Eversolo DMP-A6 Master Edition Gen 2

"STABILIZED" (sic)

τέλος πάντων..

Μια χαρά είναι και αυτό που βρήκε ο aragorn. Είναι με μετ/τη και είναι και σταθεροποιημένο. Πολύ απίθανο να είναι με μετ/τη και σταθεροποιημένο μεν, με διακοπτικό LDO δε.

Πιστεύεις ότι δεν είναι καλό να βάλει γραμμικό στο Router του; Επειδή έχει στο Switch;
Δεν ισχύει αυτό..
Καλυτερα να βάλει τροφοδοτικό στο Router, παρά να πάρει το lan silencer + που προτείνεις..
γιατι?

Δεν υπάρχει λινκ παιδιά, όσο και αν έψαξα, τίποτα δεν βρήκα..

Από τον Φανό το αγόρασα, το μέτρημα χωρίς φορτίο με το πολύμετρό μου στα 9,08ν

Κόστισε 24,9€ αν θυμάμαι καλά

Είναι αυτό:

View attachment 262155

Ο διακόπτης "τραβάει" 0,6Α σύμφωνα με τα λεγόμενα στο πακάκι του, αυτό δίνει μέχρι 1Α σύμφωνα με τα δικά του λεγόμενα..
Είμαστε μια χαρά...
Οκ, Ευχαριστώ..

Δεν υπάρχει λινκ παιδιά, όσο και αν έψαξα, τίποτα δεν βρήκα..

Από τον Φανό το αγόρασα, το μέτρησα χωρίς φορτίο με το πολύμετρο μου στα 9,08ν

Κόστισε 24,9€ αν θυμάμαι καλά

Είναι αυτό :

View attachment 262155

Το switch "τραβάει" 0,6Α σύμφωνα με τα λεγόμενα στο πακάκι του, αυτό δίνει μέχρι 1Α σύμφωνα με τα δικά του λεγόμενα..
Είμαστε μια χαρά...

Δεν ξέρω αν είναι παρόμοιο το παρακάτω:

"STABILIZED" (sic)

τέλος πάντων..

Μια χαρά είναι και αυτό που βρήκε ο aragorn. Είναι με μετ/τη και είναι και σταθεροποιημένο. Πολύ απίθανο να είναι με μετ/τη και σταθεροποιημένο μεν, με διακοπτικό LDO δε.
Δώστε κάποια οδηγία παίδες, πως ακριβώς θα το γυρεύουμε; "Stabilized"; Αρκεί;

Παλι διακοπτικο δεν ειναι αυτο;

Το Amarad εννοείς ;;

Σίγουρα είναι σταθεροποιημένο.. στην ερώτηση που έκανα στα παιδιά στον Φανό (αν είναι γραμμικό), δεν ήξεραν να μου πουν..

Όμως από την στιγμή που δίνει σταθερά 9v με ή χωρίς φορτίο, το πήρα και καλά έκανα τελικά αφού το switch έδωσε το παρόν με την καλή έννοια...

Στροφή 180 μοιρών στην συζήτηση.....

H version 2 του Α6 όπως ήδη έχουμε αναφέρει παρουσιάζει μάλον πρόβλημα στην " εκτέλεση¨ του Power supply από πλευράς μαμας εβερσολο. Οι κάτοχοι παλαιότερης γενιάς όπως και εγώ με αναβάθμιση από τρίτες προτάσεις βλεπε LHY , Beatechnic καθώς και το Πολωνικό δεν έχουν παρουσιάσει ή τουλάχιστον δεν έχω διαβάσει κάτι αντίστοιχο και στις 3 σελίδες που είμαι μέλος της στο facebook 2 χρόνια τώρα....

Οπότε μιλάμε για σουπερ αξιοπιστία μην το ματιάσω γιατι σε λίγο θα πάω να το λιώσω πάλι το συστηματάκι....:)

Κρατατε αποδείξεις...αλλα το θέμα είναι πως λογικα θα αντικατασταθεί πάλι με την ίδια πλακέτα. Είναι ενήμερη η εβερσολο γι αυτό ?? Ωστε να προβεί σε αναβάθμιση του ??

Επίσης εικάζω ότι αυτο θα συμβαίνει όταν χρησιμοποιείς την συσκευή σαν προενισχυτή....γιατι μονο έτσι ζεσταινεται παραπάνω η συσκευή....σε σχέση με απλο τράνσφερ.....υποθετω....

Σαν δημόσιο φόρουμ που είμαστε και δημοκρατικό , θεωρώ πως πρέπει να καταγράφονται τα πάντα σχετικα με συσκευές κτλ. Και τα καλά και τα κακα....

Οπότε προτείνω να στειλετε κανα email να δείτε τι παίζει... 🧐

Μερικά μόνο παραδείγματα...

IMG_0701.PNGIMG_0702.PNGIMG_0703.PNGIMG_0704.PNGΣτιγμιότυπο οθόνης 2025-12-05 204622.jpgΣτιγμιότυπο οθόνης 2025-12-05 204748.jpgΣτιγμιότυπο οθόνης 2025-12-05 204925.jpg

• Like
Reactions: Sonorus
Στροφή 180 μοιρών στην συζήτηση.....

H version 2 του Α6 όπως ήδη έχουμε αναφέρει παρουσιάζει μάλον πρόβλημα στην " εκτέλεση¨ του Power supply από πλευράς μαμας εβερσολο. Οι κάτοχοι παλαιότερης γενιάς όπως και εγώ με αναβάθμιση από τρίτες προτάσεις βλεπε LHY , Beatechnic καθώς και το Πολωνικό δεν έχουν παρουσιάσει ή τουλάχιστον δεν έχω διαβάσει κάτι αντίστοιχο και στις 3 σελίδες που είμαι μέλος της στο facebook 2 χρόνια τώρα....

Οπότε μιλάμε για σουπερ αξιοπιστία μην το ματιάσω γιατι σε λίγο θα πάω να το λιώσω πάλι το συστηματάκι....:)

Κρατατε αποδείξεις...αλλα το θέμα είναι πως λογικα θα αντικατασταθεί πάλι με την ίδια πλακέτα. Είναι ενήμερη η εβερσολο γι αυτό ?? Ωστε να προβεί σε αναβάθμιση του ??

Επίσης εικάζω ότι αυτο θα συμβαίνει όταν χρησιμοποιείς την συσκευή σαν προενισχυτή....γιατι μονο έτσι ζεσταινεται παραπάνω η συσκευή....σε σχέση με απλο τράνσφερ.....υποθετω....

Σαν δημόσιο φόρουμ που είμαστε και δημοκρατικό , θεωρώ πως πρέπει να καταγράφονται τα πάντα σχετικα με συσκευές κτλ. Και τα καλά και τα κακα....

Οπότε προτείνω να στειλετε κανα email να δείτε τι παίζει... 🧐

Μερικά μόνο παραδείγματα...

View attachment 262163View attachment 262164View attachment 262165View attachment 262166View attachment 262167View attachment 262168View attachment 262169
Για κάποιον λόγο, που δεν γνωρίζω, το δικό μου Eversolo A6 gen1 ζεσταίνονταν αρκετά με το δικό του τροφοδοτικό, όχι σε βαθμό ανησυχίας βέβαια, αλλά μου είχε κάνει εντύπωση..
Με την αλλαγή του τροφοδοτικού με το Πολωνικό η θερμοκρασία του Eversolo έπεσε δραματικά προς τα κάτω, ειδικά τώρα που έχει χαμηλές σχετικά θερμοκρασίες..
Λογικά το στοκ τροφοδοτικό ήταν πιεσμένο, δούλευε στα όρια του και ανέβαζε θερμοκρασίες με αποτέλεσμα να δημιουργούνται διάφορα προβλήματα στο μηχάνημα..
Το gen2 δεν ξέρω τι θερμοκρασίες πιάνει με το στοκ τροφοδοτικό..

• Like
Reactions: Sonorus
Για κάποιον λόγο, που δεν γνωρίζω, το δικό μου Eversolo A6 gen1 ζεσταίνονταν αρκετά με το δικό του τροφοδοτικό, όχι σε βαθμό ανησυχίας βέβαια, αλλά μου είχε κάνει εντύπωση..
Με την αλλαγή του τροφοδοτικού με το Πολωνικό η θερμοκρασία του Eversolo έπεσε δραματικά προς τα κάτω, ειδικά τώρα που έχει χαμηλές σχετικά θερμοκρασίες..
Λογικά το στοκ τροφοδοτικό ήταν πιεσμένο, δούλευε στα όρια του και ανέβαζε θερμοκρασίες με αποτέλεσμα να δημιουργούνται διάφορα προβλήματα στο μηχάνημα..
Τhanks for your feedback !!

Απλά αν δεν υπάρξει λύση (που θα υπάρξει πιστεύω από την εταιρεία ) και μετά ( κουφια η ώρα από το μοιραίο.) ...... ένας beatecnic από audiophonics αποτελεί μονόδρομο. Καλύτερα hi end υλικα , εξαρτηματα , πυκνωτές , φίλτρα κτλ...

Ας τραβήξει ο Βλαδίμηρος καμια πιστολιά λέιζερ θερμοκρασιας εκεί στα δεξιά της συσκευής εαν το δουλεύει τελικά σαν πρό ή και σαν τρανσφερ...αν και τώρα οπως σωστα είπες λογω χειμώνα δεν θα αρπάζει τόσο...

4b933e_386116235f7a40bb80bcd10eb0720835~mv2 (1).jpg4b933e_f8d092e4a7f2418c9efafbd8455f7b19~mv2.jpg

Τώρα και το "Hand made in China" όπως αναφέρει στα αριστερα της η εικόνα έχει το πρεστίζ του .... τι μονο made in Japan ?? 😁

Εάν θέλετε φθηνά με 70-80 ευρώ τροφοδοτικά για τα Switch η τα Ρούτερ, έχει η Audiophonics δικά της..
Είναι γραμμικά χαμηλού θορύβου με ωραίο σασί και ποιοτικά υλικά μέσα, ειδικά για το κόστος τους..
Βγαίνουν σε διάφορες εκδόσεις, 7.5-9-12v κλπ...
Είναι δοκιμασμένα, αξιόπιστα...
Σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με τα πακ η τα τύπου Αμαραντ..
Λινκ δεν ξέρω πως να σας ανεβάσω, όμως αν μπείτε στην σελίδα της Audiophonics θα τα βρείτε εύκολα..

Του έβαλα θερμόμετρο, αλλά πρέπει να φύγω για δουλειά και θα δω το πρωί τι θερμοκρασία σηκώνει..

Πάντως δεν είναι υψηλή.. μια γλυκιά θαλπωρή είναι , αρκετά κάτω από την θερμοκρασία του ανθρώπινου σώματος..

Τα γατιά δεν το θεωρούν καλό κρεβάτι , εν αντιθέσει με τον τελικό που ποτέ δεν είναι "ελεύθερος"....

IMG_20251205_214235.jpg

IMG-89f653330ce1e3555a325665f2426d88-V.jpg

Το Α6 μαζί με τον προ & τελικό είναι κατά περιόδους 24/7 αναμμένοι.

Τώρα κλείνουν το 3ο 24ωρο γιατί την ημέρα έχω χρόνο να ακούσω μουσική..

Όταν αλλάξουν οι βάρδιες κάνουν μέχρι και μία εβδομάδα να ανάψουν...

Δεν το κρύβω ότι κάπου μέσα μου θέλω να τα κακαρώσει το τροφοδοτικό του Α6..

Θα ήταν η καλύτερη ευκαιρία για αλλαγή σε γραμμικό.

Αλλά δεν βλέπω να γίνεται κάτι τέτοιο γιατί ο προενισχυτής του είναι μόνιμα εκτός και το τροφοδοτικό δεν τραβάει ζόρι....

Τhanks for your feedback !!

Απλά αν δεν υπάρξει λύση (που θα υπάρξει πιστεύω από την εταιρεία ) και μετά ( κουφια η ώρα από το μοιραίο.) ...... ένας beatecnic από audiophonics αποτελεί μονόδρομο. Καλύτερα hi end υλικα , εξαρτηματα , πυκνωτές , φίλτρα κτλ...

Ας τραβήξει ο Βλαδίμηρος καμια πιστολιά λέιζερ θερμοκρασιας εκεί στα δεξιά της συσκευής εαν το δουλεύει τελικά σαν πρό ή και σαν τρανσφερ...αν και τώρα οπως σωστα είπες λογω χειμώνα δεν θα αρπάζει τόσο...

View attachment 262174View attachment 262173

Τώρα και το "Hand made in China" όπως αναφέρει στα αριστερα της η εικόνα έχει το πρεστίζ του .... τι μονο made in Japan ?? 😁
Όλα τα τροφοδοτικά που φέρνει η Audiophonics για τα Eversolo είναι πολύ αξιόπιστα, όσοι έχουν βάλει, όπως και το Πολωνικό, δεν έχει χαλάσει ποτέ κανένα, ούτε έχουν δημιουργήσει ποτέ κάποιο πρόβλημα στα Eversolo, το αντίθετο θα έλεγα, όσοι έχουν αλλάξει τα στοκ τροφοδοτικά των Eversolo με aftermarket από αυτά που λέμε, δεν έχουν βγάλει ποτέ κανένα πρόβλημα τα μηχανήματα..
Προσοχή από τροφοδοτικά από Ebay, εκεί όντως μπορεί να την πατήσεις, άσε που δεν λένε και τίποτα.. Μαϊμού κάργα όλα..
Η αντιγραφή της αντιγραφής γίνεται στο Ebay.. Μόνο από πολύ έμπειρο /έμπιστο πωλητή από εκεί, αν και δεν έχει νόημα..

• Like
Reactions: djmnv81
Του έβαλα θερμόμετρο, αλλά πρέπει να φύγω για δουλειά και θα δω το πρωί τι θερμοκρασία σηκώνει..

Πάντως δεν είναι υψηλή.. μια γλυκιά θαλπωρή είναι , αρκετά κάτω από την θερμοκρασία του ανθρώπινου σώματος..

Τα γατιά δεν το θεωρούν καλό κρεβάτι , εν αντιθέσει με τον τελικό που ποτέ δεν είναι "ελεύθερος"....

View attachment 262175

View attachment 262176

Αλλά δεν βλέπω να γίνεται κάτι τέτοιο γιατί ο προενισχυτής του είναι μόνιμα εκτός και το τροφοδοτικό δεν τραβάει ζόρι....
Τώρα οι θερμοκρασίες είναι διαφορετικές, δεν ζεσταίνονται εύκολα..
Σκέψου ότι εγώ δεν το κλείνω ποτέ, ούτε τα υπόλοιπα μηχανήματα μου, είναι μόνιμα, συνέχεια αναμμένα..
Δεν ξέρω τα gen 2 τι θερμοκρασίες πιάνουν..
Δεν έχω πιάσει ποτέ κανένα για να δω διαφορές..

Ρε συ, τι ωραία γατιά έχεις, πανέμορφα είναι, φτου, φτου,... (Αν και δεν ματιαζω) 🙂

• Like
Reactions: vlad66

View attachment 262175

View attachment 262176

Εχει ξεθαρέψει και ο δικός σου γατος...😂😂
Και εμενα δεν πάει πίσω..αμα του χρωστάω φαί...ανεβαίνει στα subs για να νου σπασει τα...😂 Επίσης κάνει γύρους πίσω από καλώδια φλερτάροντας με ενα μπαμ!!!💥

Εδω εχει κατσει σαν ανθρωπος στην πολυθρόνα των γονιών και βλεπει TV... άρχοντας!!! Μαμ , κακα , νανι και TV...

IMG_0726.png

Σόρυ για το off topic... 🙂