 χ 9039 q2m

Είναι ανάλογα με την χρήση που το θέλει ο καθένας .Αν χρειάζεται μόνο transport για να το συνδέσει με εξωτερικό ντακ της επιλογής του ,είναι κάτι πολύ διαφορετικό από το να το παίζει ως ολοκληρωμένο
Επίσης κάπου στα 1100 ευρώ υπάρχει και το bluesound Icon με 2 χ 9039 q2m
ναι σωστα...σαν transport αλλαζει εντελώς η κουβεντα...Wiim και ξερό ψωμί...!!!:)

ναι σωστα...σαν transport αλλαζει εντελώς η κουβεντα...Wiim και ξερό ψωμί...!!!:)
Aυτο ειλικρινά δεν μπορώ να το πω με σιγουριά ,γιατί δεν είχα ,ούτε έχω την δυνατότητα να τα δοκιμάσω ως streamer σε Α-Β .
Πάντως και το 9038q2m του Wiim είναι αποδεκτό ηχητικά ,αν βεβαια σ αρεσει ο ήχος της σαυράς [όπως σε μένα]

• Dual DAC ES 9038Q2M*2
  • Op-amp Chip OPA1642

• Single DAC ES 9038Q2M

- Καπου πηρε το ματι μ σ εσμκ.σ. κ ενα μτχ Eversolo Α8 στα 1.2Κ....οπου σκιζει και τα 2 παραπάνω...με ανωτερα dac and r2r..

View attachment 259990View attachment 259991View attachment 259992
Ως κάτοχος του dmp-a6 me gen 2,θέλω να κάνω μια διόρθωση και μια συμπλήρωση.
Η διόρθωση είναι πως το τηλεχειριστήριο δεν συμπεριλαμβανεται στο me.Αγοραζεται προαιρετικά.
Η συμπλήρωση είναι πως η διόρθωση χώρου ηταν η τρίτη από τις πέντε αναβαθμισεις οι οποίες μου έχουν ελθει.

Aυτο ειλικρινά δεν μπορώ να το πω με σιγουριά ,γιατί δεν είχα ,ούτε έχω την δυνατότητα να τα δοκιμάσω ως streamer σε Α-Β .
Πάντως και το 9038q2m του Wiim είναι αποδεκτό ηχητικά ,αν βεβαια σ αρεσει ο ήχος της σαυράς [όπως σε μένα]
Προσωπικά ...εχω ένα κολοφτιαγμενο A6 Master with torodial transformer και το έχω κατευχαριστηθεί 1,5 χρόνο τώρα...σ ενα τερμα bright συστημα...πιο bright , αποκαλυπτικό και αναλυτικο πεθαινεις δηλαδή στο οποιο οι μετριες εγγραφες δεν παιζουν κ δεν τις αντέχεις ουτε για 4 δευτερα... 😁

Bright and super analytical dac 9038
Brigh and analytical speaker cable οπως τα QED XTi40
Bright and analytical XLRs οπως τα Chord Clear Blue
Bright and analytical speakers and horns οπως τα μισητα στο 99% του φορουμ Klipsch 8000 version 2.

Πρεπει η αρχικη εγγραφη να ειναι κρύσταλλο για να παίξει κ ας ειναι flac στα 800kbps... αλλα εαν ειναι ολα κομπλε θα αποζημιωθείς με αυτο π θα ακούσεις....

Ως κάτοχος του dmp-a6 me gen 2,θέλω να κάνω μια διόρθωση και μια συμπλήρωση.
Η διόρθωση είναι πως το τηλεχειριστήριο δεν συμπεριλαμβανεται στο me.Αγοραζεται προαιρετικά.
Η συμπλήρωση είναι πως η διόρθωση χώρου ηταν η τρίτη από τις πέντε αναβαθμισεις οι οποίες μου έχουν ελθει.
Επίσης,είμαι επιφυλακτικός ως προς μερικά απο τα αναφερθέντα ηχητικά χαρακτηριστικά των δύο Eversolo διότι αυτό μου είπαν τ' αυτιά μου.

Προσωπικά ...εχω ένα κολοφτιαγμενο A6 Master with torodial transformer και το έχω κατευχαριστηθεί 1,5 χρόνο τώρα...σ ενα τερμα bright συστημα...πιο bright , αποκαλυπτικό και αναλυτικο πεθαινεις δηλαδή στο οποιο οι μετριες εγγραφες δεν παιζουν κ δεν τις αντέχεις ουτε για 4 δευτερα... 😁

Bright and super analytical dac 9038
Brigh and analytical speaker cable οπως τα QED XTi40
Bright and analytical XLRs οπως τα Chord Clear Blue
Bright and analytical speakers and horns οπως τα μισητα στο 99% του φορουμ Klipsch 8000 version 2.

Πρεπει η αρχικη εγγραφη να ειναι κρύσταλλο για να παίξει κ ας ειναι flac στα 800kbps... αλλα εαν ειναι ολα κομπλε θα αποζημιωθείς με αυτο π θα ακούσεις....
Ειμαι της αντίθετης ηχητικής σχολής ,αλλά ολα εξαρτώνται και από υπόλοιπο σύστημα .Οσον αφορα το θέμα των καλωδίων ,επίσης βρίσκομαι κάπου "αλλου" χρησιμοποιώντας Belden -Canare

• Like
Reactions: djmnv81