Eversolo DMP-A6 Master Edition Gen 2

Άφησα για αργότερα το σχόλιο για το παρόν (*) σύστημα του dim dim ..

Είναι από τα συστήματα που ακούς και κάνεις προσπάθεια να κρατήσεις τα δάκρυα σου...
Τόσο απλά.....

(*) Το "παρόν" σημαίνει ότι αύριο θα είναι διαφορετικό, όπως διαφορετικό ήταν και αυτό που άκουσα σχετικά πρόσφατα...
Το "under construction" είναι μόνιμο σε κάποιους..... :LOL:

• Haha
Reactions: Λάκης
Πάντως εμένα θα με φάει η περιέργεια,πως παίζει σε ένα άλλο streamer το Spotify.
Έχω την εντύπωση ότι στο Eversolo θάβεται!

Πάντως το συμπέρασμα ήταν ότι το qobuz ήρθε ισόπαλο με το κιουνεφέ κατά τη δήλωση του @vlad66
κιουνεφέ???????
Κιουνεφέ?
Kanafeh_Nabulsieh.jpg

Κιουνεφέ της Αργυρώς

kiounefe-kantaifi-960x960.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: vlad66
Πάντως εμένα θα με φάει η περιέργεια,πως παίζει σε ένα άλλο streamer το Spotify.
Έχω την εντύπωση ότι στο Eversolo θάβεται!
Αφού δεν κρατήθηκα και άλλαξα από RK**** σε DMP A6 ....

Να ξέρεις πάντως ότι δεν έχει καμία τύχη απέναντι στο Qobuz....

Έχω φτιάξει μια μικρή (ως τώρα) λίστα στο tidal που την ονομάζω "medium quality tracks" και βάζω μέσα τραγούδια που μου αρέσουν πολύ αλλά δεν μου προσφέρουν συγκίνηση λόγω μέτριας ηχογράφησης..

Βάζουμε ένα από αυτά στο σύστημα του dim dim (με το Α6) και λέμε οκ, δεν είναι κακό..

Το βάζουμε στο Qobuz και κρατήθηκα για να μην κλάψω.....

Ίδια εκτέλεση, ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά.

Όποιος θέλει "χτυπάει "
Jocelyn pook, Dionysus
Λινκ τώρα δεν μπορώ να βάλω.

Φυσικά ακούσαμε και ένα σωρό άλλα..

Που να κατεβάσετε την εφαρμογή JPLAY σε iOS σε συσκευές , ρυθμίσετε το update time σε 12000sec και παίξετε μετά tidal ή Qobuz …

Κινέζικα αυτά για μένα...
Ουσιαστικά είναι μια εφαρμογή που μεταξύ άλλων κάνει σύνδεση μέσω upnp στον streamer και τον φορτώνει πολύ λιγότερο με αποτέλεσμα καλύτερο ήχο. Η ρύθμιση του update time σε 12000 sec αναφέρεται στην ελαχιστοποίηση της επικοινωνίας μέσω network του endpoint streamer με την εφαρμογή

• Like
Reactions: vlad66