Eversolo DMP-A6 Master Edition Gen 2

Ερώτηση :

Αξίζει να αλλάξω το τροφοδοτικό (12ν 2Α) στο ρούτερ του ΟΤΕ με σταθεροποιημένο ;;

Το εργοστασιακό δίνει 12,27ν χωρίς φορτίο και είναι αρκετά μεγάλο σε μέγεθος (για πακάκι)

Πληροφοριακά, είμαι ΠΟΛΥ ευχαριστημένος από την ηχητική απόδοση του Α6 , ειδικά μετά την αλλαγή του τροφοδοτικού στο switch της TP-LINK και την τελική επιλογή σε ethernet καλώδιο (από το switch προς το Α6)*

*για την οποία επιλογή δεν έχω γράψει σχετικά..

• Like
Reactions: Θρησκος
Πιο ουσιαστικη αλλαγη θα εβλεπες με αλλαγη τροφοδοτικου στο Α6...

Ερώτηση:

Αξίζει να αλλάξω το τροφοδοτικό (12ν 2Α) στο ρούτερ του ΟΤΕ με σταθεροποιημένο ;;

Το εργοστασιακό δίνει 12,27ν χωρίς φορτίο και είναι αρκετά μεγάλο σε μέγεθος (για πακάκι)

Πληροφοριακά, είμαι ΠΟΛΥ ευχαριστημένος από την ηχητική απόδοση του Α6 , ειδικά μετά την αλλαγή του τροφοδοτικού στο switch της TP-LINK και την τελική επιλογή σε καλώδιο ethernet (από το switch προς το Α6)*

*για την οποία επιλογή δεν έχω γράψει σχετικά..
Πρώτο βήμα είναι να αλλάξεις τροφοδοτικό στο Α6, μετά αλλάζεις και στο ρούτερ σου..
Αν η απόδοση του τροφοδοτικού του Α6 σε ικανοποιεί προς το παρόν άλλαξε πρώτα στο ρούτερ...
Να ξέρεις ότι με την αλλαγή των τροφοδοτικών φτιάξε και καλώδια dc..
Παίζουν και αυτό σημαντικό ρόλο..

Πιο καλώδιο Ethernet σου άρεσε τελικά στο Switch;

Είπαμε γι'αυτό.. μετά την εγγύηση βλέπουμε αν.....

Από τη στιγμή που δεν θες
Από τη στιγμή που δεν θέλεις να "πειράξεις" το Eversolo λόγω εγγύησης, φτιάξε τροφοδοτικό για το ρούτερ σου..
Έχει νόημα..

Από τη στιγμή που δεν θες

Από τη στιγμή που δεν θέλεις να "πειράξεις" το Eversolo λόγω εγγύησης, φτιάξε τροφοδοτικό για το ρούτερ σου..
Έχει νόημα..

Δεν θα φτιάξω.. θα αγοράσω ετοιματζίδικο όπως στο switch... (Amarad κατά πάσα πιθανότητα)

Από ethernet κατέληξα σε ένα στρογγυλό (0,5μ) πάλι της Ugreen (cat6) και το λευκό Panduit cat6A έφυγε.. δοκίμασα και πλακέ Ugreen ( 0,5m cat6) αλλά αυτό ήταν λίγο κατώτερο και από το Panduit..
Γενικά οι διαφορές στα ethernet από το switch προς το Α6 , θυμίζουν κάπως τις διαφορές στα φίλτρα του dac (στο Α6) .. μικρές μεν, αλλά ακουστές.

Αυτό το 0,5μ της Ugreen ξεχώρισε για την καλύτερη ανάλυσή του και τον πολύ καλό αρμονικό του πλούτο.. φυσικά είναι πάμφθηνο όπως ήταν και όλα τα άλλα της δοκιμής.

Δεν θα φτιάξω.. θα αγοράσω ετοιματζίδικο όπως στο switch... (Amarad κατά πάσα πιθανότητα)

Από ethernet κατέληξα σε ένα στρογγυλό (0,5μ) πάλι της Ugreen (cat6) και το λευκό Panduit cat6A έφυγε.. δοκίμασα και πλακέ Ugreen ( 0,5m cat6) αλλά αυτό ήταν λίγο κατώτερο και από το Panduit..
Γενικά οι διαφορές στα ethernet από το switch προς το Α6 , θυμίζουν κάπως τις διαφορές στα φίλτρα του dac (στο Α6) .. μικρές μεν, αλλά ακουστές.

Αυτό το 0,5μ της Ugreen ξεχώρισε για την καλύτερη ανάλυσή του και τον πολύ καλό αρμονικό του πλούτο.. φυσικά είναι πάμφθηνο όπως ήταν και όλα τα άλλα της δοκιμής.
Ok..

Το γραμμικό τροφοδοτικό στο switch σου έκανες διαφορά;
Όταν αλλάζουμε τροφοδοτικά Δημήτρη βάζουμε γραμμικά τροφοδοτικά γιατί ακριβώς έχει νόημα και διάφορα..
Όποιος αλλάζει τα απλά Pack τροφοδοτικά με άλλα τύπου διακοπτικα δεν έχει κανένα νόημα..

Ugreen στρογγυλό και πλακέ με επίχρυσα βύσματα;

Εννοείται. Ρωτάω επειδή ο Vlad πήρε ένα γραμμικό Amarad για το switch του, αλλά δεν μας έχει πει αν του έκανε διαφορά.

Δεν σας το είπα ;;
Νομίζω κάπου το έγραψα..

Ναι, έκανε διαφορά.. προς το καλύτερο φυσικά.

Μάλιστα με το δικό του τροφοδοτικό, το switch είναι σαν να μην υπάρχει.. είτε με αυτό είτε χωρίς, είναι το ίδιο πράγμα.. με το amarad όλα είναι καλύτερα !

Ugreen στρογγυλό και πλακέ με επίχρυσα βύσματα;

Δεν το είχα προσέξει μέχρι που το ανέφερες και το έβγαλα για να δω..

IMG_20251205_144358.jpg

Ναι, επίχρυσα είναι τα πινς.. είχα προσέξει ότι έχουν και τα 2 μεταλλικό περίβλημα στα βύσματα.

IMG_20251205_144434.jpg

Κατά τα άλλα, δεν νομίζω να είναι κάτι ιδιαίτερο

IMG_20251205_144542.jpg

• Like
Reactions: Θρησκος
Εγω ειχα δοκιμασει μονο το πλακε ugreen pure copper αλλα οντως το πλακε εχει μειονεκτηματα στην απορριψη rf λογω γεωμετριας. @vlad66 λογικο που εβαλες χαμηλου θορυβου τροφοδοτικο να βελτιωσει τον ηχο. Με το στοκ οτι κερδιζες στην απορριψη common mode απο το switch το εχανες απο το θορυβο που εισηγαγε επιπλεον το πακακι του switch. Τωρα αν αξιζει να βαλεις στο ρουτερ καλυτερο τροφοδοτικο εφοσον εχεις το switch αναμεσα με καθαρη τροφοδοσια, θα ελεγα οχι... Αν θες μπορεις να δοκιμασεις το καινουριο ifi lan silencer + (plus) καπου στην αλυσιδα.

Last edited:
Εγω ειχα δοκιμασει μονο το πλακε ugreen pure copper αλλα οντως το πλακε εχει μειονεκτηματα στην απορριψη rf λογω γεωμετριας. @vlad66 λογικο που εβαλες χαμηλου θορυβου τροφοδοτικο να βελτιωσει τον ηχο. Με το στοκ οτι κερδιζες στην απορριψη common mode απο το switch το εχανες απο το θορυβο που εισηγαγε επιπλεον το πακακι του switch. Τωρα αν αξιζει να βαλεις στο ρουτερ εφοσον εχεις το switch αναμεσα με καθαρη τροφοδοσια, θα ελεγα οχι... Αν θες μπορεις να δοκιμασεις το καινουριο ifi lan silencer + (plus) καπου στην αλυσιδα.

Μάλλον το πλακέ το έβγαλαν για την καταπληκτική ευκαμψία του.. πάρα πολύ "μαλακό" καλώδιο, δεν ζορίζει τίποτα και ας είναι 0,5μ.. είναι σαν ένα κομμάτι ύφασμα που το κάνεις ότι θέλεις..

Αντίθετα το στρογγυλό είναι πολύ δύσκολο στον τομέα (ακόμα χειρότερα αφού είναι 0,5 και όχι 1μ) και χρειάστηκε να το ζεστάνω για να "ξεχάσει" την φόρμα της συσκευασίας του και να πάρει την νέα φόρμα που του έδωσα..

Είναι μια τεχνική που κάνουν πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες όταν περνάνε για 1η φορά τις καλωδιώσεις στα ταμπλό.. κρύες "συνεργάζονται" πολύ δύσκολα και τρίζουν μέσα στο ταμπλό το οποίο ζορίζουν πολύ.. ζεστές (πολύ ζεστές, μόνο με γάντια τις πιάνουν), παίρνουν εύκολα την φόρμα που πρέπει και δεν ζορίζουν τίποτα.

Εγω ειχα δοκιμασει μονο το πλακε ugreen pure copper αλλα οντως το πλακε εχει μειονεκτηματα στην απορριψη rf λογω γεωμετριας. @vlad66 λογικο που εβαλες χαμηλου θορυβου τροφοδοτικο να βελτιωσει τον ηχο. Με το στοκ οτι κερδιζες στην απορριψη common mode απο το switch το εχανες απο το θορυβο που εισηγαγε επιπλεον το πακακι του switch. Τωρα αν αξιζει να βαλεις στο ρουτερ καλυτερο τροφοδοτικο εφοσον εχεις το switch αναμεσα με καθαρη τροφοδοσια, θα ελεγα οχι... Αν θες μπορεις να δοκιμασεις το καινουριο ifi lan silencer + (plus) καπου στην αλυσιδα.
Πιστεύεις ότι δεν είναι καλό να βάλει γραμμικό στο Router του; Επειδή έχει στο Switch;
Δεν ισχύει αυτό..
Καλυτερα να βάλει τροφοδοτικό στο Router, παρά να πάρει το lan silencer + που προτείνεις..

Δεν σας το είπα ;;
Νομίζω κάπου το έγραψα..

Ναι, έκανε διαφορά.. προς το καλύτερο φυσικά.

Μάλιστα με το δικό του τροφοδοτικό, ο διακόπτης είναι σαν να μην υπάρχει.. είτε με αυτό είτε χωρίς, είναι το ίδιο πράγμα.. με το αμάραντ όλα είναι καλύτερα !
Έχεις λινκ από αυτό να το δω; Εννοώ το Αμαραντ

Έχεις λινκ από αυτό να το δω; Εννοώ το Αμαραντ
@vlad66
Πες μου σε παρακαλώ ποιό τροφοδοτικό ακριβώς έβαλες στο Switch, πόσο κοστίζει και από που το αγόρασες. Ίσως χρειαστώ δύο...

Δεν υπάρχει λινκ παιδιά, όσο και αν έψαξα, τίποτα δεν βρήκα..

Από τον Φανό το αγόρασα, το μέτρησα χωρίς φορτίο με το πολύμετρο μου στα 9,08ν

Κόστισε 24,9€ αν θυμάμαι καλά

Είναι αυτό :

IMG_20251205_161433.jpg

Το switch "τραβάει" 0,6Α σύμφωνα με τα λεγόμενα στο πακάκι του, αυτό δίνει μέχρι 1Α σύμφωνα με τα δικά του λεγόμενα..
Είμαστε μια χαρά...

• Like
Reactions: Sonus Naturalis